Please enable Javascript
Hoppa till huvudinnehållet

Reservera en resa med Uber i förväg till Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport

Slutför dina planer i dag genom att reservera en resa med Uber till Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport. Beställ en resa upp till 90 dagar före flygresan, när som helst och vilken dag på året som helst.

Destination
Välj tid och datum

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/10/04.

10:43 AM
open

Funktionen ”Reservera” kanske inte är tillgänglig för denna upphämtningsplats

Beställ en resa över hela världen

Tryck på en knapp nu för att ordna transport till och från fler än 700 större flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Olika sätt att resa i området

 • Green

  1-4

  100% elresor till samma pris som UberX

 • Uber for Morocco

  1-4

  The Uber for Morocco fare is €1 higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. €1 from each trip on Uber for Morocco is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the Red Cross in support of the humanitarian response to the earthquake in Morocco. Red Cross does not endorse any company, brand, product or service.

 • Uber Metropolitano

  1-4

  Fixed price for trips from and to the station

 • UberX Saver

  1-4

  Ett nytt resealternativ med lägre priser med VTC och Taxi

 • Uber Pet

  1-3

  Ride with your pet

 • UberX

  1-4

  Affordable rides with VTC and Taxi

 • Black

  1-4

  Högklassiga bilar med topprankade förare

 • Comfort

  1-4

  Nyare bilar med extra benutrymme

 • Minibuss

  1-6

  Högkvalitativa bilar för 6 personer med topprankade förare

1/9

Upphämtning vid Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport (MAD)

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo kan du öppna Uber-appen för att beställa en resa till din destination. Välj det alternativ på MAD flygplats som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om upphämtningspunkter på Madrids flygplats direkt i appen. Upphämtningsplatserna kan variera beroende på terminal. Skyltar för upphämtning för samåkning kan också finnas på Adolfo Suárez Madrid-Barajas Airport.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats på MAD som anges i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Din förares namn, registreringsnummer och bilfärg visas i appen. Verifiera bilen innan du kliver in. Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Vanliga frågor från passagerare

 • Uber finns tillgängligt på Madrids flygplats så att du smidigt och bekvämt kan ta dig vidare när du har landat.

 • Uber-upphämtningsplatser på flygplatser kan ändras, så kontrollera alltid Uber-appen efter att du beställt en resa för att hitta din upphämtningsplats.

 • Uber-priset på resor till och från Madrids flygplats påverkas av tiden på dygnet, trafik och andra faktorer. Öppna Uber-prisberäknaren i Uber-appen för uppskattade respriser.

 • När du beställer en resa visar appen en uppskattning av hur länge det kommer att dröja innan föraren når fram till upphämtningsplatsen.

Mer information

 • Kör du med Uber?

  Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

 • Ska du till en annan flygplats?

  Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 700 flygplatser över hela världen.

1/2

Information till besökare på Madrids flygplats

De första kommersiella flygen avgick från Madrids flygplats år 1933. Sedan dess har det blivit en av de vanligaste utgångspunkterna för turister som kommer till Spanien. Varje år välkomnar MAD omkring 58 miljoner passagerare och hanterar fler än 400 000 flyg. Madrid-Barajas Airport ligger ungefär 15 kilometer nordost om Madrids centrum, en resa på omkring 20 minuter, vilket gör Uber till det perfekta transferalternativet.

Terminaler på Madrids flygplats

Madrids flygplats har fem terminaler: T1, T2, T3, T4 och T4S. Alla terminaler hanterar utrikes-, inrikes-, Schengen- och icke-Schengen-flyg. Det finns gratisbussar som transporterar passagerare mellan terminalerna.

Restauranger på Madrids flygplats

MAD är en stor flygplats och det finns många olika kulinariska valmöjligheter för passagerare, oavsett om du är ute efter en rejäl måltid, en stillsam drink eller ett snabbt mellanmål före eller efter dina flyg. Flygplatsen har ett urval av gourmetrestauranger med mat från olika delar av världen, bland annat japanskt, franskt och givetvis tapas och andra spanska delikatesser. Om du inte hinner sitta ned finns det gott om alternativ du kan äta i farten, till exempel smörgåsar, bakverk, sallader och annat gott, samt snabbmat som hamburgare och pommes frites. Det finns också flera barer som serverar öl, vin, sprit och cocktails.

Butiker på Madrids flygplats

Shoppingsugna lär bli imponerade av butikerna på Madrids flygplats, särskilt taxfreebutiken som är den största i Spanien och erbjuder produkter från en rad varumärken i världsklass till riktigt bra priser. På övriga flygplatsen hittar du butiker som säljer modeaccessoarer, kläder, smycken, klockor, elektronik, teknik, resetillbehör som behövs i sista minuten och souvenirer. Fotbollsfans kan också besöka sportbutikerna med officiella Real Madrid-produkter.

Loungeområden på Madrids flygplats

Om du har tid över innan flyget går har MAD flera lounger där passagerare kan arbeta eller koppla av en stund i lugn och ro. Alla terminaler har en lounge som är tillgänglig för alla passagerare mot en avgift, inklusive familjer med barn. Där finns bland annat varma och kalla maträtter och drycker, dagstidningar och tidskrifter, duschar, bekväma stolar och gratis wifi.

Tjänster på MAD

På Madrids flygplats har passagerare tillgång till gott om tjänster för en smidig och trevlig resa. Familjer som reser med småbarn hittar lekytor, en amningslounge, lånevagnar och företräde vid säkerhetskontroller. Assistans erbjuds för personer med funktionshinder, men måste beställas minst 48 timmar före din flygtid. Affärsresenärer kan använda sig av arbetsytor samt mötes- och presentationsrum.

Hotell vid Madrids flygplats

Det finns gott om boendealternativ i närheten av flygplatsen. Om du inte har ett tidigt flyg att passa finns det hundratals hotell i Madrid, en smidig Uber-resa från flygplatsen.

Intressanta platser i närheten av Madrids flygplats

Madrid är Spaniens huvudstad och besökare kan utforska stadens alla boulevarder, torg och parker. Staden är hemmaplan för en av världens populäraste fotbollsklubbar, och bjuder på massor av konst, arkitektur och restauranger. Några av områdets höjdpunkter:

 • Pradomuseet
 • Retiroparken
 • San Fernandos Kungliga Akademi
 • Operahuset Teatro Real

Läs mer om MAD här.

Facebook
Instagram
Twitter

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer.