Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Stansted din Londra (STN)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul Stansted? Dacă mergi de la Aeroportul Stansted către Londra sau invers, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la STN.

Stansted, CM24 1QW
+44 808-169-7031

search
De unde?
Navigate right up
search
Încotro?

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton acum și beneficiezi de transport la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv tarife afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a te deplasa în zonă

Preluare de la Aeroportul Stansted din Londra (STN)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul STN potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul Stansted, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Stansted din Londra.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din STN, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul Stansted din Londra (STN) ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

 • Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Stansted pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. De asemenea, la tariful final al cursei pot fi adăugate taxele de parcare și cele de aeroport.

 • Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

 • Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori. După ce comanzi mașina, consultă aplicația pentru a afla timpul de așteptare estimat.

Informații suplimentare

 • Conduci cu Uber?

  Află detalii care îți îmbunătățesc cursele de aeroport: de la locurile de preluare a pasagerilor până la regulile și reglementările locale ce trebuie respectate.

 • Mergi la alt aeroport?

  Curse la și de la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

1/2

Ce să faci în terminalul Aeroportului Stansted din Londra

Uber este alegerea ideală pentru persoanele care vin sau pleacă de la Aeroportul Stansted din Londra (STN). Aeroportul Stansted din Londra deservește peste 27 de milioane de pasageri anual și este principalul nod al Londrei pentru călătoriile către și dinspre țări europene. Acesta este al treilea cel mai solicitat aeroport din Londra și al patrulea cel mai aglomerat din Regatul Unit. Aeroportul londonez Stansted se află în Stansted Mountfitchet, Essex, la aproximativ 55 de kilometri (34 de mile) nord-est față de Londra. Cursa durează aproximativ o oră și jumătate cu mașina, în funcție de condițiile traficului. De asemenea, în apropiere se află și orașul universitar Cambridge, la doar 45 de kilometri (28 de mile) nord de Stansted.

Terminalul Stansted

La Aeroportul Stansted din Londra există un singur terminal, având în total 88 de porți de îmbarcare. Aeroportul Stansted deservește peste 30 de linii aeriene, inclusiv:

 • Air Corsica
 • Air Moldova
 • Aurigny
 • British Airways
 • easyJet
 • Emirates
 • Eurowings
 • Flybe
 • Jet2.com
 • Pegasus
 • Ryanair
 • Thomas Cook
 • TUI

Restaurantele Aeroportului Stansted (STN)

La Aeroportul Stansted din Londra, există foarte multe opțiuni pentru mâncare și băuturi. Atât în zona de operațiuni aeriene, cât și în cea publică, ai la dispoziție o varietate de opțiuni pentru a-ți satisface orice poftă, de la mâncare fast-food pe care o poți lua la pachet, până la meniurile clasice locale.

Cum să te descurci la Aeroportul Stansted din Londra (STN)

Aeroportul Stansted din Londra (STN) este mic și poate fi parcurs pe jos cu ușurință, deci nu este nevoie să îți faci griji în privința disponibilității unor autobuze sau trenuri interne care să te ducă la poarta dorită.

Lucruri de făcut la Aeroportul Stansted

În magazinele principale ale Aeroportului Stansted, poți găsi cele mai bune mărci din lume în materie de modă, produse cosmetice, accesorii, tehnologie, băuturi tari și multe altele. Toate magazinele sunt amplasate după check-in, în zona de plecări, iar în cea de sosiri se află un magazin duty-free după zona de recuperare a bagajelor și magazine convenabile în terminalul principal. De asemenea, Aeroportul Stansted oferă opțiunea colectării cu un singur clic, unde poți comanda produse chiar înainte să ajungi la aeroport și să le preiei la sosire.

Facilitățile pentru rugăciune și cult la Aeroportul Stansted (STN)

Vei găsi o sală de rugăciune vizavi de Zona A pentru check-in și încă una după ce treci de controalele de siguranță, lângă salonul Escape din zona principală, destinată plecărilor. Sălile de rugăciune sunt deschise 24 de ore pe zi pentru orice persoană, de orice religie.

Hotelurile din apropierea Aeroportului Stansted (STN)

Numeroasele hoteluri din jurul Aeroportului londonez Stansted se află la câteva minute de terminal, astfel încât te poți relaxa liniștit(ă) înainte de zbor. Poate ai un zbor dimineața devreme și preferi să rămâi în apropiere ca să dormi în plus sau poate ai o escală în timpul nopții și nu vrei să fii prea departe de aeroport. Stansted îți pune la dispoziție o varietate de opțiuni care corespund nevoilor tale și, în cazul în care faci rezervare direct prin intermediul aeroportului, poți economisi până la 40%. De asemenea, multe dintre hotelurile din apropiere au disponibile săli de ședințe, cum ar fi United Business Centre, unde poți ajunge rapid cu mașina de la terminal. Bineînțeles, întrucât Stansted este aproape de Londra, multe tipuri de cazări se află la doar câteva ore distanță de aeroport.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului Stansted (STN)

 • Pădurea Hatfield
 • Muzeul Jucăriilor House on the Hill
 • Castelul Mountfitchet

Află mai multe informații despre Aeroportul Stansted din Londra (STN) aici.

Facebook
Instagram
Twitter

Această pagină conține informații de pe site-uri web terțe, asupra cărora Uber nu are niciun control și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau operațiunilor sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință ori interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș.