Accesează direct conținutul principal

Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj (clj)

Cauți o alternativă la serviciul tradițional de transfer sau taxi din Aeroportul din Cluj? Dacă mergi de la Aeroportul din Cluj către centrul orașului sau din Târgu Mureș către Aeroportul din Cluj, ajungi unde dorești cu aplicația Uber pe care deja o știi. Apeși doar un buton și comanzi o cursă către și de la CLJ.

149 Traian Vuia Street, Cluj-Napoca 400397 Romania
+40 0264-307-500

Rezervă în avans o cursă cu Uber la aeroportul Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj

Încheie-ți planurile pentru astăzi rezervând o cursă cu Uber către aeroportul Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj. Comandă o cursă cu până la 30 de zile înainte de zbor, la orice oră și în orice zi.
Destinația
Alege data și ora

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/06/27.

Este posibil ca Uber Reserve să nu fie disponibil pentru acest loc de preluare

Un mod mai inteligent de a călători

Comandă o cursă oriunde în lume

Apeși pe un buton și beneficiezi de transport la peste 500 de aeroporturi din întreaga lume.

Deplasează-te prin oraș ca un localnic

Lasă aplicația și șoferul partener să se ocupe de detalii când te afli într-un oraș necunoscut.

Cu Uber te simți ca acasă

Găsește funcțiile tale preferate, inclusiv prețurile afișate în timp real și plățile electronice, chiar dacă te afli într-un loc nou.

Modalități de a călători în acea zonă

 • UberX

  1-4

  Affordable everyday rides

 • Uber for Ukraine

  1-4

  Tariful pentru cursa Uber for Ukraine este cu 1€ mai mare decât o cursă UberX comandată la aceeași oră și pentru același traseu. 1€ din fiecare cursă Uber for Ukraine nu este parte din tarif, ci este suma pe care Uber B.V o colectează pentru Comisia Internațională de Salvare.

1/2

Preluare de la Aeroportul din Cluj (CLJ)

Deschide aplicația pentru a comanda o cursă

Când ești gata, deschide aplicația Uber pentru a comanda o cursă către destinație. Alege o opțiune de transport din Aeroportul CLJ potrivită pentru numărul de persoane și de bagaje cu care călătorești.

Urmează instrucțiunile din aplicație

Vei primi indicații de orientare referitoare la locurile de preluare din Aeroportul din Cluj, direct în aplicație. Locurile de preluare pot varia în funcție de terminal. Pot fi disponibile indicatoare pentru preluarea curselor împărțite și la Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj.

Întâlnește-te cu șoferul tău partener

Mergi la locul de preluare alocat din CLJ, după cum se specifică în aplicație. Reține că este posibil ca locul respectiv să nu fie întotdeauna lângă ieșirea cea mai apropiată de tine. Numele șoferului partener, numărul de înmatriculare și culoarea mașinii vor fi afișate în aplicație. Verifică vehiculul înainte de a te urca în el. Dacă nu găsești șoferul partener, contactează-l prin intermediul aplicației.

Sfaturi privind Aeroportul din Cluj

Schimbul valutar la Aeroportul din Cluj

Aeroportul din Cluj are două centre de schimb valutar, unde pasagerii pot să schimbe bani. De asemenea, în întregul aeroport sunt disponibile bancomate care distribuie moneda locală.

Serviciul Wi-Fi la Aeroportul din Cluj

La Aeroportul din Cluj, serviciul Wi-Fi este disponibil pasagerilor în terminalul pentru plecări și în lounge-ul business. Pentru mai multe informații despre cum să te conectezi, interesează-te la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj.

Parcarea la Aeroportul din Cluj

Aeroportul din Cluj are o singură parcare pentru mașini, situată în afara terminalului. Aceasta oferă opțiuni pentru parcări de lungă și scurtă durată, precum și preluări și opriri la destinație.

Cele mai frecvente întrebări ale pasagerilor

 • Uber este disponibil la Aeroportul din Cluj, așa că poți beneficia de o cursă convenabilă și confortabilă către orice destinație.

 • Locurile de preluare Uber din aeroporturi se pot modifica. Așadar, pentru a găsi locul de preluare la Aeroportul din Cluj, consultă aplicația Uber după ce comanzi o cursă.

 • Tariful pentru transferul la Aeroportul din Cluj se poate modifica în funcție de oră, trafic și alți factori. Folosește instrumentul pentru estimarea prețului, integrat în aplicația Uber, pentru a vedea costul aproximativ al cursei.

 • Când comanzi o cursă, aplicația oferă o estimare a duratei necesare pentru ca șoferul să ajungă la locul de preluare.

Informații suplimentare

Mergi la alt aeroport?

Curse la peste 600 de aeroporturi din lume.

Informații pentru vizitatorii Aeroportului din Cluj

Istoria aviației civile de la Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj începe în 1932, când aerodromul militar local dă drumul primelor zboruri pentru pasageri. Aeroportul a fost distrus în cel de-al Doilea Război Mondial, dar a fost ulterior reconstruit, iar în prezent este al doilea cel mai mare aeroport din România, întâmpinând peste două milioane de pasageri anual. Aeroportul din Cluj-Napoca este situat la aproximativ 8 kilometri (5 mile) est de centrul orașului Cluj. Călătoria durează aproape 20 de minute, Uber fiind o opțiune excelentă pentru transferul la/de la aeroport.

