Прескочи към основното съдържание

Лима: Открийте превоз. Пътувайте. Разглеждайте.

С Uber лесно планирате пътуване. Сравнете начините за придвижване и вижте какво се случва близо до вас.

Отивате другаде? Вижте всички градове, в които се предлага Uber.

Можете предварително да резервирате пътуване с Uber в(ъв) Lima

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber в(ъв) Lima. Можете да заявете пътуване до 30 дни предварително по всяко време, в който и да е ден от годината.
Крайна точка
Изберете дата и час

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/07/26.

Възможно е Uber Reserve да не се предлага за вашето място за взимане

Лима: изберете пътуване

 • Essential XL

  1-3

  Viaja solo si lo necesitas

 • Uber Planet

  1-2

  Reduce tu huella de carbono

 • UberX

  1-2

  Достъпни ежедневни пътувания

 • Flash

  1-4

  Haz llegar o recibir artículos

 • Комфорт

  1-2

  Mejores autos, mejores conductores

 • UberXL

  1-3

  Autos con mas espacio

1/6

Едно и също приложение, където и да сте

Когато пътувате, използвайте същите функции, с които разполагате и у дома, като денонощна поддръжка, проследяване с GPS и спешна помощ.

Ястия от ресторант, доставени с Uber Eats в(ъв) Лима

Разгледайте най-популярните видове кухня, налични за доставка в(ъв) Лима, и поръчайте храна онлайн само с няколко докосвания.

Как си сътрудничим с градовете

Отношенията ни с вас може да започват с едно простичко докосване на екрана, но нашата обвързаност с градовете е много по-дълбока. Нашата цел е да служим за пример в създаването на по-добро качество на живот и изграждането на интелигентни и още по-ефективни градове в бъдеще.

Uber Movement

Анонимизираните данни, с които разполагаме, се споделят със специалистите по градоустройство, за да им предоставят още по-подробна информация при взимането на инфраструктурни и транспортни решения.

Безопасност на пътя

Когато даваме възможност на хората да вземат по-безопасни решения, това предотвратява шофирането в нетрезво състояние и повишава безопасността по пътищата за всички.

В помощ на градовете

Партньорството ни с местните власти играе значителна роля за подобряване на градската среда, от намаляване на въглеродните емисии до засилване на ролята на обществения транспорт.

Uber не толерира употребата на алкохол или наркотици от шофьорите, които работят с приложението на Uber. Ако смятате, че шофьорът е под въздействието на наркотици или алкохол, поискайте от него незабавно да спре пътуването.

Възможно е превозните средства за стопански цели да подлежат на допълнително облагане от щатската управа, отделно от пътната такса.

Централата на Uber се намира в Нидерландия, така че е възможно банките в държавата, където използвате услугата, да налагат такси за международни преводи и превалутиране. Тези такси не са включени в цената, посочена в приложението на Uber.