Прескочи към основното съдържание

Летище London City Airport (lcy)

Търсите алтернатива на традиционния трансфер или такси от/до Летище London City Airport? Независимо дали пътувате от летище London City Airport до Лондон, или от центъра на града до летището, можете да стигнете до целта си с вече познатото ви приложение на Uber. Заявете пътуване до и от LCY с едно докосване на бутон.

Hartmann Road, Лондон E16 2PX, United Kingdom
+44 20-7646-0000

По-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосването на един бутон можете да поръчате превоз между летището и над 500 основни точки.

Ориентирайте се като местен

Приложението и шофьорът ви ще се погрижат за вас, за да не се налага да се ориентирате в непознат град.

Пътувайте без притеснения с Uber

Намерете любимите си функции, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане дори когато сте на ново място.

Начини да пътувате в района

 • Uber Pet

  1-3

  Affordable rides for you and your pet

 • ИЗП. ДИРЕКТОР

  1-4

  Първокласни ежедневни пътувания

 • Lux

  1-4

  Абсолютен лукс и стил

 • Зелено

  1-4

  Пътувания с устойчиви методи с електрически превозни средства

 • Комфорт

  1-4

  New, spacious cars and top-rated drivers

 • UberXL

  1-6

  Пътувания на достъпна цена за групи до 6 души

 • UberX

  1-4

  Достъпни ежедневни пътувания

1/7

Място за взимане: Летище London City Airport (LCY)

Отворете приложението, за да заявите пътуване

Когато сте готови, отворете приложението на Uber, за да заявите пътуване до крайната си точка. Изберете вариант за трансфер до летище LCY според големината на групата и необходимото място за багаж.

Следвайте инструкциите в приложението

Ще получите инструкции за местата за взимане на Летище London City Airport директно в приложението. Възможно е местата за взимане да се различават в зависимост от терминала. В Летище London City Airport също може да има обозначения за взимане за споделени пътувания.

Срещнете се с шофьора

Отидете на мястото за взимане от LCY, посочено в приложението. Имайте предвид, че това място невинаги е пред най-близкия до вас изход. В приложението ще са посочени името на шофьора, регистрационният номер и цветът на колата. Проверете превозното средство, преди да се качите. Ако не можете да откриете шофьора, свържете се с него чрез приложението.

Съвети за летище London City Airport

Wi-Fi на летище London City Airport

На летище LCY в сградата на терминала се предлага безплатна Wi-Fi връзка за всички пътници. Трябва само да се свържете към безплатната Wi-Fi мрежа и да потвърдите имейл адреса си.

Паркиране на летище London City Airport

На летище LCY има разнообразни варианти за паркиране, включително краткосрочни, дългосрочни и услуги за паркиране на автомобили. Паркингът е близо до основната сграда на терминала.

Гардероб за багаж на летище London City Airport

Пътуващите могат да използват надежден гардероб за багаж, като услугата се таксува на всеки 24 часа. За да използвате услугата за съхранение на багаж, трябва да регистрирате багажа си на гишето за информация и след това да отидете в помещението за съхранение.

Най-често задавани въпроси от пътници

 • Uber се предлага на летище LCY, така че можете да получите комфортно и удобно пътуване, където и да отивате.

 • За да откриете мястото за взимане, проверете в приложението на Uber, след като заявите пътуване.

 • Дори разстоянието да не е много голямо, е възможно тарифите за пътуване с Uber до и от летище London City Airport да бъдат повлияни от часа, натоварването по пътищата и други фактори. Възможно е към крайната цена на пътуването да се добавят също и таксите за паркиране и за летището.

 • Времето за взимане може да е различно в зависимост от часа, колко шофьори има на пътя и други фактори. След като заявите пътуване, проверете в приложението очакваното време за изчакване.

Още информация

Шофирате с Uber?

Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 600 летища по света.

Терминали на летище London City Airport: информация за посетителите

Uber е идеалният вариант за пристигащи или заминаващи от летище London City Airport (LCY). Фокусът върху бизнес пътуванията до Европа и Ню Йорк Сити означава, че ежегодно през летище LCY преминават около 5 милиона пътници.

Терминал на летище LCY

Летище London City Airport е сравнително малко в сравнение с по-известните лондонски летища, като Heathrow, Gatwick и Stansted. Там има само един пътнически терминал, разделен на 2 етажа. На приземния етаж се намират гишетата за регистрация и няколко обекта за обслужване, а магазините, зоните за изчакване, салоните и повечето ресторанти са на горния. От летище LCY летят следните авиолинии:

 • Alitalia
 • British Airways
 • British Airways, като полетите се извършват от SUN-AIR
 • CityJet
 • Flybe
 • KLM
 • Lufthansa
 • Luxair
 • SWISS
 • TAP Air Portugal

Ресторанти на летище LCY

Летище London City Airport разполага с богата гама от ресторанти, кафенета и барове, където можете да се почерпите и преди проверката за сигурност, и след като я преминете. Прясно приготвени ястия? Бързо похапване в движение? Можете лесно и вкусно да хапнете преди полета.

Как да стигнете до летище LCY

Летище LCY Airport се намира на 10 километра източно от централен Лондон и само на 5 километра от Canary Wharf, което го прави едно от най-достъпните летища в града. За пристигащите и заминаващите на летище LCY има много варианти за транспорт, като централен Лондон е само на 30 минути. Влаковете на Docklands Light Railway (DLR) са основният вариант за обществен транспорт, като има и много автобуси, които обслужват летището. За пътуващите до лондонското летище LCY с кола се предлагат възможности за паркиране, като пътуването с Uber също е чудесен вариант. Ако възнамерявате да паркирате колата си на летището, препоръчваме да направите предварителна резервация.

Магазини на летище LCY

На летище LCY ще откриете широк асортимент: от принадлежности за пътуване, за които сте се сетили в последната минута, до луксозни сувенири. Безмитните в зона Заминаващи след проверката за сигурност на London City Airport са идеални за пазаруване преди дълъг полет, каквото и да търсите: от луксозни часовници до качествена козметика.

Обмяна на валута на летище LCY

На летище LCY има обекти за обмяна на валута, като можете да направите предварителна поръчка на валута или предплатени карти с валута дори само 4 часа преди да дойдете да ги вземете.

Хотели на летище LCY

В близост до летище LCY има над 10 хотела, които предлагат отличен избор от варианти за престой. Близостта на централен Лондон означава и голям избор от луксозни и икономични хотели, което е идеално за гости с професионални ангажименти, а много от хотелите предлагат и конферентни зали и бизнес центрове за пътуващите по работа.

Интересни места близо до летище LCY

Ако имате достатъчно време за разглеждане на забележителности преди полета, Летище LCY се намира до Canary Wharf, основният финансов район на Лондон, и предлага лесен достъп до останалата част от града. С отстоящия само няколко километра Гринуич, едни от най-интересните обекти в района са:

 • Cutty Sark
 • Парк Гринуич
 • Национален морски музей
 • Кралска обсерватория

Повече информация за летище LCY ще намерите тук.

Facebook
Instagram
Twitter

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с тяхната дейност, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града. Промоционалната отстъпка е валидна само за нови потребители. Тази промоция не може да се комбинира с други предложения и не се прилага за сумите за бакшиш. Ограничена наличност. Възможно е предложението и условията да се променят.