Gå til hovedindhold

Düsseldorf: Få en tur. Rejs. Udforsk.

Det er nemt at planlægge en tur i Düsseldorf eller Duisburg med Uber. Sammenlign transportmuligheder, og se, hvad der sker i nærheden af dig.

Skal du et andet sted hen? Se alle byer, hvor du kan køre med Uber.

Reserve a ride with Uber in advance in Düsseldorf

Complete your plans today by reserving a ride with Uber in Düsseldorf. Request a ride up to 30 days in advance, at any time and on any day of the year.
Destination

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/04/21.

Düsseldorf: Vælg en tur

 • UberX

  1-3

  Prisvenlige hverdagsture

 • Grøn

  1-3

  Emission-free, affordable, everyday rides

 • Taxi

  1-3

  Taxier, der ikke skal prajes

1/3

Den samme app, uanset hvor du er

Få adgang til de samme funktioner, du har adgang til derhjemme, når du rejser, herunder sikkerhedsfunktioner såsom døgnsupport, GPS-sporing og nødhjælp.

Sådan samarbejder vi med byer

Vores forhold begynder muligvis med et tryk, men i byerne stopper det ikke der. Det er vores mål at være et forbillede for andre i forhold til at forbedre livskvaliteten og bygge smartere og mere effektive byer i fremtiden.

Uber Movement

Vores anonymiserede data deles med byplanlæggere og lokale ledere, så de kan tage velbegrundede beslutninger om infrastruktur og transport.

Trafiksikkerhed

Ved at opfordre alle til at foretage sikrere valg kan vi bidrage til at forhindre dårlig kørsel og gøre vejene sikrere for alle.

Vi støtter byerne

Vi samarbejder med lokale myndigheder om at skabe bedre byer ved f.eks. at være med til at reducere CO2-udledning og styrke offentlig transport.

Uber accepterer ikke, at chauffører, der bruger Uber-appen, drikker alkohol eller tager narkotika. Hvis du mener, at din chauffør er påvirket af narkotika eller alkohol, skal du bede chaufføren om at afslutte turen med det samme.

Erhvervskøretøjer kan være underlagt ekstra statsskatter, som pålægges oven i vejafgiften.

Uber kommunikerer udelukkende din turanmodning til en licenseret chauffør med privat hyrevogn. Alle de anvendte biler opfylder kravene til PBefG og BOKraft. Alle chauffører har en licens til privat hyrevogn. Hver tur er forsikret af operatørens bilforsikring.