Прескочи към основното съдържание

Дюселдорф: Открийте превоз. Пътувайте. Разглеждайте.

С Uber лесно планирате пътуване. Сравнете начините за придвижване и вижте какво се случва близо до вас.

Отивате другаде? Вижте всички градове, в които се предлага Uber.

Можете предварително да резервирате пътуване с Uber в(ъв) Dusseldorf

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber в(ъв) Dusseldorf. Можете да заявете пътуване до 30 дни предварително по всяко време, в който и да е ден от годината.
Крайна точка
Изберете дата и час

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/12/05.

4:55 AM
open

Възможно е Uber Reserve да не се предлага за вашето място за взимане

Дюселдорф: изберете пътуване

 • UberXL

  1-6

  Подходящ за 5 или 3 пътници с багаж

 • Първокласно

  1-4

 • Комфорт

  1-4

  Extra legroom and top rated drivers

 • Uber за Украйна

  1-4

  Цената за Uber за Украйна е с 1 € по -висока в сравнение с пътуване с UberX, поръчано по същото време за същия маршрут. 1 € от всяко пътуване с Uber за Украйна не е част от цената, а е сумата, която Uber BV изпраща на Международния спасителен комитет.

 • UberX

  1-4

  Достъпни ежедневни пътувания

 • Зелено

  1-4

  Електрически и хибридни превозни средства

 • Такси

  1-4

  Повикайте кола без да махате с ръка

1/7

Едно и също приложение, където и да сте

Когато пътувате, използвайте същите функции, с които разполагате и у дома, като денонощна поддръжка, проследяване с GPS и спешна помощ.

Как си сътрудничим с градовете

Отношенията ни с вас може да започват с едно простичко докосване на екрана, но нашата обвързаност с градовете е много по-дълбока. Нашата цел е да служим за пример в създаването на по-добро качество на живот и изграждането на интелигентни и още по-ефективни градове в бъдеще.

Безопасност на пътя

Когато даваме възможност на хората да вземат по-безопасни решения, това предотвратява шофирането в нетрезво състояние и повишава безопасността по пътищата за всички.

В помощ на градовете

Партньорството ни с местните власти играе значителна роля за подобряване на градската среда, от намаляване на въглеродните емисии до засилване на ролята на обществения транспорт.

Uber не толерира употребата на алкохол или наркотици от шофьорите, които работят с приложението на Uber. Ако смятате, че шофьорът е под въздействието на наркотици или алкохол, поискайте от него незабавно да спре пътуването.

Възможно е превозните средства за стопански цели да подлежат на допълнително облагане от щатската управа, отделно от пътната такса.

Uber изпраща вашата заявка за пътуване единствено на лицензирани оператори на превозни средства за частно наемане. Всички използвани превозни средства изпълняват изискванията на PBefG и BOKraft. Всички шофьори имат шофьорска книжка за частно наемане. Всяко пътуване е застраховано чрез автомобилната застраховка на оператора.