Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Kom deg rundt i Düsseldorf

Planlegger du å reise til Düsseldorf? Enten du er turist eller fastboende, kan denne veiledningen hjelpe deg med å få mest mulig ut av opplevelsen din i Düsseldorf. Reis fra flyplassen til et hotell med Uber og oppdag populære ruter og destinasjoner. Avhengig av byen du er i, kan du til og med bruke appen til å reise med blant annet offentlig transport, sykler eller sparkesykler.

I tillegg kan du sjekke ut Uber-priser for passasjerer og sjåfører og finne ut hvordan du kan få betalt for kjøring eller levering i med UberDüsseldorf.

search
Hvor fra?
Navigate right up
search
Hvor hen?

Reserver en bil i Düsseldorf med Uber

Bestill en bil på forhånd med Uber i Düsseldorf. Be om en tur når som helst opptil 90 dager i forveien, enten du trenger transport til Düsseldorf Airport, vil spise på favorittrestauranten din eller noe helt annet.

search
Skriv inn hentested
Navigate right up
search
Angi destinasjon

Samkjøring i Düsseldorf

Med Uber er det enkelt å reise rundt i Düsseldorf uten bil. Finn steder å besøke, og be deretter om en tur når som helst. Du kan be om en tur i sanntid eller på forhånd, slik at skyssen din er klar når du er trenger den. Uansett om du reiser i en gruppe eller alene, kan du bruke appen til å finne et reisealternativ som passer behovene dine.

Åpne Uber-appen og angi destinasjonen for å begynne å utforske Düsseldorf.

Biltjeneste til flyplassen i Düsseldorf-området

Når reisen din i Düsseldorf fører deg til en flyplass fra et nabolag eller et annet sted, kan du åpne appen og be om en tur når som helst. Trykk nedenfor på navnet til en flyplass i nærheten for å finne ut hvordan du kan bruke Uber til å bestille en bil til ankomst- eller avgangsterminalen. Bruk lenken til flyplassens nettside hvor du blant annet finner ut hvor sjåføren henter deg og hvor mye turen koster.

Velg de beste transportalternativene i Düsseldorf

  • Taxi i Düsseldorf

    Vurder Uber som et alternativ til taxi når du reiser i Düsseldorf. Med Uber kan du slippe å praie taxier og heller be om turer på forespørsel – hele døgnet. Be om en reise fra en flyplass til et hotell, dra til en restaurant eller besøk et annet sted. Valget er ditt. Åpne appen og angi en destinasjon for å komme i gang.

  • Offentlig transport i Düsseldorf

    Det er rimelig å reise med offentlig transport. Avhengig av området du er i, kan du se nærliggende buss- eller undergrunnsruter med Uber Transit, noe som gjør det enklere planlegge reiser. Åpne appen for å se om Uber Transit er tilgjengelig i nabolaget ditt, eller besøk populære steder i Düsseldorf med samkjøring med Uber.

  • Sykkelutleie i Düsseldorf

    Sykling er en miljøvennlig måte å komme seg rundt i byer på. I utvalgte byer kan du finne og bruke elsykler med Uber. Åpne appen for å se om sykler er tilgjengelige i Düsseldorf. Hvis sykler er tilgjengelige i Düsseldorf, må du huske å bruke hjelm og følge trafikkreglene.

1/3

Uber tolererer ikke at sjåfører som bruker Uber-appen, nyter alkohol eller narkotika. Hvis du tror at sjåføren kan være påvirket av narkotika eller alkohol, må du be sjåføren om å avslutte reisen umiddelbart.

Yrkeskjøretøy kan være underlagt ytterligere offentlige avgifter, som kan være i tillegg til og høyere enn bompenger.

Uber sender reiseforespørselen din kun til en lisensiert kjøretøysoperatør for yrkessjåfører. Alle kjøretøyene som blir brukt, oppfyller kravene til PBefG og BOKraft. Alle sjåfører har et førerkort for yrkessjåfører. Hver reise er forsikret av operatørens bilforsikring.