Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Vaksinasjonsturer

Fra lærere til bidrar vi til å sikre at transport ikke er et hinder for å motta COVID-19-vaksinen.

Under den første bølgen av COVID-19 spanderte vi ti millioner kostnadsfrie turer, måltider og leveringer til folk i samfunnskritiske yrker og sårbare lokalsamfunn verden over.

Da vaksinene begynte å bli tilgjengelige, mindre enn tolv måneder etter at pandemien startet, bestemte vi oss for å gi bort ti millioner flere kostnadsfrie og rabatterte turer til og fra vaksinasjonstimer, for å hjelpe folk over hele verden med å vaksinere seg mot COVID på en rask og trygg måte.

Vi har etablert innovative programmer med en rekke nasjonale og lokale organisasjoner med dype bånd til lokalsamfunn som har lidd uforholdsmessig mye på grunn av pandemien.

Uber spanderer turer på personer uten tilgang til transport til vaksinasjonstimer.

I USA bidrar League of United Latin American Citizens, Morehouse School of Medicine, National Action Network, National Urban League, UNIDOS og flere andre til å hjelpe folk med å komme seg til vaksinasjonstimen.

Vi har utviklet nye arbeidsmodeller verden over med la Croix-Rouge i Frankrike, CUFA i Brasil, HelpAge India og mange andre, for å sikre at transport ikke hindrer tilgang til vaksinasjon.

Her er tre av de mange organisasjonene vi samarbeider med verden over for å sikre at sårbare og svakerestilte lokalsamfunn får tilgang til vaksiner:

International Rescue Committee (USA)

Under den første bølgen av COVID-19 leverte vi kostnadsfrie turer til flyktninger, noe som bygger på det globale samarbeidet vårt med IRC.

LISC (USA)

Lanserte Uber Vaccine Access Fund i samarbeid med LISC, Walgreens og PayPal, med over 11 millioner USD investert ved oppstart.

UNESCO (globalt)

Vi tilbød én million turer til lærere over hele verden for å sikre at undervisning kan fortsette som før så snart som mulig.

Kom snart tilbake for å lese mer om hva vi har gjort og planlegger å gjøre. I mellomtiden kan du lese mer om restitusjonsturene våre her.

Les mer om det humanitære arbeidet vårt

Forpliktelsene våre

Gjøre transport tilgjengelig for alle.

Popup-restauranter i Harlem i New York

Hjelpe restauranter eid av svarte med å holde åpent i vintermånedene.

Nulltoleranse overfor rasisme

Rasisme og diskriminering hører ikke hjemme i vår verden – dette er noe av det vi gjør for å bekjempe det.