Please enable Javascript
Gå til hovedindhold

Sådan kommer du rundt i Lahaina, HI

Planlægger du at rejse rundt i Lahaina? Uanset om du er besøgende eller bor der fast, så kan denne vejledning hjælpe dig med at få mest muligt ud af din oplevelse i Lahaina. Rejs fra Kahului Airport til Hyatt Regency Maui Resort and Spa med Uber, og opdag populære ruter og destinationer. Du kan endda, afhængigt af din by, bruge appen til at komme rundt med offentlig transport, på cykel eller løbehjul og meget mere.

Derudover kan du se Uber-priser for passagerer og chauffører og få flere oplysninger om, hvordan du bruger Uber til at få betaling for at køre eller levere i Lahaina.

search
Hvor starter turen?
Navigate right up
search
Hvor skal du hen?

Reserver bilservice i Lahaina med Uber

Planlæg dine behov for bilservice på forhånd med Uber i Lahaina. Anmod om en tur når som helst op til 90 dage i forvejen, uanset om du har brug for transport til Kahului Airport, planlægger at besøge din yndlingsrestaurant, eller du skal et andet sted hen.

search
Angiv afhentningssted
Navigate right up
search
Angiv destination

Samkørsel i Lahaina

Med Uber er det nemt at komme rundt i Lahaina uden en bil. Find steder at besøge i området, og anmod derefter om en tur på et hvilken som helst tidspunkt i ugen. Du kan anmode om en tur i realtid eller anmode om en tur på forhånd, så din tur er klar, når du er klar. Uanset om du rejser med en gruppe eller alene, kan du bruge appen til at finde en turmulighed, der passer til dine behov.

Åbn Uber-appen, og angiv din destination for at begynde at udforske Lahaina.

Lufthavnsbilservice i Lahaina-området

Når din rejse til Lahaina tager dig til en lufthavn fra et kvarter eller andre steder, kan du åbne appen og anmode om en tur når som helst på dagen. Tryk nedenfor på navnet på en lufthavn i nærheden for at få mere at vide om, hvordan du bruger Uber til at få en bilservice ved ankomster og afgange. På siden for lufthavnen, som vi har linket til, kan du finde ud af, hvor du skal møde din chauffør for at blive afhentet, hvor meget turen koster og meget mere.

Vælg de bedste måder at komme rundt på i Lahaina

  • Taxi i Lahaina

    Overvej Uber som et alternativ til taxaer, når du rejser rundt i Lahaina. Med Uber kan du anmode om ture i stedet for at praje en taxa, uanset tidspunktet på dagen. Du kan anmode om en tur fra Kahului Airport, besøge Kula eller tage et andet sted hen. Åbn appen, og angiv en destination for at komme rundt i Lahaina.

  • Offentlig transport i Lahaina

    Det er billigt at komme omkring med offentlig transport. Afhængigt af området kan du se nærliggende bus- eller metroruter med Uber Transit, så det er nemmere at planlægge dine rejser. Åbn appen for at se, om Uber Transit er tilgængeligt i dit nabolag, eller besøg populære steder i Lahaina ved at bruge Uber til samkørsel.

  • Cykeludlejning i Lahaina

    Cykling er en miljøvenlig måde at komme rundt i centrum på. I udvalgte byer kan du finde og køre på elcykler med Uber. Åbn appen for at se, om cykler er tilgængelige i Lahaina, og bestil derefter fra vores populære restauranter for at tanke op efter dagens udforskning. Hvis cykler er tilgængelige i Lahaina, skal du huske at bruge cykelhjelm og følge færdselsreglerne, når du cykler.

1/3

Uber accepterer ikke, at chauffører indtager alkohol eller narkotika, når de bruger Uber-appen. Hvis du mener, at din chauffør er påvirket af narkotika eller alkohol, skal du bede chaufføren om at stoppe turen med det samme.

Erhvervsbiler kan være underlagt yderligere delstatslige skatter, som lægges oven i vejafgiften.

Der er en række områdespecifikke krav og bestemmelser, som brugere skal være opmærksomme på, når de bruger Uber i dit land. Læs mere om dem her.