Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Rezervă în avans o cursă cu Uber la Aeroportul Internațional Nashville

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber la Aeroportul Internațional Nashville. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.

Destinația
Alege data și ora

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/09/29.

11:54 AM
open

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 600 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv tarife afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în zonă

 • UberX

  1-4

  Curse accesibile, numai pentru tine

 • Uber Comfort Electric

  1-4

  Mașini premium cu emisii zero

 • Comfort

  1-4

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • UberXL

  1-6

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

 • Uber Green

  1-4

  Ecologic

 • Return a package

  1-4

  Have a driver deliver a prepaid package to Fedex, UPS, or USPS

 • Connect

  1-4

  Send packages to friends & family

 • Uber Pet

  1-4

  Affordable rides for you and your pet

1/8

Preluare de la Aeroportul Internațional Nashville (BNA)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul BNA potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează indicatoarele către Centrul pentru transport terestru

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul BNA, direct în aplicație. Locul de preluare din Aeroportul BNA se află la nivelul 1 al Centrului de transport terestru. Caută indicatoarele „Ride App Pickup” (Preluări corespunzătoare aplicațiilor pentru curse).

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din Aeroportul BNA, după cum se specifică în aplicație, la primul trotuar al Centrului de transport terestru din Zonele A1 – B3. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Harta Aeroportul Nashville

Aeroportul Nashville cuprinde patru zone. Terminalul internațional se află în Zona A.

Harta Aeroportului Nashville

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

 • Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional Nashville (BNA) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

  Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi cursa, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

 • Locurile de preluare pot să depindă de tipul cursei comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse în comun (ridesharing).

  Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

 • Codul de aeroport BNA este prescurtarea de la Berry Field Nashville.

Informații suplimentare

 • Conduci cu Uber?

  Află detalii care îți îmbunătățesc cursele de aeroport: de la locurile de preluare a pasagerilor până la regulile și reglementările locale ce trebuie respectate.

 • Mergi la alt aeroport?

  Curse la și de la peste 600 de aeroporturi din întreaga lume.

1/2

Informații pentru vizitatorii Aeroportului Nashville

Aeroportul Internațional Nashville este deservit în prezent de 20 de linii aeriene și asigură 575 de zboruri care sosesc și pleacă zilnic. Aeroportul Nashville, poarta către Tennessee, este la aproximativ 15 minute cu mașina în condiții rutiere și de trafic ideale de centrul orașului Nashville, capitala statului, care se află la aproximativ 9 mile (14 kilometri) de aeroport.

Terminalele Aeroportului Nashville

Aeroportul Nashville (BNA) cuprinde un singur terminal principal, denumit Terminalul Robert C.H. Mathews Junior. Terminalul se compune din patru săli, de la A la D, cu 44 de porți între acestea. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Sala A

 • Air Canada
 • Frontier
 • United

Sala B

 • Alaska
 • Boutique Air
 • British Airways
 • Contour
 • Delta
 • JetBlue
 • Sun Country
 • WestJet

Sala C

 • American
 • Southwest

Terminalele internaționale ale Aeroportului Nashville (BNA)

Aeroportul Nashville (BNA) asigură zboruri non-stop către Bahamas, Canada, Republica Dominicană, Jamaica și Mexic, precum și un zbor direct la Aeroportul Heathrow din Londra. Plecările internaționale ale Aeroportului Nashville sunt disponibile în Sălile A și B.

Servirea mesei la Aeroportul Nashville

În întregul Terminal Mathews, peste 20 de opțiuni de servire a mesei oferă o varietate de mâncăruri și băuturi, inclusiv cafea, sushi, fast food și sandvișuri. Principalul spațiu pentru restaurante de la Aeroportul Nashville este amplasat în Sala C, dar în toate sălile există opțiuni de servire a mesei.

Cum să te descurci la Aeroportul Nashville

Aeroportul Nashville (BNA) are un singur terminal principal pentru pasageri. Dacă dorești asistență suplimentară la aeroport, acest serviciu este disponibil prin intermediul liniei tale aeriene.

Lucruri de făcut la Aeroportul Nashville

Aeroportul Nashville (BNA) găzduiește numeroase expoziții de artă, toate organizate prin Programul de artă al aeroportului, care prezintă lucrări ale unor artiști locali, regionali și naționali, conferind o notă de rafinament aeroportului și îmbogățindu-i spiritual pe vizitatorii săi. Totuși, arta la Aeroportul Nashville (BNA) nu se limitează doar la artele vizuale. Muzica este parte integrantă a culturii Aeroportului Nashville, acesta găzduind zilnic spectacole de muzică live.

În Sălile B și C, poți găsi locuri în care să beneficiezi de masaj. Sala C găzduiește un salon care oferă servicii de manichiură și coafură. Două locuri de joacă sunt amplasate în Sălile A și B.

Schimbul valutar la Aeroportul Nashville

La Aeroportul Internațional Nashville, casele de schimb valutar se găsesc în cadrul băncii aeroportului, amplasată între Sălile A și B, precum și la Centrul de turism dintre Sălile C și D.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Nashville

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Nashville (BNA), ai la dispoziție numeroase hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Nashville

 • Parcul Cumberland
 • Sălile de concert cu muzică live din jurul Music Row și Lower Broadway
 • Muzeele de artă și de istorie din Nashville

Află mai multe informații despre Aeroportul Internațional Nashville aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Această pagină conține informații de pe site-uri web ale terților, care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau operațiunilor sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință ori interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitate limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.