Preskoči na glavni sadržaj

New Jersey: Naruči vožnju. Vozi se. Istraži.

Planiranje vožnje jednostavno je uz Uber. Usporedi načine kretanja i pogledaj što se događa u tvojoj blizini.

Ideš na neko drugo odredište? Pogledaj sve gradove u kojima je Uber dostupan.

New Jersey: odaberi vožnju

 • UberX

  1-3

  Pristupačne svakodnevne vožnje

 • Comfort

  1-3

  Newer cars with extra legroom

 • UberXL

  1-5

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

 • Pool

  1-2

  Dijeljene vožnje, niža cijena

1/4

Preuzimanja u zračnoj luci Newark Liberty International Airport

Saznaj gdje ćeš se susresti s vozačem i primi detaljne upute o tome kako pronaći svoju lokaciju preuzimanja.

Ista aplikacija, bez obzira na to kamo ideš

Istim značajkama u kojima uživaš kod kuće pristupi i tijekom putovanja, uključujući sigurnosne značajke kao što su non-stop podrška, GPS praćenje i hitna pomoć.

Kako surađujemo s gradovima

Naš odnos s tobom možda započinje dodirom, no taj je odnos puno dublji kada je riječ o gradovima. Naš je cilj biti uzor drugima za poboljšanje kvalitete života i izgradnju inteligentnijih, učinkovitijih gradova u budućnosti.

Uber Movement

Naši anonimizirani podaci dijele se s urbanistima i lokalnim rukovoditeljima kako bi im pomogli pri donošenju odluka o infrastrukturi i javnom prijevozu.

Sigurnost na cesti

Pomažemo spriječiti vožnje pod utjecajem alkohola ili opojnih sredstava poticanjem ljudi na sigurnije odabire i na taj način učiniti ceste sigurnijima za sve.

Pružanje podrške gradovima

Od doprinosa smanjenju ugljičnih emisija do jačanja javnog prijevoza, naša partnerstva s lokalnim vlastima stvaraju bolje gradove.

Uber ne tolerira konzumaciju alkohola ni droga vozačima koji se koriste aplikacijom Uber. Ako vjeruješ da bi vozač mogao biti pod utjecajem droga ili alkohola, zamoli ga da odmah završi vožnju.

Na gospodarska vozila mogu se primjenjivati dodatni državni porezi koji bi mogli biti viši od cestarine.

Nakon što vozač završi vožnju, pošalji povratne informacije pri ocjenjivanju vožnje u aplikaciji Uber, porukom e-pošte na adresu customercomplaints@uber.com, na help.uber.com ili pozivom na broj 800-664-1378.

U skladu sa zakonom savezne države New York napojnica može sadržavati 2,5 % nadoplate za osiguranje Black Car Fund. Primjenjuje se nadoplata od 16 USD za sve vožnje koje počinju u New Jerseyu, a čija ruta ide preko mosta Verrazzano-Narrows. Za informacije o Uberovim tarifama za obalno područje New Jerseyja idi na www.uber.com/cities/new-jersey_shore. Popis pružatelja usluge WAV u New Jerseyu potraži na t.uber.com/njwav. Primjenjuje se pristojba od 1 USD za sve vožnje koje počinju ili završavaju u zračnoj luci Newark.

Primjenjuje se nadoplata od 20 USD za sve vožnje između New York Cityja i New Jerseya.