Прескочи към основното съдържание

Летище Nashville International Airport (bna)

Независимо дали пътувате от летище BNA до Бродуей, или от центъра на Нашвил до летището, можете да разчитате на Uber, за да стигнете.

1 Terminal Drive, Nashville, TN 37214
+1 615-275-1675

Можете предварително да резервирате пътуване с Uber от Летище Nashville International Airport

Планирайте още днес, като резервирате пътуване с Uber до Летище Nashville International Airport. Можете да заявете пътуване до 30 дни преди полета по всяко време, в който и да е ден от годината.
Крайна точка
Изберете дата и час

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/07/31.

Възможно е Uber Reserve да не се предлага за вашето място за взимане

Още по-интелигентен начин за пътуване

Заявете пътуване навсякъде по света

С докосване на 1 бутон получавате превоз до и от летището в над 500 основни центъра.

Придвижвайте се като местни

Оставете на приложението и на вашия шофьор да се занимават с подробностите по придвижването ви в непознатия за вас град.

Чувствайте се като у дома си с Uber

Открийте своите любими функционалности, включително ценообразуване в реално време и безналично плащане, дори когато сте на ново място.

До 15 $ отстъпка

Получете отстъпка от 5 $ за всяко от първите си 3 пътувания. Използвайте код за промоция NEWRIDER15. Изтича 30 дни след прилагане на кода за промоция в профила ви в Uber.

Начини да пътувате в района

 • UberX

  Достъпни ежедневни пътувания

 • Комфорт

  По-нови коли с повече място за краката

 • UberXL

  Пътувания на достъпна цена за групи до 6 души

 • Uber Green

  Eco-Friendly

 • Uber Pet

  Affordable rides for you and your pet

 • Connect

  Send packages to friends & family

 • Pool

  Споделени пътувания за по-ниски разходи

1/7

Как да пътувате от летище Nashville Airport

Заявете пътуване, когато сте готови да излезете

И изберете вариант за пътуване според броя пътници и нужното място за багаж.

Следвайте знаците към центъра за наземен транспорт

Мястото за взимане на летище BNA е на Ниво 1 на центъра за наземен транспорт. Потърсете знаци с надпис „Ride App Pickup“ (взимане с приложения за пътувания).

Срещнете се с шофьора на тротоара

Срещнете се с шофьора до първия тротоар на центъра за наземен транспорт в Зони A1 – B3.

Карта на Летище Nashville Airport

На летище Nashville Airport има 4 зали, като терминалът за международни полети се намира в Зала A.

Най-често задавани въпроси от пътници

 • Да. Докоснете тук за списък на летищата по света, където можете да заявите пътуване с Uber.

 • Цената на пътуване с Uber до (или от) летище BNA зависи от някои фактори, като типа на заявеното пътуване, очакваното разстояние и продължителността на пътуването, пътните такси и текущото търсене на пътувания.

  Можете да видите прогнозна цена, преди да заявите пътуване, като въведете мястото за взимане и крайната точка в инструмента за очаквани цени на Uber по-горе. След това, когато заявите пътуване, в приложението ще видите действителната цена, базирана на реални фактори.

 • Възможно е местата за взимане да зависят от вида на заявеното пътуване и размера на летището. Следвайте инструкциите в приложението, за да се срещнете с шофьора. Можете също да потърсите знаци, указващи къде на летището се намират зоните за споделени пътувания.

  Ако не можете да откриете шофьора, свържете се чрез приложението.

 • Кодът на летището BNA е съкращение от Berry Field Nashville.

Още информация

Шофирате с Uber?

Научете как да направите пътуванията до и от летищата още по-удобни – от местата за взимане на пътници до спазването на местните правила и разпоредби.

Отивате на друго летище?

Оставяне и взимане от над 600 летища по света.

Информация за посетителите за летище Nashville Airport

Летище Nashville International Airport в момента се обслужва от 20 авиолинии и предлага 575 ежедневни пристигащи и заминаващи полети. Летище Nashville Airport, вашият главен вход към Тенеси, се намира на около 14 километра от центъра на щатската столица Нашвил (15 минути с кола при идеални пътни условия).

Терминали на летище Nashville Airport

На летище BNA има един основен терминал, Robert C.H. Mathews Jr. Terminal. Терминалът има 4 зали, A – D, с общо 44 изхода. Използвайте информацията по-долу, за да планирате пътуването си.

Зала A

 • Air Canada
 • Frontier
 • United

Зала B

 • Alaska
 • Boutique Air
 • British Airways
 • Contour
 • Delta
 • JetBlue
 • Sun Country
 • WestJet

Зала C

 • American
 • Southwest

Терминал за международни полети на летище BNA

От летище BNA се предлагат директни полети до Бахамите, Канада, Доминиканската република, Ямайка и Мексико, както и директен полет до летище London Heathrow. Международните заминаващи полети на летище Nashville Airport се извършват от Зали A и B.

Какво да хапнете на летище Nashville Airport

На гладните пътници Терминал Mathews предлага над 24 варианта да се почерпят, включително кафе, суши, бързо хранене и сандвичи. Основната зона със заведения за хранене на летище Nashville Airport се намира в Зала C, но има какво да хапнете във всички зали.

Придвижване на летище Nashville Airport

На летище BNA има един основен пътнически терминал. Ако имате нужда от съдействие, се обърнете към вашата авиолиния.

Какво да правите на летище Nashville Airport

Летище BNA е домакин на немалко художествени изложби, организирани по програмата Arts at the Airport (Изкуства на летището), която представя произведения на местни, регионални и национални творци и обогатява не само самото летище, но и посетителите му. Срещата ви с изкуството на летище BNA обаче няма да е само визуална. В духа на културните традиции на Нашвил всеки ден на летището има музикални изяви на живо.

Ако ви се прииска масаж, отидете в зала B или C. В Зала C ще откриете салон за маникюр и фризьорски услуги. Децата могат да поиграят в двете предназначени за това зони в Зали A и B.

Обмяна на валута на летище Nashville Airport

На летище Nashville International Airport можете да обмените валута в банката между Зали A и B, както и в Travel Center между Зали C и D.

Хотели близо до летище Nashville Airport

Престой на летището? Полет чак на следващата сутрин? Среща близо до летище BNA? Ако търсите място за нощувка, наоколо има множество хотели и други варианти.

Забележителности близо до летище Nashville Airport

 • Паркът Cumberland Park
 • Музика на живо около Music Row и Lower Broadway
 • Музеите за изкуство и история в Нашвил

Още информация за летище Nashville International Airport тук.

Facebook
Instagram
Twitter

Тази страница съдържа информация от външни уеб сайтове, които не се управляват от Uber и е възможно периодично да се променят или актуализират. Информацията на тази страница, която не е пряко свързана с Uber или с тяхната дейност, се предоставя само с информативна цел и по никакъв начин не може да се счита за надеждна, нито да се тълкува или интерпретира като предоставяща гаранции от какъвто и да е вид, преки или косвени, по отношение на въпросната информация. Някои изисквания и функции се различават в зависимост от държавата, региона и града. Промоционалната отстъпка е валидна само за нови потребители. Тази промоция не може да се комбинира с други предложения и не се прилага за сумите за бакшиш. Ограничена наличност. Възможно е предложението и условията да се променят.