Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

Liikkuminen kaupungissa Johnson City, TN

Suunnitteletko matkaa kaupungissa Johnson City? Olitpa vierailija tai asukas, tämän oppaan avulla saat kaiken irti kaupungista Johnson City. Matkusta lentoasemalta Tri-Cities Regional Airport, TN/VA hotellin Carnegie Hotel kaltaisiin pidettyihin hotelleihin Uber-kyydillä ja tutustu suosittuihin reitteihin ja kohteisiin.

search
Mistä?
Navigate right up
search
Minne?

Varaa autopalvelu kaupungissa Johnson City Uberin avulla

Järjestä kyytipalvelusi etukäteen Uberin avulla kaupungissa Johnson City. Tarvitsetko kyydin lentoasemalle Tri-Cities Regional Airport, TN/VA tai oletko menossa suosikkiravintolaasi tai jonnekin muualle? Mihin ikinä oletkaan menossa, voit pyytää kyydin milloin tahansa jopa 90 päivää etukäteen.

search
Anna noutopaikka
Navigate right up
search
Anna määränpää

Jaetut kyydit kaupungissa Johnson City

Uberin avulla kaupungissa Johnson City on helppoa liikkua ilman autoa. Etsi vierailukohteita alueelta ja pyydä kyyti minä päivänä tahansa, mihin aikaan viikosta tahansa. Voit pyytää kyydin reaaliajassa tai etukäteen, joten kyytisi on valmiina heti, kun sinäkin. Matkustatpa ryhmässä tai yksin, löydät sovelluksesta tarpeitasi vastaavan kyytivaihtoehdon.

Avaa Uber-sovellus ja lisää määränpääsi – Johnson City odottaa.

Alueen Johnson City lentoaseman autopalvelu

Kun matkustat kaupungissa Johnson City lentoasemalle naapurustosta tai muualta, avaa sovellus ja pyydä kyyti mihin aikaan päivästä tahansa. Napauta lentoaseman nimeä alla olevasta lähellä sijaitsevien lentoasemien luettelosta ja ota selvää, miten voit matkustaa Uberin kyytipalvelulla lähtevien tai saapuvien lentojen terminaalille. Linkitetyllä lentoasemasivulla näet, missä tapaat kuljettajasi noutoa varten, kuinka paljon matka maksaa ja paljon muuta tietoa.

Valitse parhaat tavat liikkua kaupungissa Johnson City

  • Taksit – Johnson City

    Uber voi olla vaihtoehto taksille, kun matkustat kaupungissa Johnson City. Uberin avulla voit vaihtaa takseille huiskuttelun tilauskyyteihin mihin aikaan päivästä tahansa. Voit pyytää kyydin lentoasemalta Tri-Cities Regional Airport, TN/VA, käydä kaupungissa Watauga tai ottaa kyydin toiseen paikkaan. Avaa sovellus ja kirjoita määränpää, jotta voit matkustaa kaupungissa Johnson City.

  • Johnson City – joukkoliikenne

    Julkisilla liikennevälineillä liikkuminen on edullinen tapa matkustaa. Alueesta riippuen voit suunnitella matkaasi tutustumalla lähellä oleviin bussi- tai metroreitteihin Uber Transitin avulla. Avaa sovellus ja katso, onko Uber Transit käytettävissä naapurustossasi, tai matkusta kaupungin Johnson City suosittuihin kohteisiin kimppakyydillä Uberin kautta.

  • Vuokraa polkupyöriä kaupungissa Johnson City

    Pyöräily on ympäristöystävällinen tapa liikkua kaupungin keskustassa. Tietyissä kaupungeissa voit etsiä itsellesi sähköpyöräkyydin Uberin avulla. Avaa sovellus ja katso, onko polkupyöriä saatavilla kaupungissa Johnson City. Sitten voit tilata jostakin suosituimmista ravintoloistamme ja tankata tapahtumantäytteisen päivän jälkeen. Jos polkupyöriä on saatavilla kaupungissa Johnson City, muista käyttää kypärää ja noudattaa liikennesääntöjä ajon aikana.

1/3

Uber ei hyväksy Uber-sovellusta käyttävien kuljettajien alkoholin tai huumeiden käyttöä. Jos uskot kuljettajasi olevan huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena, käske kuljettajaa päättämään matka välittömästi.

Kaupallisille ajoneuvoille on saatettu määrätä osavaltiokohtaisia lisäveroja, jotka veloitetaan tietullien lisäksi.

Kun käytät Uberia maassasi, sinun tulee huomioida lukuisia sijaintikohtaisia vaatimuksia ja säädöksiä. Voit tutustua niihin tällä sivulla.