Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle Nashvillen kansainvälinen lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle Nashvillen kansainvälinen lentoasema. Pyydä kyyti jopa 90 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.

Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/12/07.

3:02 PM
open

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 700 merkittävällä lentoasemalla parilla napautuksella.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Näin matkustat alueellasi

Nouto lentoasemalta Nashvillen kansainvälinen lentoasema (BNA)

Pyydä kyyti avaamalla sovellus

Kun olet valmis, avaa Uber-sovellus ja pyydä kyyti määränpäähäsi. Valitse ryhmäsi kokoon ja matkatavaroiden määrään nähden parhaiten sopiva kuljetusvaihtoehto BNA-lentoasemalla.

Seuraa opasteita maaliikennekeskukseen

You’ll get directions about BNA pickup points directly in the app. The pickup location at BNA is on Level 1 of the Ground Transportation Center. Look for signs that say “Ride App Pickup.”

Tapaa kuljettajasi

Siirry sovelluksessa määriteltyyn noutopaikkaan BNA-lentoasemalla vyöhykkeillä A1–B3 sijaitsevan maaliikennekeskuksen ensimmäisellä kadunvarsinoutopaikalla. Huomaa: noutopaikka ei aina sijaitse lähimmällä uloskäynnillä. Kuljettajan nimi, rekisteritunnus ja auton väri näkyvät sovelluksessa. Vahvista kyytisi ennen autoon astumista. Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Nashvillen lentoasema Kartta

Nashvillen lentoasemalla on neljä hallia, ja ulkomaan lentojen terminaali sijaitsee hallissa A.

Nashvillen lentoaseman kartta

Matkustajien yleisimmät kysymykset

 • Kyllä. Siirry tähän luetteloon lentoasemista, joilla voit pyytää Uber-kyydin eri puolilla maailmaa.

 • The cost of an Uber trip to (or from) BNA depends on factors that include the type of ride you request, the estimated length and duration of the trip, tolls, and current demand for rides.

  You can see an estimate of the price before you request by going here and entering your pickup spot and destination. Then when you request a ride you’ll see your actual price in the app based on real-time factors.

 • Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

  Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksessa.

 • Lentoaseman tunnus BNA on lyhenne nimestä Berry Field Nashville.

Lisätietoja

 • Tarjoatko Uber-kyytejä?

  Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentoasemakyydit sujuvat mukavammin.

 • Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

  Saat kyydin yli 700 lentoasemalle ja niiltä pois ympäri maailmaa.

1/2

Nashvillen lentoasema: tietoa matkustajille

Nashvillen kansainvälisellä lentoasemalla toimii tällä hetkellä 20 lentoyhtiötä, jotka tarjoavat päivittäin 575 saapuvaa ja lähtevää lentoa. Nashvillen lentoasema, portti Tennesseehen, on noin yhdeksän mailin (14 kilometrin) päässä osavaltion pääkaupungin Nashvillen keskustasta, jonne ajaa lentoasemalta ihanteellisissa tie- ja liikenneolosuhteissa noin 15 minuutissa.

Nashvillen lentoaseman terminaalit

BNA-lentoasemalla on yksi pääterminaali, joka on nimeltään Robert C. H. Mathews Jr. ‑terminaali. Terminaalissa on neljä hallia A–D, joissa on yhteensä 44 porttia. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

Halli A

 • Air Canada
 • Frontier
 • United

Halli B

 • Alaska
 • Boutique Air
 • British Airways
 • Contour
 • Delta
 • JetBlue
 • Sun Country
 • WestJet

Halli C

 • American
 • Southwest

BNA:n kansainvälinen terminaali

BNA-lentoasemalta lennetään suoria lentoja Bahamalle, Kanadaan, Dominikaaniseen tasavaltaan, Jamaikalle ja Meksikoon sekä Lontoon Heathrow’lle. Kansainväliset lennot lähtevät Nashvillen lentoaseman halleista A ja B.

Ruokailu Nashvillen lentoasemalla

Matthews-terminaalissa on lähes 30 ruokapaikkaa, jotka tarjoavat erilaisia ruokia ja juomia, kuten esimerkiksi kahvia, sushia, pikaruokaa ja täytettyjä leipiä. Nashvillen lentoaseman pääravintola-alue on hallissa C, mutta ruokapaikkoja löytyy kaikista halleista.

Liikkuminen Nashvillen lentoasemalla

Nashvillen lentoasemalla on yksi varsinainen matkustajaterminaali. Jos tarvitset apua liikkumiseen lentoasemalla, ota yhteyttä lentoyhtiöösi.

Ajanvietettä Nashvillen lentoasemalla

BNA-lentoasemalla on useita taidenäyttelyitä osana Arts at the Airport ‑ohjelmaa. Ne esittelevät paikallisten, alueellisten ja kansallisten taiteilijoiden töitä lentokentän matkustajien iloksi. BNA-lentoasemalla ei kuitenkaan ole ainoastaan visuaalista taidetta. Musiikki on oleellinen osa Nashvillen kulttuuria, ja lentoasemalla on päivittäin musiikkiesityksiä.

Jos kaipaat hierontaa, suuntaa halleihin B ja C. Hallissa C on kynsien- ja hiustenhoitopalveluita tarjoava hoitola. Lapsille on leikkialueet halleissa A ja B.

Valuutanvaihto Nashvillen lentoasemalla

Valuutanvaihto onnistuu Nashvillen kansainvälisellä lentoasemalla hallien A ja B välissä olevassa lentokentän pankissa sekä matkakeskuksessa, joka on hallien C ja D välissä.

Hotelleja Nashvillen lentoaseman lähistöllä

Lentoaseman lähellä on useita hotelleja ja muita majoituspaikkoja, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä BNA-lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä Nashvillen lentoasemaa

 • Cumberland Park
 • Live-musiikkipaikkoja Music Row’n ja Lower Broadwayn varrella
 • Nashvillen taide- ja historialliset museot

Katso lisätietoa Nashvillen kansainvälisestä lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi, eikä niihin pidä tukeutua, eikä niiden pidä tulkita tai käsittää luovan minkäänlaisia takuita, joko suoria tai välillisiä, tässä annettujen tietojen osalta. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti.