Hoppa till huvudinnehållet

Paris-Charles de Gaulle Airport (CDG)

Vare sig du ska från flygplatsen CDG till Paris eller från Paris till flygplatsen CDG, kan du lita på att Uber tar dig dit.

95700 Roissy-en-France, France
+33 1-70-36-39-50

Reservera en resa med Uber i förväg till Paris-Charles de Gaulle Airport

Slutför dina planer i dag genom att reservera en resa med Uber till Paris-Charles de Gaulle Airport. Beställ en resa upp till 30 dagar före flygresan, när som helst och vilken dag på året som helst.
Destination
Välj tid och datum

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2021/05/17.

Ett smartare sätt att resa

Uber hela världen!

Tryck på en knapp och få transporter till och från fler än 500 stora flygplatser.

Ta dig runt som en lokalinvånare

Låt appen och din förare hantera detaljerna så att du slipper navigera i en okänd stad.

Känn dig som hemma med Uber

Hitta dina favoritfunktioner, inklusive prissättning i realtid och kontantfria betalningar, även när du befinner dig på en ny plats.

Olika sätt att resa i området

 • Moto

  1

  Professional drivers on high-end motorbikes and maxi scooters

 • UberX

  1-3

  Prisvärda vardagsresor

 • Berline

  1-3

  Premiumresor i lyxbilar

 • Comfort

  1-3

  Comfortable cars, with top rated drivers

 • Minibuss

  1-6

  Premium rides in spacious cars for groups up to 6

 • Green

  1-3

  El- och hybridfordon

 • UberX VIP

  1-3

  Best rated drivers for our best clients

1/7

Så ordnar du en resa med Uber från flygplatsen

Öppna appen för att beställa en resa

När du är redo kan du öppna din app för att beställa en resa. Välj det resealternativ som bäst passar storleken på din grupp och det bagageutrymme ni behöver.

Följ anvisningarna i appen

Du får anvisningar till upphämtningspunkten direkt i appen. Skyltar kan också finnas på flygplatsen.

Möt upp din förare

Gå till den upphämtningsplats som anges i appen. Observera att denna plats inte nödvändigtvis är vid den utgång som är närmast dig. Om du inte hittar din förare kan du kontakta hen via appen.

Tips för Charles de Gaulle Airport

Wifi på Charles de Gaulle

Flygplatsen CDG:s wifiservice ger dig kostnadsfri obegränsad internetåtkomst, och för personer som behöver en ännu snabbare uppkoppling finns också premiumalternativ tillgängliga.

Parkering på Charles de Gaulle

Charles de Gaulle Airport har många parkeringsalternativ med avlämning och upphämtning samt parkering för korta eller långa vistelser. CDG erbjuder också transporter från parkeringsanläggningar till flygplatsen.

Bagageförvaring på Charles de Gaulle Airport

På bagageförvaringen på CDG kan du förvara dina väskor och betala per timme eller dygn beroende på ditt schema eller dina reseplaner.

Vanliga frågor från passagerare

 • Uber finns tillgängligt på Charles de Gaulle Airport, så du kan få en bekväm och smidig resa vart du än ska.

 • Öppna Uber-appen när du beställt en resa för att hitta din upphämtningsplats.

 • Uber-resor till och från Charles de Gaulle Airport kanske inte är särskilt långa, men kan påverkas av faktorer som tid och trafik. Öppna Uber-prisberäknaren för uppskattade respriser.

 • Upphämtningstider kan variera beroende på tidpunkten, hur många förare som finns på vägarna och andra faktorer.

Mer information

Kör du med Uber?

Få reda på hur du kan förbättra flygplatsresor – var du kan hämta upp passagerare och vilka lokala lagar och förordningar som gäller.

Ska du till en annan flygplats?

Bli avlämnad och upphämtad vid mer än 600 flygplatser över hela världen.

