Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

Liikkuminen kaupungissa Nashville, TN

Suunnitteletko matkaa kaupunkiin Nashville? Olitpa vierailija tai asukas, tämän oppaan avulla saat kaiken irti kaupungista Nashville. Matkusta lentoasemalta Nashvillen kansainvälinen lentoasema hotelliin The Westin Nashville Uber-kyydillä ja tutustu suosittuihin reitteihin ja kohteisiin. Kaupungista riippuen voit jopa käyttää sovellusta julkisilla liikennevälineillä, polkupyörillä, skoottereilla ja muilla kulkuvälineillä liikkumiseen.

Tutustu myös matkustajien ja kuljettajien Uber-hintoihin ja opi Uberin avulla, miten voit ansaita tekemällä kyytejä ja toimituksia kaupungissa Nashville.

search
Mistä?
Navigate right up
search
Minne?

Varaa autopalvelu kaupungissa Nashville Uberin avulla

Järjestä kyytipalvelusi etukäteen Uberin avulla kaupungissa Nashville. Tarvitsetko kyydin lentoasemalle Nashvillen kansainvälinen lentoasema tai oletko menossa suosikkiravintolaasi tai jonnekin muualle? Mihin ikinä oletkaan menossa, voit pyytää kyydin milloin tahansa jopa 90 päivää etukäteen.

search
Anna noutopaikka
Navigate right up
search
Anna määränpää

Jaetut kyydit kaupungissa Nashville

Uberin avulla kaupungissa Nashville on helppoa liikkua ilman autoa. Etsi vierailukohteita ja pyydä kyyti minä päivänä tahansa, mihin aikaan viikosta tahansa. Voit pyytää sovelluksessa kyydin lentoasemalta Nashvillen kansainvälinen lentoasema naapurustoon Capitol Hill Area tai matkustaa johonkin muuhun kohteeseen. Jos suunnitelmissasi on lähteä kaupunkiin Nashville isolla porukalla, pyydä BLACK ja matkusta mukavasti.

Avaa Uber-sovellus ja lisää määränpääsi – Nashville odottaa.

Alueen Nashville lentoaseman autopalvelu

Kun matkustat kaupungissa Nashville lentoasemalle naapurustosta Capitol Hill Area, Elliston Place tai muualta, avaa sovellus ja pyydä kyyti mihin aikaan päivästä tahansa. Napauta lentoaseman nimeä alla olevasta lähellä sijaitsevien lentoasemien luettelosta ja ota selvää, miten voit matkustaa Uberin kyytipalvelulla lähtevien tai saapuvien lentojen terminaalille. Linkitetyllä lentoasemasivulla näet, missä tapaat kuljettajasi noutoa varten, kuinka paljon matka maksaa ja paljon muuta tietoa.

Valitse parhaat tavat liikkua kaupungissa Nashville

  • Taksit – Nashville

    Uber voi olla vaihtoehto taksille, kun matkustat kaupungissa Nashville. Uberin avulla voit vaihtaa takseille huiskuttelun tilauskyyteihin mihin aikaan päivästä tahansa. Voit pyytää kyydin lentoasemalta Nashvillen kansainvälinen lentoasema, käydä kaupungissa Brentwood tai ottaa kyydin toiseen paikkaan. Avaa sovellus ja kirjoita määränpää, jotta voit matkustaa kaupungissa Nashville.

  • Nashville – joukkoliikenne

    Julkisilla liikennevälineillä liikkuminen on edullinen tapa matkustaa. Alueesta riippuen voit suunnitella matkaasi tutustumalla lähellä oleviin bussi- tai metroreitteihin Uber Transitin avulla. Avaa sovellus ja katso, onko Uber Transit käytettävissä esimerkiksi naapurustoissa, kuten Capitol Hill Area ja Elliston Place, tai matkusta kaupungin Nashville suosittuihin kohteisiin kimppakyydillä Uberin kautta.

  • Vuokraa polkupyöriä kaupungissa Nashville

    Pyöräily on ympäristöystävällinen tapa liikkua kaupungin keskustassa. Tietyissä kaupungeissa voit etsiä itsellesi sähköpyöräkyydin Uberin avulla. Avaa sovellus ja katso, onko polkupyöriä saatavilla kaupungissa Nashville. Sitten voit tilata jostakin suosituimmista ravintoloistamme ja tankata tapahtumantäytteisen päivän jälkeen. Jos polkupyöriä on saatavilla kaupungissa Nashville, muista käyttää kypärää ja noudattaa liikennesääntöjä ajon aikana.

1/3

Uber ei hyväksy Uber-sovellusta käyttävien kuljettajien alkoholin tai huumeiden käyttöä. Jos uskot kuljettajasi olevan huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena, käske kuljettajaa päättämään matka välittömästi.

Kaupallisille ajoneuvoille on saatettu määrätä osavaltiokohtaisia lisäveroja, jotka veloitetaan tietullien lisäksi.

Kun käytät Uberia maassasi, sinun tulee huomioida lukuisia sijaintikohtaisia vaatimuksia ja säädöksiä. Voit tutustua niihin tällä sivulla.