Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Cum te deplasezi în Nashville, TN

Plănuiești să călătorești în Nashville? Fie că ești în vizită sau că locuiești acolo, acest ghid te va ajuta să profiți la maximum de timpul petrecut în Nashville. Călătorește de la Aeroportul Internațional Nashville la hoteluri precum The Westin Nashville folosind Uber și descoperă trasee și destinații populare.

search
De unde?
Navigate right up
search
Încotro?

Rezervă servicii de transport privat în Nashville cu Uber

Planifică-ți din timp serviciile de transport privat în Nashville cu Uber. Comandă oricând o cursă, cu până la 90 de zile în avans, indiferent dacă ai nevoie de transport până la Aeroportul Internațional Nashville, dacă intenționezi să mergi la restaurantul preferat sau dacă ai altă destinație.

search
Introdu locul de preluare
Navigate right up
search
Introdu destinația

Servicii de ridesharing în Nashville

E simplu să te deplasezi prin Nashville fără mașină, cu Uber. Găsește locuri de vizitat, apoi comandă o cursă la orice oră și în orice zi a săptămânii. Poți să comanzi o cursă de la Aeroportul Internațional Nashville la Capitol Hill Area sau către o altă destinație, din aplicație. Dacă intenționezi să călătorești la Nashville cu un grup mare, comandă BLACK ca să vă bucurați de o cursă confortabilă.

Deschide aplicația Uber și introdu destinația pentru a începe să explorezi orașul Nashville.

Servicii de transport privat la și de la aeroport în zona Nashville

Dacă atunci când călătorești la Nashville, ajungi pe un aeroport din Capitol Hill Area, Elliston Place sau din altă parte, deschide aplicația și comandă o cursă la orice oră din zi și din noapte. Apasă mai jos pe numele unui aeroport din apropiere pentru a afla cum să folosești Uber pentru a beneficia de servicii de transport privat la sosire și la plecare. Pe pagina corespunzătoare aeroportului ales, vei afla unde să te întâlnești cu șoferul pentru preluare, cât va costa cursa și multe altele.

Alege cele mai bune moduri de deplasare în Nashville

  • Taxi în Nashville

    Poți considera Uber o variantă la taxiuri când călătorești în Nashville. Uber te scutește să cauți taxiuri, oferindu-ți posibilitatea de a comanda curse la cerere, la orice oră din zi și din noapte. Poți să comanzi o cursă de la Aeroportul Internațional Nashville, să vizitezi Brentwood sau să introduci o altă adresă. Deschide aplicația și introdu o destinație pentru a te deplasa prin Nashville.

  • Transportul public în Nashville

    Transportul public este o modalitate accesibilă de deplasare. În funcție de zonă, poți consulta traseele de autobuz sau de metrou din apropiere cu Uber Transit pentru a-ți planifica călătoriile. Deschide aplicația pentru a vedea dacă serviciul Uber Transit este disponibil în zone precum Capitol Hill Area și Elliston Place sau vizitează atracțiile din Nashville folosind serviciile de ridesharing oferite de Uber.

  • Biciclete de închiriat în Nashville

    Bicicleta este o modalitate ecologică de a te deplasa prin centrul unui oraș. În anumite orașe, Uber îți pune la dispoziție biciclete electrice. Deschide aplicația pentru a vedea dacă sunt disponibile biciclete în Nashville. Apoi comandă de la unul dintre restaurantele populare pentru a-ți face plinul de energie după o zi de explorări. Dacă sunt disponibile biciclete în Nashville, nu uita să porți cască și să respecți regulile de circulație în timpul deplasării.

1/3

Uber nu tolerează consumul de alcool sau de droguri de către șoferii parteneri care utilizează aplicația Uber. În cazul în care consideri că șoferul partener este sub influența drogurilor sau a alcoolului, cere-i să oprească imediat cursa.

În cazul vehiculelor comerciale, guvernul poate percepe taxe suplimentare pe lângă taxa de drum.

Există o serie de cerințe și reglementări specifice locului pe care utilizatorii trebuie să le cunoască atunci când folosesc Uber în țara ta. Accesează această pagină pentru a le citi.