Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Cum te deplasezi în Santiago de Querétaro

Plănuiești să călătorești în Santiago de Querétaro? Fie că ești în vizită sau că locuiești acolo, acest ghid te va ajuta să profiți la maximum de timpul petrecut în Santiago de Querétaro. Călătorește de la aeroport la un hotel folosind Uber și descoperă trasee și destinații populare. În funcție de orașul în care te afli, poți chiar să folosești aplicația pentru a te deplasa cu mijloace de transport în comun, cu biciclete sau trotinete și cu multe altele.

În plus, poți consulta tarifele Uber pentru pasageri și șoferi ca să afli cum să folosești platforma Uber pentru a câștiga bani conducând sau făcând livrări în Santiago de Querétaro.

search
De unde?
Navigate right up
search
Încotro?

Rezervă servicii de transport privat în Santiago de Querétaro cu Uber

Planifică-ți din timp serviciile de transport privat în Santiago de Querétaro cu Uber. Comandă oricând o cursă, cu până la 90 de zile în avans, indiferent dacă ai nevoie de transport până la Querétaro Intercontinental Airport, dacă intenționezi să mergi la restaurantul preferat sau dacă ai altă destinație.

search
Introdu locul de preluare
Navigate right up
search
Introdu destinația

Servicii de ridesharing în Santiago de Querétaro

E simplu să te deplasezi prin Santiago de Querétaro fără mașină, cu Uber. Găsește locuri de vizitat în zonă, apoi comandă o cursă la orice oră și în orice zi a săptămânii. Poți comanda o cursă pe loc sau pentru mai târziu, ca să fie gata când ești și tu gata. Indiferent dacă călătorești în grup sau pe cont propriu, poți folosi aplicația pentru a găsi o opțiune de cursă potrivită nevoilor tale.

Deschide aplicația Uber și introdu destinația pentru a începe să explorezi orașul Santiago de Querétaro.

Servicii de transport privat la și de la aeroport în zona Santiago de Querétaro

Dacă atunci când călătorești la Santiago de Querétaro, ajungi pe un aeroport din apropiere sau din altă parte, deschide aplicația și comandă o cursă la orice oră din zi și din noapte. Apasă mai jos pe numele unui aeroport din apropiere pentru a afla cum să folosești Uber pentru a beneficia de servicii de transport privat la sosire și la plecare. Pe pagina corespunzătoare aeroportului ales, vei afla unde să te întâlnești cu șoferul pentru preluare, cât va costa cursa și multe altele.

Alege cele mai bune moduri de deplasare în Santiago de Querétaro

  • Taxi în Santiago de Querétaro

    Poți considera Uber o variantă la taxiuri când te deplasezi prin Santiago de Querétaro. Uber te scutește să cauți taxiuri, oferindu-ți posibilitatea de a comanda curse la cerere, la orice oră din zi și din noapte. Comandă o cursă de la aeroport la hotel, deplasează-te la restaurant sau vizitează alt loc. Alegerea e a ta. Deschide aplicația și introdu o destinație pentru a începe.

  • Transportul public în Santiago de Querétaro

    Transportul public este o modalitate accesibilă de deplasare. În funcție de zonă, poți consulta traseele de autobuz sau de metrou din apropiere cu Uber Transit pentru a-ți planifica călătoriile. Deschide aplicația pentru a vedea dacă serviciul Uber Transit este disponibil în zona ta sau vizitează atracțiile din Santiago de Querétaro folosind serviciile de ridesharing oferite de Uber.

  • Biciclete de închiriat în Santiago de Querétaro

    Bicicleta este o modalitate ecologică de a te deplasa prin centrul unui oraș. În anumite orașe, Uber îți pune la dispoziție biciclete electrice. Deschide aplicația pentru a vedea dacă sunt disponibile biciclete în Santiago de Querétaro. Dacă sunt disponibile biciclete în Santiago de Querétaro, nu uita să porți cască și să respecți regulile de circulație în timpul deplasării.

1/3

Uber nu tolerează consumul de alcool sau droguri de către șoferii care folosesc aplicația Uber. În cazul în care consideri că șoferul este sub influența drogurilor sau a alcoolului, cere-i să oprească imediat cursa.

În cazul mașinilor comerciale, guvernul poate percepe impozite suplimentare, care pot crește taxa de drum.

Prices are shown in Mexican pesos (MXN).