Please enable Javascript
Hoppa till huvudinnehållet

Ta dig runt i Nashville, TN

Planerar du att resa i Nashville? Oavsett om du besöker staden eller är bosatt här kan den här guiden hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din upplevelse i Nashville. Res från Nashville International Airport till The Westin Nashville med Uber och upptäck populära rutter och destinationer. Beroende på stad kan du till och med använda appen för att ta dig runt med kollektivtrafik, cyklar eller skotrar med mera.

Dessutom kan du kolla in Uber-priser för passagerare och förare och lära dig hur du använder Uber för att få betalt för att köra eller leverera i Nashville.

search
Varifrån?
Navigate right up
search
Vart?

Boka biltjänst i Nashville med Uber

Beställ biltjänster i förväg med Uber i Nashville. Beställ en resa när som helst upp till 90 dagar i förväg, oavsett om du behöver transport till Nashville International Airport, om du har planer på att besöka din favoritrestaurang eller om du ska någon annanstans.

search
Ange upphämtningsplats
Navigate right up
search
Ange destination

Samåkning i Nashville

Det är enkelt att ta sig runt i Nashville utan bil med Uber. Hitta platser att besöka och beställ sedan en resa när som helst på dygnet. Du kan beställa en resa från Nashville International Airport till Capitol Hill Area eller bege dig till en annan destination med appen. Om du planerar att resa i Nashville med en stor grupp kan du beställa BLACK för att få en bekväm resa.

Öppna Uber-appen och ange din destination för att börja utforska Nashville.

Flygplatsbiltjänst i Nashville-området

När din resa i Nashville tar dig till en flygplats från Capitol Hill Area, Elliston Place eller någon annanstans, kan du öppna appen och beställa en resa när som helst. Tryck nedan på namnet på en flygplats i närheten för att läsa om hur du använder Uber för att få biltjänst till ankomster och avgångar. På den länkade flygplatssidan får du reda på var du möter din förare för upphämtning, hur mycket resan kommer att kosta och mycket mer.

Välj de bästa sätten att ta dig runt i Nashville

  • Taxi i Nashville

    Tänk på Uber som ett alternativ till taxibilar när du reser i Nashville. Med Uber slipper du jaga taxibilar och kan istället beställa resor på begäran, oavsett tidpunkt. Du kan beställa en resa från Nashville International Airport, besöka Brentwood eller åka till en annan plats. Öppna appen och ange en destination för att ta dig runt i Nashville.

  • Kollektivtrafik i Nashville

    Att ta sig runt med kollektivtrafik är ett prisvärt sätt att resa på. Beroende på området kan du visa närliggande buss- eller tunnelbanestationer med Uber Transit för att planera dina resor. Öppna appen för att se om Uber Transit är tillgängligt i områden som Capitol Hill Area och Elliston Place, eller besök populära platser i Nashville genom att samåka med Uber.

  • Cykeluthyrning i Nashville

    Att cykla är ett miljövänligt sätt att ta sig runt i centrum. I utvalda städer kan du hitta och cykla på elcyklar med Uber. Öppna appen för att se om cyklar är tillgängliga i Nashville och beställ sedan från våra populära restauranger för att ladda batterierna efter en dags utforskning. Om cyklar är tillgängliga i Nashville ska du komma ihåg att bära hjälm och följa trafikreglerna när du cyklar.

1/3

Uber tolererar inte användning av alkohol eller droger hos förare som använder Uber-appen. Om du tror att din förare kan vara påverkad av droger eller alkohol ska du be föraren avsluta resan omedelbart.

Kommersiella fordon kan omfattas av ytterligare statliga skatter som kan tillkomma utöver vägtullen.

Det finns ett antal platsspecifika krav och regler som användare behöver ha koll på när de använder Uber i ditt land. Besök denna sida för att läsa dem.