Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Kom deg rundt i San Luis Potosí

Planlegger du å reise til San Luis Potosí? Enten du er turist eller fastboende, kan denne veiledningen hjelpe deg med å få mest mulig ut av opplevelsen din i San Luis Potosí. Reis fra flyplassen til et hotell med Uber og oppdag populære ruter og destinasjoner. Avhengig av byen du er i, kan du til og med bruke appen til å reise med blant annet offentlig transport, sykler eller sparkesykler.

I tillegg kan du sjekke ut Uber-priser for passasjerer og sjåfører og finne ut hvordan du kan få betalt for kjøring eller levering i med UberSan Luis Potosí.

search
Hvor fra?
Navigate right up
search
Hvor hen?

Reserver en bil i San Luis Potosí med Uber

Bestill en bil på forhånd med Uber i San Luis Potosí. Be om en tur opptil 30 dager i forveien, enten du skal til flyplassen, ut på en restaurant eller noe helt annet.

search
Skriv inn hentested
Navigate right up
search
Angi destinasjon

Samkjøring i San Luis Potosí

Med Uber er det enkelt å reise rundt i San Luis Potosí uten bil. Finn steder å besøke, og be deretter om en tur når som helst. Du kan be om en tur i sanntid eller på forhånd, slik at skyssen din er klar når du er trenger den. Uansett om du reiser i en gruppe eller alene, kan du bruke appen til å finne et reisealternativ som passer behovene dine.

Åpne Uber-appen og angi destinasjonen for å begynne å utforske San Luis Potosí.

Velg de beste transportalternativene i San Luis Potosí

  • Taxi i San Luis Potosí

    Vurder Uber som et alternativ til taxi når du reiser i San Luis Potosí. Med Uber kan du slippe å praie taxier og heller be om turer på forespørsel – hele døgnet. Be om en reise fra en flyplass til et hotell, dra til en restaurant eller besøk et annet sted. Valget er ditt. Åpne appen og angi en destinasjon for å komme i gang.

  • Offentlig transport i San Luis Potosí

    Det er rimelig å reise med offentlig transport. Avhengig av området du er i, kan du se nærliggende buss- eller undergrunnsruter med Uber Transit, noe som gjør det enklere planlegge reiser. Åpne appen for å se om Uber Transit er tilgjengelig i nabolaget ditt, eller besøk populære steder i San Luis Potosí med samkjøring med Uber.

  • Sykkelutleie i San Luis Potosí

    Sykling er en miljøvennlig måte å komme seg rundt i byer på. I utvalgte byer kan du finne og bruke elsykler med Uber. Åpne appen for å se om sykler er tilgjengelige i San Luis Potosí. Hvis sykler er tilgjengelige i San Luis Potosí, må du huske å bruke hjelm og følge trafikkreglene.

1/3

Uber tolererer ikke at sjåfører som bruker Uber-appen, nyter alkohol eller narkotika. Hvis du tror at sjåføren kan være påvirket av narkotika eller alkohol, må du be sjåføren om å avslutte reisen umiddelbart.

Yrkeskjøretøy kan være underlagt ytterligere offentlige avgifter, som kan være i tillegg til og høyere enn bompenger.

Prices are shown in Mexican pesos (MXN).