Gå til hovedindhold

Sidst ændret: 7.1.2020

Vi vil sikre, at passagerer og chauffører har adgang til værktøjer, der kan hjælpe dem med at føle sig sikre, når de bruger vores tjeneste. For at hjælpe dig med at få den hjælp, du har brug for i en nødsituation, kan du ringe til 911 via Uber-appen, og hvor det er relevant, vil vi dele din placering og andre turoplysninger med 911. De turoplysninger, som vi deler, er din anslåede aktuelle placering på det tidspunkt, hvor der blev ringet 911, bilens mærke, model, farve og nummerplade, dit navn og telefonnummer, dit afhentnings- og afleveringssted og chaufførens navn.

Det er op til dig, om du vil dele din placering og andre turoplysninger med 911. Du kan slå deling af placeringsoplysninger fra ved at gå til siden Datadeling i nødsituationer under dine indstillinger for personlige oplysninger.

Den placering, som vi deler med 911, er din breddegrad og længdegrad, som er angivet af din enheds operativsystem på det tidspunkt, hvor du foretog opkaldet. Din enheds placeringsoplysninger er muligvis ikke nøjagtige, især i tætte bymiljøer.

Når du vælger at dele dine placerings- og turdata med 911, videregiver vi dine placerings- og turoplysninger til RapidSOS, som leverer en teknologiplatform, som giver mulighed for at dele placering og data fra tilsluttede enheder til 911. Nødplatformen fra RapidSOS er kun integreret med 911 i nogle af de områder i USA, hvor vi kører. Hvis vi kan dele dine turoplysninger med 911, kan du se dette noteret i Uber-appen, inden du ringer til 911. I nogle tilfælde vil 911-centralen og RapidSOS muligvis kun være i stand til at behandle nogle og ikke alle dine placerings- og turoplysninger. 911 har f.eks. muligvis adgang til din anslåede aktuelle placering, men kan ikke se dit afhentnings- og afleveringssted.

For at beskytte dig vil Uber bevare dine placerings- og turoplysninger samt oplysninger om de tidspunkter, hvor du bruger vores app til at ringe til 911. Uber kan beholde disse oplysninger så længe, det er tilladt af loven, og derefter vil de pågældende oplysninger blive slettet. RapidSOS sletter de placerings- og oplysningsdata, som de modtager fra Uber inden for 180 dage, men beholder en oversigt, der viser oplysninger som f.eks. mængden og antallet af opkald, de har behandlet. Evt. oversigtsoplysninger, som RapidSOS beholder, bliver af-identificeret, så de ikke indeholder nogen oplysninger, der kan knyttes til en person. Uber og RapidSOS registrerer eller lytter aldrig til dine 911-opkald eller laver transkriptioner af dine opkald.