Gå til hovedindhold

Portland: Få en tur. Rejs. Udforsk.

Portland: Vælg en tur

 • UberX

  1-3

 • Comfort

  1-3

 • UberXL

  1-5

 • Pool

  1-2

1/4

Afhentninger i Portland International Airport

Den samme app, uanset hvor du er

Få mere at vide

Sådan samarbejder vi med byer

Uber Movement

Trafiksikkerhed

Vi støtter byerne

Uber accepterer ikke, at chauffører, der bruger Uber-appen, drikker alkohol eller tager narkotika. Hvis du mener, at din chauffør er påvirket af narkotika eller alkohol, skal du bede chaufføren om at afslutte turen med det samme.

Erhvervskøretøjer kan være underlagt ekstra statsskatter, som pålægges oven i vejafgiften.

Når chaufføren har afsluttet turen, bedes du sende feedback, når du vurderer turen i Uber-appen, ved at sende en e-mail til customercomplaints@uber.com, gå tilhelp.uber.com eller ringe til 800-664-1378.

Ethvert erstatningskrav mod en transportnetværksvirksomhed (TNC) er underlagt Oregons gældende erstatningsret på det tidspunkt, hvor kravet fremstilles. Du kan give feedback ved at skrive til customercomplaints@uber.com, 800-354-6012, or 1639 NE Weidler Street, Portland, OR.

Ture til eller fra PDX er underlagt et tillægsgebyr for lufthavne på 2 USD samt eventuelle vejpenge. Ture, der begynder i Portland, pålægges et tillægsgebyr på 0,50 USD af City of Portland. Ansvarsfraskrivelse for erstatningsansvar for uagtsomhed eller anden skadevoldende adfærd er ikke gældende, dersom det er forbudt ved lov eller underlagt begrænsninger i City of Portland.