Gå til hovedindhold

Vermont: Få en tur. Rejs. Udforsk.

Det er nemt at planlægge en tur med Uber. Sammenlign transportmuligheder, og se, hvad der sker i nærheden af dig.

Skal du et andet sted hen? Se alle byer, hvor du kan køre med Uber.

Vermont: Vælg en tur

 • UberX

  1-3

  Prisvenlige hverdagsture

 • Komfort

  1-3

  Nyere biler med ekstra benplads

 • UberXL

  1-5

  Billige ture til op til fem personer

1/3

Afhentninger i Burlington International Airport

Find ud af, hvor du mødes med din chauffør, og få en detaljeret rutebeskrivelse til dit afhentningssted.

Den samme app, uanset hvor du er

Få adgang til de samme funktioner, du har adgang til derhjemme, når du rejser, herunder sikkerhedsfunktioner såsom døgnsupport, GPS-sporing og nødhjælp.

Sådan samarbejder vi med byer

Vores forhold begynder muligvis med et tryk, men i byerne stopper det ikke der. Det er vores mål at være et forbillede for andre i forhold til at forbedre livskvaliteten og bygge smartere og mere effektive byer i fremtiden.

Uber Movement

Vores anonymiserede data deles med byplanlæggere og lokale ledere, så de kan tage velbegrundede beslutninger om infrastruktur og transport.

Trafiksikkerhed

Ved at opfordre alle til at foretage sikrere valg kan vi bidrage til at forhindre dårlig kørsel og gøre vejene sikrere for alle.

Vi støtter byerne

Vi samarbejder med lokale myndigheder om at skabe bedre byer ved f.eks. at være med til at reducere CO2-udledning og styrke offentlig transport.

Uber accepterer ikke, at chauffører, der bruger Uber-appen, drikker alkohol eller tager narkotika. Hvis du mener, at din chauffør er påvirket af narkotika eller alkohol, skal du bede chaufføren om at afslutte turen med det samme.

Erhvervskøretøjer kan være underlagt ekstra statsskatter, som pålægges oven i vejafgiften.

Når chaufføren har afsluttet turen, bedes du sende feedback, når du vurderer turen i Uber-appen, ved at sende en e-mail til customercomplaints@uber.com, gå tilhelp.uber.com eller ringe til 800-664-1378.

Ture, der begynder eller slutter i City of Burlington, bliver pålagt et tillægsgebyr på 0,25 USD. Ture, der begynder ved BTV Lufthavn og ender i City of Burlington, bliver pålagt et tillægsgebyr på 2,25 USD. Ture, der begynder i City of Burlington og slutter ved BTV Lufthavn, bliver pålagt et tillægsgebyr på 0,25 USD. Ture, der begynder eller slutter ved BTV Lufthavn, men som hverken begynder eller slutter i City of Burlington, bliver pålagt et tillægsgebyr på 2 USD. Kontakt Taxi Administration Office med ris eller ros ved at sende en e-mail til cdunbar@burlingtonvt.gov eller ringe til 802-865-7020.

Passagerrettigheder i Burlington: (1) Chauffører af hyrebiler skal på alle tidspunkter opføre sig anstændigt og professionelt. (2) Turprisen skal være aftalt, inden køreturen påbegyndes, og være synlig i bilen, på websteder, i apps eller på en udskrevet eller elektronisk faktura eller skal udregnes af et taxameter til de takster, som bestyrelsen har fastlagt. Transportnetværksvirksomheder, der tilbyder passagerer de gældende takster og muligheden for at få oplyst en forventet pris, før passageren stiger ind i bilen, overholder denne bestemmelse. (3) Chaufførens fornavn, billede, nummerplade samt bilens mærke og model skal være tydeligt synlige i biler, på websteder, i apps og på en udskrevet eller elektronisk faktura. (4) Rygning er strengt forbudt i alle biler på alle tidspunkter. (5) Kun chaufføren har tilladelse til at opholde sig i bilen uden alle passagernes eksplicitte tilladelse. (6) Bilen skal have et rent passagersæde og bagagerum. (7) Chaufføren skal kende og overholde alle trafikregler og vælge den mest direkte eller hurtigste rute til din destination. (8) Du har lov til at bestemme destinationen og ruten. (9) Der skal være tilstrækkelig varme og aircondition i alle biler. (10) Kørekortholderen skal overholde princippet angående prisloft på dynamiske priser i nødsituationer.