Preskoči na glavni sadržaj

Chicago: Naruči vožnju. Vozi se. Istraži.

Planiranje vožnje jednostavno je uz Uber. Usporedi načine kretanja i pogledaj što se događa u tvojoj blizini.

Ideš na neko drugo odredište? Pogledaj sve gradove u kojima je Uber dostupan.

Chicago: odaberi vožnju

 • UberX

  1-3

  Pristupačne svakodnevne vožnje

 • Uber Comfort

  1-3

  Noviji automobili s više prostora za noge

 • UberXL

  1-5

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

 • Uber Green

  1-3

  Low-emission rides

 • Connect

  1-4

  Pošalji pakete prijateljima i obitelji

 • Hourly

  1-3

  Request a ride by the hour to get around in a dedicated car

 • UberCab

  1-4

  Taksi bez pozivanja

 • Pool

  1-2

  Dijeljene vožnje, niža cijena

1/8

Tvoj vodič za preuzimanja u zračnoj luci

Saznaj gdje ćeš se susresti s vozačem i primi detaljne upute o tome kako pronaći svoju lokaciju preuzimanja.

Ista aplikacija, bez obzira na to kamo ideš

Istim značajkama u kojima uživaš kod kuće pristupi i tijekom putovanja, uključujući sigurnosne značajke kao što su non-stop podrška, GPS praćenje i hitna pomoć.

Kako surađujemo s gradovima

Naš odnos s tobom možda započinje dodirom, no taj je odnos puno dublji kada je riječ o gradovima. Naš je cilj biti uzor drugima za poboljšanje kvalitete života i izgradnju inteligentnijih, učinkovitijih gradova u budućnosti.

Uber Movement

Naši anonimizirani podaci dijele se s urbanistima i lokalnim rukovoditeljima kako bi im pomogli pri donošenju odluka o infrastrukturi i javnom prijevozu.

Sigurnost na cesti

Pomažemo spriječiti vožnje pod utjecajem alkohola ili opojnih sredstava poticanjem ljudi na sigurnije odabire i na taj način učiniti ceste sigurnijima za sve.

Pružanje podrške gradovima

Od doprinosa smanjenju ugljičnih emisija do jačanja javnog prijevoza, naša partnerstva s lokalnim vlastima stvaraju bolje gradove.

Uber ne tolerira konzumaciju alkohola ni droga vozačima koji se koriste aplikacijom Uber. Ako vjeruješ da bi vozač mogao biti pod utjecajem droga ili alkohola, zamoli ga da odmah završi vožnju.

Na gospodarska vozila mogu se primjenjivati dodatni državni porezi koji bi mogli biti viši od cestarine.

Nakon što vozač završi vožnju, pošalji povratne informacije pri ocjenjivanju vožnje u aplikaciji Uber, porukom e-pošte na adresu customercomplaints@uber.com, na help.uber.com ili pozivom na broj 800-664-1378.

Sve vožnje ograničene su na 3 sata. Vožnje na uslugama UberX, Select, UberXL, Español, Assist, WAV, i UberPool koje počinju ili završavaju u Chicagu podliježu pristojbi grada Chicaga u iznosu od 0,50 USD. U slučajevima kada te vožnje počinju ili završavaju u zračnoj luci Chicago, centru McCormick Place ili molu Navy Pier, naplaćuju se dodatne pristojbe u visini od 5,00 USD za zračnu luku Chicago, centar McCormick Place i mol Navy Pier. Za više informacija o usluzi UberCommute i vozačima na usluzi UberCommute idi na t.uber.com/commutefaq.

Rasier, LLC prijevoznička je mrežna tvrtka koja sklapa partnerstva s vozačima koji dijele vožnje. U potpunom je vlasništvu tvrtke Uber Technologies Inc.