Прескочи към основното съдържание

Южният бряг, Обединеното кралство: Открийте превоз. Пътувайте. Разглеждайте.

С Uber лесно планирате пътуване. Сравнете начините за придвижване и вижте какво се случва близо до вас.

Отивате другаде? Вижте всички градове, в които се предлага Uber.

Южният бряг, Обединеното кралство: изберете пътуване

 • UberX

  1-4

  Достъпни ежедневни пътувания

 • UberXL

  1-6

  Просторен и удобен комфорт

 • Exec

  1-4

  Автомобили от висок клас с водачи с най-висок рейтинг

 • Assist

  1-4

  Great accessibility for riders

1/4

Взимане от Southampton Airport

Разберете къде да се срещнете с шофьора и получете подробни указания как да намерите мястото за взимане.

Едно и също приложение, където и да сте

Когато пътувате, използвайте същите функции, с които разполагате и у дома, като денонощна поддръжка, проследяване с GPS и спешна помощ.

Ястия от ресторант, доставени с Uber Eats в(ъв) Южният бряг, Обединеното кралство

Разгледайте най-популярните видове кухня, налични за доставка в(ъв) Южният бряг, Обединеното кралство, и поръчайте храна онлайн само с няколко докосвания.

Как си сътрудничим с градовете

Отношенията ни с вас може да започват с едно простичко докосване на екрана, но нашата обвързаност с градовете е много по-дълбока. Нашата цел е да служим за пример в създаването на по-добро качество на живот и изграждането на интелигентни и още по-ефективни градове в бъдеще.

Безопасност на пътя

Когато даваме възможност на хората да вземат по-безопасни решения, това предотвратява шофирането в нетрезво състояние и повишава безопасността по пътищата за всички.

В помощ на градовете

Партньорството ни с местните власти играе значителна роля за подобряване на градската среда, от намаляване на въглеродните емисии до засилване на ролята на обществения транспорт.

Uber не толерира употребата на алкохол или наркотици от шофьорите, които работят с приложението на Uber. Ако смятате, че шофьорът е под въздействието на наркотици или алкохол, поискайте от него незабавно да спре пътуването.

Възможно е превозните средства за стопански цели да подлежат на допълнително облагане от щатската управа, отделно от пътната такса.

Имайте предвид, че за някои пътувания до и от летища може да се начислява доплащане за покриване на минималната цена за паркиране. Ако в сила е динамичното ценообразуване, за предложената цена ще се вземат предвид настоящите ставки.