Accesează direct conținutul principal

Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara (tsr)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul din Timișoara? Fie că mergi din Aeroportul Timișoara către centrul orașului sau din gară către Aeroportul Timișoara, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la TSR.

Strada Aeroportului 2, Ghiroda 307200 Romania
+40 256-386-089

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/27.

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • Uber Comfort

  1-4

  Mașini noi cu spațiu în plus

 • Green

  1-4

  Curse convenabile, mașini 100% electrice

 • Uber for Ukraine

  1-4

  Tariful pentru cursa Uber for Ukraine este cu 1€ mai mare decât o cursă UberX comandată la aceeași oră și pentru același traseu. 1€ din fiecare cursă Uber for Ukraine nu este parte din tarif, ci este suma pe care Uber B.V o colectează pentru Comisia Internațională de Salvare.

 • UberX

  1-4

  Affordable everyday rides

 • Select

  1-4

  Curse zilnice de lux

1/5

Preluare de la Aeroportul din Timișoara (TSR)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul TSR potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul din Timișoara, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din TSR, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi pentru călătorii fără griji la Aeroportul din Timișoara

Serviciile Wi-Fi la Aeroportul din Timișoara

La Aeroportul din Timișoara, serviciul Wi-Fi este disponibil gratuit pentru toți pasagerii. Pentru mai multe informații despre cum să te conectezi, interesează-te la Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara (TSR).

Securizarea bagajelor cu folie protectoare la Aeroportul din Timișoara

La Aeroportul din Timișoara, lângă birourile de check-in, ai la dispoziție un serviciu de securizare a bagajelor cu folie protectoare.

Parcarea la Aeroportul din Timișoara

Aeroportul din Timișoara are opțiuni de staționare a mașinilor pe termen scurt, pe termen lung și expres pentru sosire și preluare. Toate parcările pentru mașini sunt amplasate la mică distanță de clădirea terminalului.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul din Timișoara, așa că poți beneficia de o cursă convenabilă și confortabilă către orice destinație.

 • Locurile de preluare Uber din aeroporturi se pot modifica. Așadar, pentru a găsi locul de preluare la Aeroportul din Timișoara, consultă aplicația Uber după ce comanzi o cursă.

 • Tarifele Uber către/de la Aeroportul din Timișoara se pot modifica în funcție de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul pentru estimarea prețului, integrat în aplicația Uber, pentru a vedea costul aproximativ al cursei.

 • Când comanzi o cursă, aplicația oferă o estimare a duratei necesare pentru ca șoferul să ajungă la locul de preluare.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului „Traian Vuia” din Timișoara

Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara a fost construit în locația actuală la începutul anilor '60, iar de atunci a devenit unul dintre cele mai mari aeroporturi din România, întâmpinând peste 1,5 milioane de pasageri în fiecare an. Aeroportul din Timișoara se află la aproximativ 15 kilometri (9 mile) de centrul orașului Timișoara. Călătoria durează aproximativ 25 de minute, Uber fiind o opțiune excelentă pentru transferul rapid și convenabil la/de la aeroport. De asemenea, Aeroportul din Timișoara este bine poziționat pentru pasagerii care își continuă călătoria către zonele Arad, Lugoj și Reșița.

Terminalele Aeroportului „Traian Vuia” din Timișoara

Aeroportul TSR are o clădire cu un singur terminal, atât pentru sosiri, cât și pentru plecări. Companiile aeriene care își desfășoară activitatea la Aeroportul din Timișoara (TSR) includ:

 • Lufthansa
 • Ryanair
 • TAROM
 • Wizz Air

Restaurantele Aeroportului din Timișoara

La Aeroportul din Timișoara poți alege dintre multe cafenele care servesc preparate ușoare, cum ar fi sandvișuri, produse de patiserie, supe, salate, chipsuri și alte gustări, precum și sucuri, ceaiuri, cafea, ciocolată caldă, precum și alte băuturi calde și reci. Orașul Timișoara are o gamă mult mai largă de restaurante din care poți alege, oferind numeroase tipuri de bucătării internaționale, precum și mâncăruri tradiționale românești. La aeroport sunt disponibile și distribuitoare automate, pentru pasagerii care doresc să ia o gustare rapidă și convenabilă cât așteaptă îmbarcarea sau în avion.

Magazinele din Aeroportul din Timișoara

Magazinul duty-free al Aeroportului din Timișoara oferă o gamă largă de produse la prețuri fără taxe, inclusiv parfumuri, aftershave, produse cosmetice, produse de înfrumusețare, accesorii de lux, precum și tutun, bere, vinuri și băuturi spirtoase. Alte magazine de la Aeroportul din Timișoara vând ziare și reviste, cadouri și suveniruri. Tot de aici poți să cumperi rapid articole de bază pentru călătorie. Pentru pasagerii care doresc să se răsfețe cu o terapie prin cumpărături înainte de a pleca din România, orașul Timișoara oferă numeroase magazine, inclusiv câteva centre comerciale mari.

Lounge-urile din Aeroportul Timișoara

Aeroportul din Timișoara are două lounge-uri, unul pentru pasageri interni și unul pentru pasageri internaționali. Pentru informații despre serviciile și facilitățile disponibile în ambele lounge-uri, pasagerii trebuie să contacteze direct Aeroportul din Timișoara (TSR).

Serviciile de la Aeroportul Timișoara

Aeroportul din Timișoara are o cameră dedicată mamelor și bebelușilor, unde copiii mici pot fi hrăniți și schimbați în liniște. Pentru a afla unde este camera, pasagerii trebuie să întrebe la aeroport. Se oferă asistență specială pentru pasagerii cu mobilitate limitată, inclusiv locuri de parcare speciale și ajutor la îmbarcarea în avion și la debarcare. Asistența trebuie solicitată prin intermediul liniei aeriene sau al operatorului turistic, înainte de zbor.

Hoteluri în apropierea Aeroportului din Timișoara

Deși în Aeroportul din Timișoara nu există niciun hotel, poți găsi mai multe pe drumul național 6 către oraș, la aproximativ 5 kilometri (3 mile) de TSR. Există multe alte opțiuni de cazare în Timișoara, de la hosteluri pentru cei cu buget limitat până la camere și apartamente de lux, toate acestea fiind situate la o distanță care poate fi parcursă rapid și convenabil cu Uber de la Aeroportul din Timișoara.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului „Traian Vuia” din Timișoara

Timișoara este un oraș din vestul României cunoscut pentru arhitectura secesionistă și clădirile în stil baroc. Este al treilea oraș ca mărime din România, după București și Cluj-Napoca, fiind construit în jurul unor piețe publice restaurate recent, parcuri și grădini de dimensiuni mari. Câteva lucruri interesante pe care le poți vedea sau face în zonă includ:

 • Muzeul Consumatorului Comunist
 • Muzeul Revoluției din 1989
 • Catedrala ortodoxă
 • Sinagoga din Cetate
 • Muzeul de Artă Timișoara

Află mai multe informații despre Aeroportul din Timișoara (TSR) aici.

Facebook

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.

Linkurile către site-urile web externe sunt disponibile exclusiv pentru interesul vizitatorilor. Accesezi acele linkuri pe propria răspundere. Uber nu răspunde pentru site-urile respective sau conținutul lor.