Comienza a hacer pedidos con Uber Eats

Pedir ahora
Stories

Fins aviat, Barcelona

31 de enero de 2019 / España

Español | Català

Fa gairebé un any vam tornar a Barcelona amb un compromís: fer les coses bé. Des de llavors, més de mig milió de persones ens heu triat per moure-us per la ciutat. I milers de conductors han trobat en Uber una manera de guanyar-se la vida.

Avui, però, tenim males notícies. Amb les restriccions aprovades per la Generalitat de Catalunya ens veiem obligats a suspendre el servei d’UberX a Barcelona.

A Uber volem que existeixi una regulació. El nostre objectiu és convertir-nos en un aliat a llarg termini de les més de 600 ciutats en què operem. I Barcelona no és una excepció.

Però per a contribuir a la vida d’una ciutat, necessitem una regulació justa. En el cas de Catalunya, una regulació que tingui en compte els conductors de la VTC i els milers d’usuaris, que avui veuen desaparèixer el seu mitjà de vida i la seva llibertat de triar com es mouen per la ciutat. L’obligació d’esperar 15 minuts per a viatjar en una VTC no existeix a cap lloc d’Europa i és totalment incompatible amb la immediatesa dels serveis sota demanda, com UberX.

Però abans de marxar volem donar-vos les gràcies. A tu Gemma, que et vam portar a l’entrevista de la feina de la teva vida. A tu Oriol, que vas arribar just a temps per les campanades. I, per descomptat, a tots els conductors que heu estat un exemple de dignitat i professionalitat, fins i tot en els pitjors moments.

A tots, gràcies. I a tu, Barcelona, ens veiem aviat. Et trobarem a faltar.