Ohita ja siirry pääsisältöön

General Mitchellin kansainvälinen lentoasema (mke)

Olitpa sitten matkalla Milwaukeen lentoasemalta taidemuseoon tai eläintarhaan, Uber vie sinut perille.

5300 S. Howell Avenue, Milwaukee, WI 53207
+1 414-747-5300

Varaa Uber-kyyti etukäteen lentoasemalle General Mitchellin kansainvälinen lentoasema

Viimeistele suunnitelmasi jo tänään varaamalla Uber-kyyti lentoasemalle General Mitchellin kansainvälinen lentoasema. Pyydä kyyti jopa 30 päivää ennen lentoa mihin kellonaikaan ja minä päivänä tahansa.
Määränpää
Valitse päivämäärä ja kellonaika

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/07/29.

Uber Reserve ei ole välttämättä käytettävissä noutopaikassasi

Kätevämpi tapa matkustaa

Pyydä kyyti kaikkialla maailmassa

Käytä Uberia yli 500 merkittävällä lentoasemalla napauttamalla painiketta.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, niin sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Jopa 15 $ alennusta

Saat 5 $ alennusta kolmesta ensimmäisestä kyydistäsi. Käytä tarjouskoodia NEWRIDER15. Voimassa 30 päivää tarjouskoodin lisäämisestä Uber-tilillesi.

Näin matkustat alueellasi

 • UberX

  Edullisia arkikyytejä

 • Comfort

  Uudempia autoja, joissa on enemmän jalkatilaa

 • UberXL

  Edulliset matkat jopa kuusihenkisille ryhmille

 • Uber Green

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  Send packages to friends & family

1/6

Näin saat kyydin Milwaukeen lentoasemalta

Tee pyyntö, kun olet valmis menemään ulos

Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava kyytivaihtoehto.

Mene ulos matkatavarahallin tasolta

Mene matkatavara-aulan matkatavarahihnojen 1 ja 2 välissä olevalle ovelle, jossa lukee Uber. Etsi Uber-logolla merkitty matkustajien noutoalue.

Löydät kuljettajasi määritetystä noutopaikasta

Jos et löydä kuljettajaasi, ota häneen yhteyttä Uber-sovelluksen kautta.

Milwaukee General Mitchellin lentoasema – kartta

Milwaukeen lentoasemalla on kolme hallia, joita ovat C, D ja E. Niissä sijaitsee yhteensä 38 porttia. Useat hallin E lennoista on siirretty halliin C, koska halli E aiotaan purkaa vuonna 2020.

Yleisimmät kysymykset matkustajilta

 • Kyllä. Napauttamalla tästä näet luettelon lentoasemista, joilla voit pyytää kyydin Uber-kuljettajapartnerilta.

 • Uber-matkan hinta MKE-lentoasemalle (tai lentoasemalta) riippuu ajoneuvotyypistä, matkan arvioidusta pituudesta ja kestosta, tietulleista ja kyytien kysynnästä pyyntöhetkellä.

  Jos haluat nähdä hinta-arvion ennen kyytipyynnön tekemistä, syötä noutopaikkasi ja määränpääsi yllä olevaan Uberin hinta-arvioijaan. Tehdessäsi kyytipyynnön näet sovelluksessa reaaliaikaisiin tekijöihin perustuvan todellisen hinnan.

 • Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

  Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksella.

Lisätietoja

Tarjoatko Uber-kyytejä?

Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentokenttäkyydit sujuvat mukavammin.

Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

Saat kyydin yli 600 lentoasemalle ja sieltä pois ympäri maailmaa.

Milwaukeen lentoasema: tietoa matkustajille

General Mitchellin kansainvälinen lentoasema palvelee vuosittain yli kolmea miljoonaa matkustajaa. Lentoasema sijaitsee kahdeksan mailin (13 kilometrin) päässä Milwaukeen keskustasta, ja ajomatka kestää ihanteellisissa tie- ja liikenneolosuhteissa noin 14 minuuttia.

