Destinations

Craiova, suntem aici să punem orașul în mișcare

March 10 / Romania

Craiova, începând de astăzi suntem aici să te ducem la job, într-o vizită sau oriunde îți dorești să ajungi! De acum poți comanda curse UberX și în Craiova.

Nu contează dacă ai de făcut cumpărături, trebuie să ajungi la o întâlnire de business sau îți vizitezi prietenii – Uber este o  modalitate de călătorie accesibilă pentru a ajunge în siguranță la destinație.


Despre Uber

Uber este o aplicație mobilă care te pune în contact cu șoferii parteneri din orașul tău. Poți folosi aplicația Uber în peste 10000 de orașe din peste 69 de țări la nivel global, iar, începând de astăzi, și în Craiova!

Bucură-te de prima călătorie în Craiova cu reducere

Beneficiezi de un discount de 25% de până la 4 lei pentru următoarea ta călătorie în Craiova. Pentru termene și condiții, vizitează pagina: https://www.uber.com/legal/.

Cum adaugi un cod promoțional 

  1. Deschide meniul aplicației Uber 
  2. Mergi la “Wallet” -> “Adaugă cod promoțional”, scrie codul promoțional ‘HELLOCRAIOVA’ pentru o reducere de 25% aplicată cursei Uber
  3. Codul promoțional este acum activ în contul tău și se va aplica automat la următoarea cursă Uber
  4. Codul promoțional este valid pentru cursele efectuate în Craiova în perioada 11 Martie – 14 Martie 2021
  5. Codul promoțional are o valoare de maximum 4 lei și se aplică pentru o cursă.

Cum poți folosi aplicația?

  1. Descarcă aplicația Uber de pe iOS App Store sau Google Play Store
  2. Creează un cont și alege metoda de plată preferată
  3. Introdu destinația ta 
  4. Confirmă cursa și vezi pe hartă cum Uber-ul tău vine spre tine, în timp real. Poți contacta șoferul direct din aplicație în cazul în care vrei să îi comunici ceva despre preluare. 
  5. Bucură-te de drum! Nu în ultimul rând, nu uita să oferi un rating șoferului partener! Feedback-ul tău ne ajută să menținem standardele Uber ridicate și să ne asigurăm că experiența ta este magică de fiecare dată.

Ce servicii sunt disponibile în Craiova?

În Craiova poți face cereri de curse UberX în orice zi a săptămânii, la prețuri accesibile. Șoferii parteneri conduc vehicule de clasă medie de culori și stiluri variate, cu spațiu pentru 3 pasageri.

Care sunt tarifele Uber în Craiova

Tarifele noastre sunt mereu transparente, iar în aplicație vei vedea valoarea exactă a cursei tale înainte de a face comanda. Toate plățile, cash sau card, sunt înregistrate electronic, iar cursele vin cu o factură fiscală pe care o poți descărca din contul tău. 

Tarif de bazăPe minutPe kmTarif minimTarif de anulare
1,75 Lei0,21,75 Lei7 Lei7 LeiAstfel, o călătorie de la gara din Craiova până la Hipodrom va costa  13.67 lei.*

Pot vedea tariful înainte de a comanda?

Poți vedea valoarea exactă a cursei tale înainte de a face comanda și alege metoda de plată preferată – cash sau card.

Este călătoria cu Uber sigură?

Depunem eforturi  pentru a minimiza riscul de răspândire potențială a virusului. Prin urmare, am creat un nou standard care introduce mai multe măsuri de siguranță. Toți pasagerii și șoferii trebuie să poarte mască atunci când se află într-o călătorie pentru a ajuta la menținerea tuturor în siguranță. De asemenea, nu uita să te speli și să îți dezinfectezi mâinile înainte și după fiecare călătorie. Pentru mai multe informații, vizitează uber.com/coronavirus.

Te putem ajuta cu detalii despre cursă sau contul tău Uber? 

Vizitează secțiunea Ajutor din contul tău Uber sau accesează help.uber.com. Scrie întrebarea sau problema ta, iar echipa de suport te va contacta în cel mai scurt timp.

* În cazul în care cererea este crescută, se pot aplica taxe suplimentare. Vei vedea întotdeauna acest lucru în aplicația Uber înainte de a comanda o cursă.

*Pentru a vedea regulamentul concursului de la Radio Sud, citește aici.