Aktiviteter i Charles de Gaulle-terminalerna

Uber är det perfekta valet för resenärer som reser till eller från flygplatsen CDG. Charles de Gaulle Airport, som också går under namnet Roissy Airport, är Frankrikes största utrikesflygplats. Vare sig du ska till Disneyland eller själva Paris är det ett praktiskt val för både utrikes- och inrikespassagerare. Charles de Gaulle Airport ligger ungefär 25 kilometer norr om Paris, vilket gör flygplatsen till ett perfekt alternativ för besökare till Frankrikes historiska huvudstad med omnejd.

Terminaler på Charles de Gaulle Airport

Charles de Gaulle Airport har tre passagerarterminaler: T1, T2 och T3.

CDG Terminal 1

Bland annat dessa flygbolag betjänar terminal 1:

 • Aegean
 • Malaysia
 • Qatar

CDG Terminal 2

Terminal 2 är uppdelad i 7 underterminaler, 2A till 2G, och inhyser TGV-RER-järnvägsstationen Aéroport Charles de Gaulle 2. Följande flygbolag betjänar terminal 2:

 • Air France
 • British Airways
 • Cathay Pacific

CDG Terminal 3

Bland annat dessa flygbolag betjänar terminal 3:

 • Jordan Aviation

Mat på Charles de Gaulle Airport

Flygplatserna på CDG är fyllda med franska specialiteter och globala klassiker och erbjuder allt från lyxig snabbmat till kaffe. Vilken slags kulinarisk upplevelse du än söker kan du vända dig till restaurangerna på Charles de Gaulle Airport.

Ta dig runt på Charles de Gaulle Airport

CDGVAL kan transportera dig mellan de olika terminalerna på Charles de Gaulle och två av parkeringsplatserna, samt en busshållplats och en flygbuss. Du kan också resa direkt till Paris med RER B-linjerna via terminalerna 2 och 3.

Saker att göra på Charles de Gaulle Airport

Flygplatsen CDG har var du söker, vare sig du vill köpa vin och sprit, skönhetsprodukter eller souvenirer från resan till Paris. Du kan bege dig till Chanel eller Swarovski för smycken och klockor, eller titta på det senaste modet från Prada, Dior, Gucci och många andra av världens ledande modemärken. Charles de Gaulle Airport har också ett antal barnytor för interaktiv lek, även kallade Gulli-områden, samt bönerum och avslappnande flygplatslounger.

Hotell på Charles de Gaulle Airport

Det finns två hotell inne i terminal 2 som är det perfekta valet för personer som anländer sent på kvällen eller mycket tidigt på morgonen. Längre bort finns ett brett utbud av budget- och lyxhotell inom Roissy-området där Charles de Gaulle Airport ligger. Staden Paris har ett enormt utbud av olika boendetyper som passar alla resenärer, oavsett budget.

Intressanta platser i närheten av Paris-Charles de Gaulle Airport

Om du väntar på anslutande flyg på Charles de Gaulle Airport och har tillräckligt med tid för att ta dig till centrala Paris – du behöver minst sex timmar – finns massor av historiska platser att utforska. Regelbunden flygbussar binder samman CDG och centrala Paris.

 • Triumfbågen
 • Champs-Élysées
 • Eiffeltornet
 • Louvren
 • Notre-Dame
 • Versailles

Du hittar mer information om Paris-Charles de Gaulle Airport här.

Denna sida innehåller information från webbplatser från tredje part som inte kontrolleras av Uber och ibland kan ändras eller uppdateras. Eventuell information som visas på denna sida som inte är direkt relaterad till Uber eller Ubers verksamhet ges endast i informationssyfte och ska inte åberopas eller tolkas som grund för några slags garantier, uttryckliga eller underförstådda, gällande informationen häri. Vissa krav och funktioner kan variera mellan olika länder, regioner och städer. Kampanjrabatten gäller bara nya användare. Denna kampanj kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte dricks. Begränsad tillgänglighet. Erbjudandet och villkoren kan ändras.