Terminalele Aeroportului din Cluj

Aeroportul din Cluj-Napoca are un singur terminal, care deservește atât plecările, cât și sosirile. Companiile aeriene care își desfășoară activitatea la Aeroportul din Cluj includ:

 • Blue Air
 • LOT Polish
 • Lufthansa
 • Ryanair
 • TAROM
 • Turkish
 • Wizz Air

Restaurantele Aeroportului din Cluj

Dacă te întâlnești cu cineva la aeroport, aștepți înaintea unui zbor sau ai o escală, Aeroportul din Cluj oferă mai multe opțiuni de mâncare și băutură. Pentru cei care doresc să mănânce în tihnă, câteva restaurante oferă servire la masă. Dacă te grăbești, găsești opțiuni de tip fast-food și cafenele de unde poți cumpăra gustări, sandvișuri, supe, salate și alte preparate ușoare, precum și ceai, cafea, sucuri și băuturi calde. Există cafenele atât în zonele publice, cât și în cele de după controlul de securitate, permițându-ți să savurezi băuturi răcoritoare oricând dorești.

Magazinele Aeroportului din Cluj

Magazinele duty-free ale Aeroportului din Cluj le oferă pasagerilor ocazia să cumpere produse de calitate și de lux la prețuri fără taxe, inclusiv parfumuri, aftershave, produse cosmetice, accesorii vestimentare și de înfrumusețare, ciocolată, dulciuri, tutun, bere, vinuri și băuturi spirtoase. În afara zonei duty-free există numeroase magazine care vând cărți, ziare și reviste, valize, genți și lucruri din piele, suveniruri tradiționale românești și cadouri, precum și articole de călătorie last-minute.

Lounge-ul Aeroportului din Cluj

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj (CLJ) are un lounge business disponibil pentru pasagerii care doresc să-și înceapă călătoria cu stil sau să lucreze înainte de zbor, departe de agitația terminalului aglomerat. Lounge-ul oferă ceai, cafea, băuturi alcoolice, gustări, dulciuri și alte răcoritoare, precum și locuri confortabile și spații de lucru cu liniște.

Serviciile de la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj

Familiile care călătoresc cu copii mici pot folosi camerele pentru mame și bebeluși, unde copiii pot fi hrăniți și schimbați în liniște. Accesul la camerele respective este disponibil non-stop și este gratuit. La Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj, pasagerilor cu mobilitate redusă li se oferă asistență, pentru ca aceștia să poată beneficia de o călătorie plăcută și liniștită. Asistența trebuie solicitată cu cel puțin 48 de ore înaintea zborului. În Sala de plecări se află un centru de informații, unde se răspunde la întrebările și nelămuririle pasagerilor, înainte de zborul acestora.

Hoteluri lângă Aeroportul din Cluj

Deși în cadrul Aeroportului din Cluj nu există hoteluri, există câteva hoteluri pe drumul național 1C, chiar în afara perimetrului, aceasta fiind o opțiune bună pentru pasagerii cu zboruri dimineața devreme. Există multe alte opțiuni de cazare în Cluj-Napoca, de la hosteluri pentru cei cu buget limitat până la camere de lux, toate acestea fiind situate la o scurtă distanță, care poate fi parcursă cu Uber de la Aeroportul Internațional din Cluj.

Punctele de interes din apropierea Aeroportului din Cluj

Orașul Cluj-Napoca este cunoscut drept capitala neoficială a Transilvaniei, fiind căminul arhitecturii săsești și gotice, al universităților, vieții de noapte tumultuoase, al galeriilor, grădinilor și bisericilor. Câteva lucruri interesante pe care le poți vedea sau face în zonă includ:

 • Grădina botanică Alexandru Borza
 • Cimitirul maghiar
 • Muzeul Național de Artă
 • Biserica Sf. Mihail

Află mai multe informații despre Aeroportul din Cluj (CLJ) aici.

Facebook
Twitter
YouTube

Pagina conține informații de pe site-urile web ale terților care nu sunt gestionate de Uber și care pot fi modificate sau actualizate periodic. Toate informațiile de pe această pagină care nu sunt asociate în mod direct companiei Uber sau echipei sale au scop exclusiv informativ și nu trebuie să fie luate ca referință, interpretate sau înțelese ca oferind garanții de orice fel, în mod explicit sau implicit, în ceea ce privește conținutul lor. Anumite cerințe și funcții variază în funcție de țară, regiune și oraș. Reducerea promoțională este valabilă doar pentru utilizatorii noi. Această promoție nu poate fi combinată cu alte oferte și nu se aplică pentru recompense. Disponibilitatea este limitată. Oferta și Termenii și condițiile se pot modifica.

Linkurile către site-urile web externe sunt disponibile exclusiv pentru interesul vizitatorilor. Accesezi acele linkuri pe propria răspundere. Uber nu răspunde pentru site-urile respective sau conținutul lor.