Ugrás a fő tartalomra

Düsseldorf: Fuvarigénylés. Utazás. Városnézés.

Az Uberrel könnyedén megtervezheted a fuvarodat Düsseldorfban vagy Duisburgban. Összehasonlíthatod a különböző utazási lehetőségeket, és láthatod, mi történik a környéken.

Máshová mennél? Nézd meg, mely városokban veheted igénybe az Ubert.

Düsseldorf: fuvarigénylés

 • UberX

  1-3

  Megfizethető fuvarok nap mint nap

 • Green

  1-3

  Emission-free, affordable, everyday rides

 • Taxi

  1-3

  Taxi, amit nem kell leinteni

1/3

Bárhol is jársz, az alkalmazás ugyanaz marad

Ugyanazokat a szolgáltatásokat veheted igénybe otthon, mint utazás közben – például a nonstop ügyfélszolgálatot, a GPS-nyomkövetést és a segélyhívást.

A városok mint partnereink

Veled a kapcsolatunk többnyire néhány koppintásra korlátozódik, ám a városokkal jóval szorosabb az együttműködésünk. Célunk, hogy példát mutassunk másoknak: hogyan lehet javítani az életminőséget, és hogyan lehetnek a jövő városai logikusabbak és hatékonyabbak.

Uber Movement

Az anonimizált adatainkat megosztjuk a várostervezőkkel és a helyi vezetőkkel, hogy tájékozottabb döntéseket hozhassanak az infrastruktúrával és a tömegközlekedéssel kapcsolatban.

Közúti biztonság

Ha arra ösztönözzük az embereket, hogy döntsenek felelősségteljesen, és ne üljenek a volán mögé tudatmódosító szer hatása alatt, azzal mindenki számára biztonságosabbá tehetjük a közlekedést.

A városok támogatása

A helyi önkormányzatokkal együttműködve jobbá tesszük a városokat – többek között csökkentjük a szén-dioxid-kibocsátást és népszerűsítjük a tömegközlekedést.

Az Uber szigorúan tiltja, hogy az Uber alkalmazással dolgozó sofőrök alkoholt vagy kábítószert fogyasszanak munka közben. Ha szerinted a sofőröd kábítószer vagy alkohol hatása alatt áll, azonnal szakítsd meg az utazást.

A haszongépjárművekre további, az állam kormánya által kivetett adók is vonatkozhatnak az útdíjon felül.

Az Uber kizárólag az engedéllyel rendelkező bérjármű kezelőjével osztja meg a fuvarigénylésedet. Minden járműnek meg kell felelnie a PBefG és a BOKraft által támasztott elvárásoknak. Minden sofőrnek bérautósofőr-jogosítvánnyal kell rendelkeznie. Minden fuvar esetén a kezelő járműbiztosítása van érvényben.