Please enable Javascript
Hoppa till huvudinnehållet

Ta dig runt i Arequipa

Planerar du att resa i Arequipa? Oavsett om du besöker staden eller är bosatt här kan den här guiden hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din upplevelse i Arequipa. Res från flygplatsen till ett hotell med Uber och upptäck populära rutter och destinationer.

search
Varifrån?
Navigate right up
search
Vart?

Boka biltjänst i Arequipa med Uber

Beställ biltjänster i förväg med Uber i Arequipa. Beställ en resa upp till 30 dagar i förväg, oavsett om du behöver transport till flygplatsen, om du har planer på att besöka en restaurang eller om du ska någon annanstans.

search
Ange upphämtningsplats
Navigate right up
search
Ange destination

Samåkning i Arequipa

Det är enkelt att ta sig runt i Arequipa utan bil med Uber. Hitta platser att besöka i det här området och beställ sedan en resa när som helst på dygnet. Du kan beställa en resa i realtid eller boka en resa i förväg så att din resa är redo när du är det. Oavsett om du reser i grupp eller ensam kan du använda appen för att hitta ett resealternativ som passar dina behov.

Öppna Uber-appen och ange din destination för att börja utforska Arequipa.

Välj de bästa sätten att ta dig runt i Arequipa

  • Taxi i Arequipa

    Tänk på Uber som ett alternativ till taxibilar när du tar dig runt i Arequipa. Med Uber slipper du jaga taxibilar och kan istället beställa resor på begäran, oavsett tidpunkt. Beställ en resa från en flygplats till ett hotell, åk till en restaurang eller besök en annan plats. Det är upp till dig. Öppna appen och ange en destination för att komma igång.

  • Kollektivtrafik i Arequipa

    Att ta sig runt med kollektivtrafik är ett prisvärt sätt att resa på. Beroende på området kan du visa närliggande buss- eller tunnelbanestationer med Uber Transit för att planera dina resor. Öppna appen för att se om Uber Transit är tillgängligt i ditt område, eller besök populära platser i Arequipa genom att samåka med Uber.

  • Cykeluthyrning i Arequipa

    Att cykla är ett miljövänligt sätt att ta sig runt i centrum. I utvalda städer kan du hitta och cykla på elcyklar med Uber. Öppna appen för att se om cyklar är tillgängliga i Arequipa. Om cyklar är tillgängliga i Arequipa ska du komma ihåg att bära hjälm och följa trafikreglerna när du cyklar.

1/3

Uber tolererar ingen användning av alkohol eller droger bland förare som använder Uber-appen. Om du misstänker att din förare är påverkad av droger eller alkohol ska du be föraren att avsluta resan omedelbart.

Kommersiella fordon kan omfattas av ytterligare statliga skatter som kan tillkomma utöver vägtullen.

Uber är baserat i Nederländerna, så avgifter för gränser och valutaomräkning kan komma att tillämpas av bankerna i det land där tjänsten används. Det pris som visas i Uber-appen omfattar inte dessa avgifter.