Прескочи към основното съдържание

Кеймбридж и Източна Англия: Открийте превоз. Пътувайте. Разглеждайте.

С Uber лесно планирате пътуване. Сравнете начините за придвижване и вижте какво се случва наблизо.

Отивате другаде? Вижте всички градове, в които се предлага Uber.

Можете предварително да резервирате пътуване с Uber в/ъв Cambridge and East Anglia

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber в/ъв Cambridge and East Anglia. Можете да заявете пътуване до 30 дни предварително по всяко време, в който и да е ден от годината.
Крайна точка
Изберете дата и час

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/06/17.

Кеймбридж и Източна Англия: изберете пътуване

  • UberXL

    1-5

    Пътувания на достъпна цена за групи до 6 души

  • UberX

    1-3

    Достъпни ежедневни пътувания

1/2

Взимане от Летище London Stansted Airport

Открийте къде да се срещнете с шофьора и получете подробни указания как да намерите мястото за взимане.

Едно и също приложение, където и да сте

Когато пътувате, използвайте същите функции, с които разполагате и у дома, като денонощна поддръжка, проследяване с GPS и спешна помощ.

Ястия от ресторант, доставени с Uber Eats в/ъв Кеймбридж и Източна Англия

Разгледайте най-популярните видове кухня, налични за доставка в/ъв Кеймбридж и Източна Англия, и поръчайте храна онлайн само с няколко докосвания.

Как си партнираме с градовете

Отношенията ни с вас може да започват с едно простичко докосване на екрана, но нашата обвързаност с градовете е много по-дълбока. Нашата цел е да служим за пример в създаването на по-добро качество на живот и изграждането на интелигентни и още по-ефективни градове в бъдеще.

Uber Movement

Анонимизираните данни, с които разполагаме, се споделят със специалистите по градоустройство, за да им предоставят още по-подробна информация при взимането на инфраструктурни и транспортни решения.

Безопасност на пътя

Когато даваме възможност на хората да вземат по-безопасни решения, това предотвратява шофирането в нетрезво състояние и повишава безопасността по пътищата за всички.

В помощ на градовете

Партньорството ни с местните власти играе значителна роля за подобряване на градската среда, от намаляване на въглеродните емисии до засилване на ролята на обществения транспорт.

Uber does not tolerate the use of alcohol or drugs by drivers using the Uber app. If you believe your driver may be under the influence of drugs or alcohol, please have the driver end the trip immediately.

Commercial vehicles may be subject to additional state government taxes, which would be over and above the toll.”

Имайте предвид, че за някои пътувания до и от летища може да се начислява доплащане за покриване на минималната цена за паркиране. Ако в сила е динамичното ценообразуване, за предложената цена ще се вземат предвид настоящите ставки.