Preskoči na glavni sadržaj

Cusco: Naruči vožnju. Vozi se. Istraži.

Planiranje vožnje jednostavno je uz Uber. Usporedi načine kretanja i pogledaj što se događa u tvojoj blizini.

Ideš na neko drugo odredište? Pogledaj sve gradove u kojima je Uber dostupan.

Reserve a ride with Uber in advance in Cusco

Complete your plans today by reserving a ride with Uber in Cusco. Request a ride up to 30 days in advance, at any time and on any day of the year.
Odredište

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/04/20.

Cusco: odaberi vožnju

  • UberX

    1-4

    Povoljne, svakodnevne vožnje

Ista aplikacija, bez obzira na to kamo ideš

Istim značajkama u kojima uživaš kod kuće pristupi i tijekom putovanja, uključujući sigurnosne značajke kao što su non-stop podrška, GPS praćenje i hitna pomoć.

Jela iz restorana koja dostavljamo na usluzi Uber Eats u gradu Cusco

Istraži vrhunske kuhinje s mogućnošću dostave u gradu Cusco i naruči hranu na mreži uz samo nekoliko dodira.

Kako surađujemo s gradovima

Naš odnos s tobom možda započinje dodirom, no taj je odnos puno dublji kada je riječ o gradovima. Naš je cilj biti uzor drugima za poboljšanje kvalitete života i izgradnju inteligentnijih, učinkovitijih gradova u budućnosti.

Uber Movement

Naši anonimizirani podaci dijele se s urbanistima i lokalnim rukovoditeljima kako bi im pomogli pri donošenju odluka o infrastrukturi i javnom prijevozu.

Sigurnost na cesti

Pomažemo spriječiti vožnje pod utjecajem alkohola ili opojnih sredstava poticanjem ljudi na sigurnije odabire i na taj način učiniti ceste sigurnijima za sve.

Pružanje podrške gradovima

Od doprinosa smanjenju ugljičnih emisija do jačanja javnog prijevoza, naša partnerstva s lokalnim vlastima stvaraju bolje gradove.

Uber ne tolerira konzumaciju alkohola ni droga vozačima koji se koriste aplikacijom Uber. Ako vjeruješ da bi vozač mogao biti pod utjecajem droga ili alkohola, zamoli ga da odmah završi vožnju.

Na gospodarska vozila mogu se primjenjivati dodatni državni porezi koji bi mogli biti viši od cestarine.

Sjedište Ubera smješteno je u Nizozemskoj, što znači da bi banke u tvojoj državi na cijenu usluge mogle naplatiti prekogranične pristojbe i naknade za pretvorbu valute. Cijena prikazana u aplikaciji Uber ne uključuje takve naknade.