Please enable Javascript
Hoppa till huvudinnehållet

Reservera en resa med Uber i förväg till London City Airport

Slutför dina planer i dag genom att reservera en resa med Uber till London City Airport. Beställ en resa upp till 90 dagar före flygresan, när som helst och vilken dag på året som helst.

Destination
Välj tid och datum

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/10/02.

4:06 PM
open

Funktionen ”Reservera” kanske inte är tillgänglig för denna upphämtningsplats

Beställ en resa över hela världen

Tryck på en knapp nu för att ordna transport till och från fler än 700 större flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Olika sätt att resa i området

 • Uber Pet

  1-3

  Ride with your pet

 • Exec

  1-4

  Högklassiga bilar med topprankade förare

 • Lux

  1-4

  Lyxbilar med förare med höga omdömen

 • Green

  1-4

  Hållbara resor i elfordon

 • Comfort

  1-4

  Nyare bilar med extra benutrymme

 • UberXL

  1-6

  Prisvärda resor för upp till 6 personer

 • UberX

  1-4

  Prisvärda vardagsresor

1/7

Upphämtning vid London City Airport (LCY)

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo kan du öppna Uber-appen för att beställa en resa till din destination. Välj det alternativ på LCY flygplats som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar om upphämtningspunkter på London City Airport direkt i appen. Upphämtningsplatserna kan variera beroende på terminal. Skyltar för upphämtning för samåkning kan också finnas på London City Airport.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats på LCY som anges i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Din förares namn, registreringsnummer och bilfärg visas i appen. Verifiera bilen innan du kliver in. Om du inte kan hitta din förare kan du kontakta hen via appen.

Vanliga frågor från passagerare

Mer information

 • Kör du med Uber?

  Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

 • Ska du till en annan flygplats?

  Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 700 flygplatser över hela världen.

1/2

London City Airport-terminaler: besöksinformation

Uber är det perfekta valet för resenärer som reser till eller från London City Airport (LCY). Flygplatsen LCY hanterar runt 5 miljoner passagerare om året, med betoning på resor till Europa och New York.

LCY-terminalen

London City Airport är en relativt liten flygplats i jämförelse med de mer välkända flygplatserna i London som Heathrow, Gatwick och Stansted. Den har bara en passagerarterminal som är uppdelad i två våningar. Markplan innehåller incheckningsdiskar och flera servicefaciliteter, medan den övre våningen har butiker, vänteområden, lounger och de flesta restaurangerna. Följande flygbolag flyger från LCY:

 • Alitalia
 • British Airways
 • British Airways i samarbete med SUN-AIR
 • CityJet
 • Flybe
 • KLM
 • Lufthansa
 • Luxair
 • SWISS
 • TAP Air Portugal

Restauranger på LCY

Det finns ett brett utbud av restauranger, caféer och barer på London City Airport både före och efter säkerhetskontrollerna. Så vare sig du söker en nylagad måltid eller den vanliga snabbmaten är det lätt att hitta en bra restaurang innan flyget.

Så tar du dig till LCY

Flygplatsen LCY finns 10 kilometer öster om centrala London men bara 5 kilometer från Canary Wharf vilket gör den till en av stadens mest lättillgängliga flygplatser. Det finns flera transportalternativ för personer som reser till och från LCY, med centrala London bara 30 minuter bort. Docklands Light Railway (DLR) är det främsta kollektivtrafikalternativet, men flera bussar betjänar också flygplatsen. För dem som reser till London LCY med bil finns parkeringsalternativ tillgängliga, och Uber är också ett jättebra alternativ. Om du planerar att parkera din bil på flygplatsen rekommenderar vi dig att förboka.

Butiker på LCY

LCY har ett brett utbud, från saker till flygresan till lyxiga souvenirer. Dessutom är taxfreebutikerna i avgångshallen efter säkerhetskontrollen på London City Airport perfekta om du vill unna dig lite shopping efter en lång flygtur, vare sig du är ute efter en lyxklocka eller exklusiv kosmetika.

Valutaväxling på LCY

Det finns kontor för valutaväxling på LCY, och du kan förbeställa pengar eller förbetalda valutakort på så kort tid som 4 timmar före upphämtning.

Hotell på LCY

Fler än 10 hotell finns i omedelbar närhet till LCY, vilket ger stora valmöjligheter för personer som vill bo på hotell i närheten. Med centrala London så nära finns också många lyx- och budgethotell att välja bland, vilket är perfekt för personer som reser i tjänsten eftersom många hotell erbjuder mötesrum och företagsfaciliteter.

Intressanta platser i närheten av flygplatsen LCY

LCY ligger i närheten av Canary Wharf, Londons viktigaste finansdistrikt, och är också nära och tillgängligt från resten av London om du har tid för sightseeing innan ditt flyg. Greenwich ligger bara några kilometer bort och några av områdets bästa attraktioner är:

 • Cutty Sark
 • Greenwich Park
 • National Maritime Museum
 • Royal Observatory

Du hittar mer information om flygplatsen LCY här.

Facebook
Instagram
Twitter

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer.