Please enable Javascript
Accesează direct conținutul principal

Rezervă în avans o cursă cu Uber la Aeroportul internațional din Istanbul

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber la Aeroportul internațional din Istanbul. Comandă o cursă cu până la 90 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.

Destinația
Alege data și ora

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/12/05.

9:39 PM
open

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton acum și beneficiezi de transport la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când străbați un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv tarife afișate în timp real și plăți electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în zonă

Preluare de la Aeroportul internațional din Istanbul (IST)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul IST potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul Istanbul, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul internațional din Istanbul.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din IST, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul Istanbul ca să poți beneficia de o cursă confortabilă și convenabilă către orice destinație.

 • Pentru a găsi locul de preluare, consultă aplicația Uber după ce comanzi o mașină.

 • Chiar dacă o cursă nu este foarte lungă, tarifele Uber către și de la Aeroportul Instanbul pot fi totuși influențate de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul Uber pentru estimarea prețului ca să vezi costul aproximativ al cursei.

 • Durata preluării variază în funcție de momentul zilei, de numărul șoferilor care sunt pe drum și de alți factori.

Informații suplimentare

 • Conduci cu Uber?

  Află detalii care îți îmbunătățesc cursele de aeroport: de la locurile de preluare a pasagerilor până la regulile și reglementările locale ce trebuie respectate.

 • Mergi la alt aeroport?

  Curse la și de la peste 700 de aeroporturi din întreaga lume.

1/2

Informații pentru vizitatorii din Aeroportul Internațional din Istanbul

Uber este ideal pentru călătorii care vin sau pleacă de la Aeroportul din Istanbul (IST). Fiind cel mai mare aeroport din Turcia în ce privește numărul total al pasagerilor, Aeroportul IST se clasează pe locul al doilea în privința numărului de călătorii non-stop din lume. Deplasarea cu mașina din centrul orașului Istanbul către Aeroportul IST durează aproximativ 40 de minute, acest aeroport fiind o alegere excelentă pentru orice persoană care zboară spre sau dinspre Istanbul. Pentru călătorii care nu au mașină, Aeroportul Internațional din Istanbul este ușor accesibil cu metroul, autobuzul, autocarul sau cu Uber.

Terminalele Aeroportului din Istanbul

Aeroportul Atatürk are două terminale pentru pasageri: terminalul intern și terminalul internațional. Așa cum te-ai aștepta, terminalul intern se ocupă de zborurile din Turcia, iar cel internațional de zborurile internaționale și intercontinentale. Cele două terminale sunt conectate, motiv pentru care transferurile interne în cadrul Aeroportului Internațional Atatürk sunt relativ directe comparativ cu alte aeroporturi de aceeași dimensiune. Serviciul Wi-Fi este disponibil în ambele terminale și poți găsi și stații de încărcare a telefoanelor mobile.

Terminalul intern

 • Turkish Airlines
 • Salonul Primeclass

Terminalul internațional

 • Air France
 • Emirates
 • Alte zboruri intercontinentale și internaționale
 • Salonul HSBC Premier

Servirea mesei la Aeroportul din Istanbul

De la mâncărurile turcești tradiționale și proaspete la cele fast-food, la Aeroportul IST există o varietate de restaurante pe care să le explorezi. Dacă preferi să savurezi o masă în stil bufet sau un meniu rapid, ai la dispoziție o gamă vastă de opțiuni care pot satisface orice gusturi.

Cum să te orientezi în Aeroportul Istanbul

Terminalele interne și internaționale sunt foarte aproape unele de altele, astfel încât poți face ușor transferul între acestea pe jos sau mai rapid, cu ajutorul benzilor rulante pietonale. Acestea sunt perfecte când te grăbești.

Lucruri de făcut la Aeroportul Istanbul

Atracția principală de la Aeroportul Atatürk o reprezintă zonele sale excelente pentru cumpărături, de la magazinul mare duty-free și până la Vechiul Bazar, unde poți găsi articole cu specific turcesc precum condimente, produse din sticlă și bijuterii. Magazinele duty-free de la Aeroportul Atatürk sunt locul ideal de unde să cumperi suveniruri pentru prieteni și familie. Acestea îți oferă o gamă variată de băuturi alcoolice, produse cosmetice, parfumuri și produse de cofetărie. Alte activități constau în facilități pentru spa și masaj, perfecte pentru relaxare înaintea zborului, iar saloanele premier sunt prevăzute și cu dușuri.

Hotelurile din apropierea Aeroportului din Istanbul

Există un hotel în incinta Aeroportului Internațional Atatürk și multe altele în imediata vecinătate a acestuia, ideale pentru persoanele care sosesc la aeroport la primele ore ale dimineții. În aceste hoteluri, găsești gama obișnuită de facilități business, săli de ședință și de fitness și restaurante, dar cel mai bine este să verifici site-ul web al hotelului pentru a te asigura că are tot ce îți trebuie.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului din Istanbul

În apropierea Aeroportului Atatürk, există mai multe puncte istorice de interes, așa cum te-ai aștepta de la un aeroport din Istanbul, inclusiv:

 • Moscheea Albastră
 • Turnul Galata
 • Marele Bazar
 • Catedrala Sfânta Sofia
 • Palatul Topkapi

Află mai multe informații despre Aeroportul Internațional Istanbul aici.

Această pagină conține informații de pe site-uri web ale terților, asupra cărora Uber nu are niciun control și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau operațiunilor sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință ori interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și caracteristici variază în funcție de țară, regiune și oraș.