Accesează direct conținutul principal
Uber
Uber

Aeroportul Internațional Norman Y. Mineta din San Jose (SJC)

Dacă mergi de la Aeroportul San Jose către San Francisco sau către centrul orașului San Jose, poți comanda oricând o mașină către sau de la aeroport.

1701 Airport Boulevard, San Jose, CA 95110
+1 408-392-3600

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o mașină oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețuri afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Instrumentul Uber pentru estimarea prețului

Prețurile afișate ca model pentru pasageri sunt doar estimări și nu reflectă variațiile apărute în urma reducerilor, întârzierilor din trafic sau a altor factori. Se pot aplica tarife fixe și taxe minime. Prețurile reale pot varia.

Modalități de a călători

 • UberX1-4

  Curse zilnice, accesibile ca preț

 • Comfort1-4

  Newer cars with extra legroom

 • Pool1-2

  Curse cu mai mulți pasageri, la cel mai mic preț

Cum să comanzi o mașină de la Aeroportul San Jose

Comandă o mașină când ești gata să ieși

Alege o mașină potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Ieși de la nivelul Sosiri sau din zona de recuperare a bagajelor

Ieși și urmează indicatoarele către zona de preluare pentru curse împărțite (rideshare). Aici se întâlnesc toți șoferii parteneri Uber pentru a-și prelua pasagerii de la Aeroportul Internațional Norman Y. Mineta din San Jose (SJC).

Pentru preluările de la Terminalul A, întâlnește-te cu șoferul la Oprirea nr. 1, în fața zonei de recuperare a bagajelor. Pentru preluările de la Terminalul B, întâlnește-te cu șoferul la Oprirea nr. 9, lângă refugiul pentru pietoni.

Caută șoferul

Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației pentru a confirma locul.

Harta pentru Aeroportul San Jose

Aeroportul Internațional San Jose are două terminale: Terminalul A și Terminalul B, conectate în zona de operațiuni aeriene. Ambele deservesc sosiri internaționale.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional Norman Y. Mineta din San Jose (SJC) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi mașina, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o mașină, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

Locurile de preluare pot să depindă de tipul mașinii comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse împărțite (ridesharing).

Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Cu Uber te duce și te ia de la peste 500 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului San Jose

Conform numărului de pasageri, Aeroportul Internațional Mineta San Jose (SJC) se dezvoltă cel mai rapid în S.U.A., deservind peste 12,5 milioane de călători anual. Este amplasat la aproximativ 4 mile (6 kilometri) de centrul orașului San Jose, un traseu de aproximativ opt minute cu mașina în condiții rutiere și de trafic ideale.

Terminalele Aeroportului San Jose

Aeroportul San Jose (SJC) este împărțit în două terminale, A și B, cu un număr total de 31 de porți de îmbarcare în ambele terminale. Saloanele Aeroportului San Jose se găsesc în Terminalul A. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul A al Aeroportului San Jose (SJC)

 • Aeroméxico
 • Air Canada
 • American
 • ANA
 • California Pacific
 • Delta
 • Frontier
 • Hawaiian
 • JetBlue
 • United
 • Volaris
 • Clubul Aeroportului Normal Y. Mineta din San Jose (SJC)

Terminalul B al Aeroportului San Jose (SJC)

 • Alaska
 • British Airways
 • Hainan
 • Southwest

Terminalul Internațional al Aeroportului San Jose (SJC)

La Aeroportul San Jose, îmbarcarea pentru zborurile internaționale se face la ambele terminale. Aeroportul Norman Y. Mineta asigură zboruri către 16 destinații internaționale.

Servirea mesei la Aeroportul San Jose

La Aeroportul Normal Y. Mineta din San Jose (SJC), călătorii au la dispoziție peste 30 de opțiuni de servire a mesei, inclusiv lanțuri de magazine fast-food, baruri și restaurante cu servire la masă. Mâncarea și băuturile pot fi cumpărate în ambele terminale ale Aeroportului San Jose.

Cum să te descurci la Aeroportul San Jose

Călătorii de la Aeroportul Norman Y. Mineta (SJC) pot folosi autobuze de transfer între terminale. Autobuzele Aeroportului San Jose fac o buclă continuă între Terminalul A, Terminalul B și parcări. Autobuzele de transfer pleacă la fiecare 7 – 10 minute de la fiecare terminal, centrul de închiriere auto și Parcarea zilnică 4.

Lucruri de făcut la Aeroportul San Jose

Aeroportul Norman Y. Mineta (SJC) găzduiește un program de artă care reflectă rolul regiunii ca centru global al tehnologiei și inovației. Operele de artă sunt expuse în sala de sosiri a Terminalului B, Sala de Sud și la mezanin. La Terminalul A Blue Dot și în zona de recuperare a bagajelor din Terminalul B se află piane. Aeroportul San Jose asigură 24 locuri pentru cumpărături în ambele terminale, inclusiv magazine care vând produse cosmetice, bijuterii și electronice. De asemenea, aeroportul are 23 de câini de terapie activi, care ajută pasagerii să se liniștească înaintea zborului.

Schimbul valutar la Aeroportul San Jose

La Aeroportul San Jose, casele de schimb valutar se găsesc în Terminalul A lângă Poarta 15 și în zona de recuperare a bagajelor.

Hotelurile din apropierea Aeroportului San Jose

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Norman Y. Mineta (SJC), ai la dispoziție peste 25 de hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului San Jose

 • Parcul și grădinile Guadalupe River
 • Centrul cultural Mexican Heritage Plaza
 • Muzeele de istorie și tehnologie din San Jose

Află mai multe informații despre Aeroportul San Jose aici.

Facebook
Instagram
Twitter