Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Home > Ride > Airports > TSR

Programează-ți cursa către Timișoara Airport

(Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara)

Give us a few details, and we’ll find you a ride to the airport.

search
De unde?
Navigate right up
search
Încotro?

Getting to TSR Airport

Ai avion de la Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara? Cu Uber, planifici o cursă la aeroport fără stres. Indiferent dacă trebuie să prinzi un zbor intern sau internațional, Uber are opțiuni pentru tine, de la curse private și mașini premium până la opțiuni mai accesibile. În câțiva pași rapizi, poți să comanzi o cursă chiar acum sau să rezervi una pentru mai târziu.

TSR airline terminals

Reține că unele companii aeriene au zboruri de la mai multe terminale. Accesează site-ul web oficial al aeroportului pentru a verifica dacă există modificări ale zborurilor.

Your car options to TSR

Preluare de la Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara (TSR)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul TSR potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul din Timișoara, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul „Traian Vuia” din Timișoara.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din TSR, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Top questions about TSR Airport

  • Îți recomandăm să fii la aeroport cu 3 ore mai devreme dacă faci o călătorie internațională. Asigură-te că verifici duratele estimate ale curselor atunci când programezi preluarea, astfel încât să ajungi la timp la aeroport.

  • Șoferul partener Uber te va duce la intrarea pentru plecări de la terminalul pe care îl selectezi.

  • Costul unei curse Uber de la aeroportul TSR depinde de factori precum tipul cursei comandate, distanța și durata estimată a cursei, taxele de drum și numărul comenzilor din momentul respectiv.

    Pentru a vedea o estimare de tarif înainte să comanzi cursa, accesează această pagină și introdu locul de preluare și destinația. Apoi, când comanzi o cursă, vei vedea în aplicație tariful exact, care va depinde de factori din momentul respectiv.

  • Nu, dar poți vedea alte opțiuni de curse către destinația ta după ce furnizezi mai sus informațiile despre cursă.

  • Șoferul partener are indicații de orientare către destinația ta (inclusiv cel mai rapid mod de a ajunge acolo), dar, dacă dorești, poți solicita un anumit traseu. Se pot aplica taxe de drum.

Această pagină conține informații de pe site-uri web ale terților, asupra cărora Uber nu are niciun control și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau operațiunilor sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință ori interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și caracteristici variază în funcție de țară, regiune și oraș.