Preskoči na glavni sadržaj

Philadelphia: Naruči vožnju. Vozi se. Istraži.

Planiranje vožnje jednostavno je uz Uber. Usporedi načine kretanja i pogledaj što se događa u tvojoj blizini.

Ideš na neko drugo odredište? Pogledaj sve gradove u kojima je Uber dostupan.

Philadelphia: odaberi vožnju

 • UberX

  1-3

  Povoljne, svakodnevne vožnje

 • Uber Comfort

  1-3

  Noviji automobili s više prostora za noge

 • UberXL

  1-5

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

 • Hourly

  1-3

  Request a ride by the hour to get around in a dedicated car

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

 • Pool

  1-2

  Dijeljene vožnje, niža cijena

1/6

Preuzimanja u zračnoj luci Međunarodna zračna luka Philadelphia

Saznaj gdje ćeš se susresti s vozačem i primi detaljne upute o tome kako pronaći svoju lokaciju preuzimanja.

Ista aplikacija, bez obzira na to kamo ideš

Istim značajkama u kojima uživaš kod kuće pristupi i tijekom putovanja, uključujući sigurnosne značajke kao što su non-stop podrška, GPS praćenje i hitna pomoć.

Kako surađujemo s gradovima

Naš odnos s tobom možda započinje dodirom, no taj je odnos puno dublji kada je riječ o gradovima. Naš je cilj biti uzor drugima za poboljšanje kvalitete života i izgradnju inteligentnijih, učinkovitijih gradova u budućnosti.

Uber Movement

Naši anonimizirani podaci dijele se s urbanistima i lokalnim rukovoditeljima kako bi im pomogli pri donošenju odluka o infrastrukturi i javnom prijevozu.

Sigurnost na cesti

Pomažemo spriječiti vožnje pod utjecajem alkohola ili opojnih sredstava poticanjem ljudi na sigurnije odabire i na taj način učiniti ceste sigurnijima za sve.

Pružanje podrške gradovima

Od doprinosa smanjenju ugljičnih emisija do jačanja javnog prijevoza, naša partnerstva s lokalnim vlastima stvaraju bolje gradove.

Uber ne tolerira konzumaciju alkohola ni droga vozačima koji se koriste aplikacijom Uber. Ako vjeruješ da bi vozač mogao biti pod utjecajem droga ili alkohola, zamoli ga da odmah završi vožnju.

Na gospodarska vozila mogu se primjenjivati dodatni državni porezi koji bi mogli biti viši od cestarine.

Nakon što vozač završi vožnju, pošalji povratne informacije pri ocjenjivanju vožnje u aplikaciji Uber, porukom e-pošte na adresu customercomplaints@uber.com, na help.uber.com ili pozivom na broj 800-664-1378.

Za vožnje u Pennsylvaniji koje počinju ili završavaju izvan okruga Philadelphia možeš uložiti prigovor i putem Službe za korisnike Komunalnog ureda savezne države Pennsylvania na broj 800-692-7380 ili na http://www.puc.pa.gov/contact_us.aspx.

Vožnje na uslugama UberX, UberXL, UberPool i Black SUV od zračne luke PHL podliježu pristojbi za zračnu luku u iznosu od 3 USD. Vožnje na usluzi Black od zračne luke PHL podliježu pristojbi za zračnu luku u iznosu od 1,50 USD. Vožnje na uslugama UberX, UberXL i UberPool do zračne luke PHL podliježu pristojbi za zračnu luku u iznosu od 2,50 USD. Nadoplata savezne države PA u vrijednosti od 1 % od ukupne cijene dodat će se za vožnje na uslugama UberX, UberXL i UberPool koje počinju u Pensylvaniji izvan Philadelphije.

Za više informacija o usluzi UberX u južnom New Jerseyu pogledaj http://www.uber.com/cities/new-jersey. Prigovor za vožnje koje kreću iz Philadelphije možeš uložiti upravi za parkirališta u Philadelphiji na broj 215-683-9600 ili adresu TLDEnforcement@Philapark.org.