Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Norman Y. Mineta din San Jose (sjc)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul San Jose? Dacă mergi de la Aeroportul SJC către San Francisco sau către centrul orașului San Jose, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la SJC.

1701 Airport Boulevard, San Jose, CA 95110
+1 408-392-3600

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Internațional Norman Y. Mineta din San Jose

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Internațional Norman Y. Mineta din San Jose. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/26.

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • UberX

  1-4

  Curse zilnice, accesibile ca preț

 • UberXL

  1-6

  Curse accesibile pentru grupuri de până la 6 persoane

 • Uber Comfort

  1-4

  Mașini noi cu spațiu în plus

1/3

Preluare de la Aeroportul San Jose (SJC)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul SJC potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Ieși și urmează indicatoarele către zona de preluare pentru curse împărțite (rideshare).

Pentru preluările de la terminalul A, întâlnește-te cu șoferul partener la Stopul 1, în fața zonei de recuperare a bagajelor. Pentru preluările de la terminalul B, întâlnește-te cu șoferul partener la Stopul 9, lângă refugiul pentru pietoni.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din aeroportul SJC, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Harta pentru Aeroportul San Jose

Aeroportul Internațional San Jose are două terminale: Terminalul A și Terminalul B, conectate în zona de operațiuni aeriene. Ambele deservesc sosiri internaționale.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Da. Apasă aici pentru a vedea o listă de aeroporturi din întreaga lume de unde poți să comanzi o cursă Uber.

 • Costul unei curse Uber către (sau de la) Aeroportul Internațional Norman Y. Mineta din San Jose (SJC) depinde de factori precum tipul mașinii comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

  Pentru a vedea o estimare de preț înainte să comanzi cursa, introdu mai sus locul de preluare și destinația în instrumentul Uber pentru estimarea prețului. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea prețul final în aplicație, în funcție de factorii analizați în timp real.

 • Locurile de preluare pot să depindă de tipul cursei comandate și de dimensiunea aeroportului. Urmează instrucțiunile din aplicație legate de locul în care te întâlnești cu șoferul. De asemenea, poți căuta în aeroport indicatoarele către zonele desemnate pentru curse în comun (ridesharing).

  Dacă nu găsești șoferul, contactează-l prin intermediul aplicației.

Informații suplimentare

Conduci cu Uber?

Află detalii care îți îmbunătățesc cursele la aeroport: de la locurile de preluare ale pasagerilor la respectarea regulilor și reglementărilor locale.

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului San Jose

Conform numărului de pasageri, Aeroportul Internațional Mineta San Jose (SJC) se dezvoltă cel mai rapid în S.U.A., deservind peste 12,5 milioane de călători anual. Este amplasat la aproximativ 4 mile (6 kilometri) de centrul orașului San Jose, un traseu de aproximativ opt minute cu mașina în condiții rutiere și de trafic ideale.

Terminalele Aeroportului San Jose

Aeroportul San Jose (SJC) este împărțit în două terminale, A și B, cu un număr total de 31 de porți de îmbarcare în ambele terminale. Saloanele Aeroportului San Jose se găsesc în Terminalul A. Planifică-ți cursa folosind informațiile de mai jos.

Terminalul A al Aeroportului San Jose (SJC)

 • Aeroméxico
 • Air Canada
 • American
 • ANA
 • California Pacific
 • Delta
 • Frontier
 • Hawaiian
 • JetBlue
 • United
 • Volaris
 • Clubul Aeroportului Normal Y. Mineta din San Jose (SJC)

Terminalul B al Aeroportului San Jose (SJC)

 • Alaska
 • British Airways
 • Hainan
 • Southwest

Terminalul Internațional al Aeroportului San Jose (SJC)

La Aeroportul San Jose, îmbarcarea pentru zborurile internaționale se face la ambele terminale. Aeroportul Norman Y. Mineta asigură zboruri către 16 destinații internaționale.

Servirea mesei la Aeroportul San Jose

La Aeroportul Normal Y. Mineta din San Jose (SJC), călătorii au la dispoziție peste 30 de opțiuni de servire a mesei, inclusiv lanțuri de magazine fast-food, baruri și restaurante cu servire la masă. Mâncarea și băuturile pot fi cumpărate în ambele terminale ale Aeroportului San Jose.

Cum să te descurci la Aeroportul San Jose

Călătorii de la Aeroportul Norman Y. Mineta (SJC) pot folosi autobuze de transfer între terminale. Autobuzele Aeroportului San Jose fac o buclă continuă între Terminalul A, Terminalul B și parcări. Autobuzele de transfer pleacă la fiecare 7 – 10 minute de la fiecare terminal, centrul de închiriere auto și Parcarea zilnică 4.

Lucruri de făcut la Aeroportul San Jose

Aeroportul Norman Y. Mineta (SJC) găzduiește un program de artă care reflectă rolul regiunii ca centru global al tehnologiei și inovației. Operele de artă sunt expuse în sala de sosiri a Terminalului B, Sala de Sud și la mezanin. La Terminalul A Blue Dot și în zona de recuperare a bagajelor din Terminalul B se află piane. Aeroportul San Jose asigură 24 locuri pentru cumpărături în ambele terminale, inclusiv magazine care vând produse cosmetice, bijuterii și electronice. De asemenea, aeroportul are 23 de câini de terapie activi, care ajută pasagerii să se liniștească înaintea zborului.

Schimbul valutar la Aeroportul San Jose

La Aeroportul San Jose, casele de schimb valutar se găsesc în Terminalul A lângă Poarta 15 și în zona de recuperare a bagajelor.

Hotelurile din apropierea Aeroportului San Jose

Când zborul tău întârzie până a doua zi, ori ai o escală, ori pur și simplu vizitezi zona și ai nevoie de cazare lângă Aeroportul Norman Y. Mineta (SJC), ai la dispoziție peste 25 de hoteluri și cazări în apropiere.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului San Jose

 • Parcul și grădinile Guadalupe River
 • Centrul cultural Mexican Heritage Plaza
 • Muzeele de istorie și tehnologie din San Jose

Află mai multe informații despre Aeroportul San Jose aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.