Milwaukeen lentoaseman terminaalit

MKE-lentoasemalla on yksi terminaalirakennus, jossa on kaksi hallia (C ja D). Kaikki kansainväliset lennot (paitsi Torontosta) saapuvat kansainvälisten saapuvien lentojen terminaaliin, joka on parkkitalon pohjoispuolella. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

MKE:n halli C

 • Air Canada
 • Southwest
 • United
 • Volaris

MKE:n halli D

 • Alaska
 • Allegiant
 • American
 • Apple Vacations/Funjet Vacations
 • Delta
 • Frontier

MKE:n kansainvälinen terminaali

MKE on pääasiassa kotimaan lentojen lentoasema, mutta se liikennöi lentoja neljään kansainväliseen kohteeseen Meksikossa ja Karibialla. Kansainväliset lennot lähtevät pääasiassa hallista C. Kaikki MKE-lentoasemalle saapuvat kansainväliset lennot saapuvat kansainvälisten saapuvien lentojen terminaaliin.

Ruokailu Milwaukeen lentoasemalla

MKE-lentoaseman pääterminaalissa ja kummassakin hallissa on yhteensä 18 ruoka- ja juomapaikkaa. Näihin kuuluu pikaruokapaikkoja, kahviloita sekä itsenäisiä baareja ja ravintoloita. Matkustaja voi valita erilaisista vaihtoehdoista esimerkiksi pizzaa, pastaa, hampurilaisia tai subeja.

Liikkuminen Milwaukeen lentoasemalla

Kansainvälisistä kohteista saapuvat matkustajat voivat käyttää MKE-lentoaseman maksutonta shuttle-palvelua, joka vie heidät kansainvälisten saapuvien lentojen terminaalista pääterminaaliin ja parkkitaloihin. Shuttle-bussit noutavat matkustajat kansainvälisten saapuvien lentojen rakennuksen pääovilta.

Ajanvietettä Milwaukeen lentoasemalla

MKE-lentoasemalla on museo, joka esittelee Kaakkois-Wisconsinin ilmailuhistoriaa. Museoon pääsee sisääntulotasolta ennen turvatarkastusta läheltä hallia C. Lapsille on leikkialueita hallissa C sekä hallissa D porttien D30 ja D34 välissä.

Valuutanvaihto Milwaukeen lentoasemalla

MKE-lentoaseman valuutanvaihtopisteet ovat pääkeskusaulassa ja lähtevien lentojen alueen ylätasolla.

Hotelleja Milwaukeen lentoaseman lähistöllä

Lentoaseman lähellä on yli 20 hotellia ja muuta majoituspaikkaa, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä Milwaukeen lentoasemaa.

Kiinnostavia kohteita lähellä Milwaukeen lentoasemaa

 • East Brady Streetin historiallinen alue
 • Milwaukeen museot
 • Milwaukeen eläintarha
 • South Shore Park

Katso lisätietoa MKE-lentoasemasta täältä.

Facebook Instagram Twitter

Tämä sivu sisältää tietoa kolmansien osapuolten verkkosivustoista, jotka eivät ole Uberin hallinnassa ja joita voidaan muuttaa tai päivittää aika ajoin. Kaikki tämän sivuston tiedot, jotka eivät liity suoraan Uberiin tai sen toimintaan, on tarkoitettu vain suuntaa antaviksi. Ne eivät välttämättä päde, eikä niiden tule tulkita muodostavan minkäänlaisia takuita, suoraan tai epäsuorasti, koskien niiden sisältämää tietoa. Tietyt vaatimukset ja ominaisuudet vaihtelevat maa-, alue- ja kaupunkikohtaisesti. Promootioalennus on voimassa vain uusille käyttäjille. Tätä promootiota ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä se koske tippejä. Rajoitettu saatavuus. Tarjousta ja ehtoja voidaan muuttaa.