Doorgaan naar hoofdinhoud
Uber

San Francisco International Airport (SFO)

Je kunt op elk gewenst tijdstip een rit naar de luchthaven aanvragen, of je nu van SFO naar Napa gaat, of van Silicon Valley naar SFO.

San Francisco, CA 94128
+1 650-821-8211

Een slimmere manier van reizen

Overal ter wereld een rit aanvragen

Tik op een knop voor vliegveldvervoer op meer dan 500 belangrijke hubs.

Voel je thuis

Laat de details over aan de app en je chauffeur, zodat jij niet door een onbekende stad hoeft te dwalen.

Voel je thuis met Uber

Vind al je favoriete voorzieningen, waaronder realtime tarieven en contantloos betalen, ook als je ergens voor het eerst bent.

Tot $ 15 korting

Get $5 off each of your first three rides. Use promo code **NEWRIDER15**. Expires 30 days after the promo code is applied to your Uber account.
Aanmelden als passagier

Tot $ 15 korting

Get $5 off each of your first three rides. Use promo code **NEWRIDER15**. Expires 30 days after the promo code is applied to your Uber account.
Aanmelden als passagier

Manieren om te rijden

 • UberX1-4

  Betaalbare, dagelijkse ritten

 • UberX garage pickup1-4

  Betaalbare, dagelijkse ritten

 • Pool1-2

  Gedeelde ritten, laagste kosten

Een rit aanvragen vanaf SFO

Vraag een rit aan wanneer je klaar bent om te vertrekken

Kies een ritoptie die past bij het aantal personen waar je mee bent en de hoeveelheid bagage die je bij je hebt.

Als je een rit met UberPool of Express POOL aanvraagt vanaf Terminal 1-3, loop je over de loopbruggen naar Level 5 van de Domestic Garage. Vraag je rit pas aan zodra je in de garage bent.

Wacht op je chauffeur op de aangewezen ophaallocatie

Bij Terminals 1-3 word je door UberPool en Express POOL opgehaald op Level 5 van de Domestic Garage. Alle andere services halen je op aan de rand van de weg op het Departures Level (2de verdieping, binnenlandse vluchten).

Bij de internationale terminal word je altijd, dus ook door UberPool en Express POOL, opgehaald bij de 2de wegrand op de verdieping van de vertrekhal (3de verdieping, internationale vluchten).

Bevestig je locatie

Voer in bij welke terminal en welke deur je staat, zodat je chauffeur je snel kan vinden.

Als je door UberPool of Express POOL wilt worden opgehaald bij Terminals 1-3, kun je ook de letter van de sectie invoeren (B, D of F).

Kaart van SFO

Terminal 1-3 zijn voor binnenlandse vluchten en Gebieden A en G zijn voor internationale vluchten. Via drie garages heb je met AirTrain en een voetpad toegang tot de terminals.

Veelgestelde vragen van passagiers

Ja. Tik hier voor een lijst met luchthavens over de hele wereld waar je een Uber-rit kunt aanvragen.

De kosten van een Uber-rit naar (of van) SFO zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals het type rit dat je hebt aangevraagd, de geschatte lengte en duur van de rit, tol en de huidige vraag naar ritten.

Je kunt een schatting van de prijs bekijken voordat je een rit aanvraagt door hierboven in de ritprijscalculator van Uber je ophaallocatie en bestemming in te voeren. Als je vervolgens een rit aanvraagt, zie je de daadwerkelijke prijs in de app, gebaseerd op realtimefactoren.

Ophaallocaties zijn mogelijk afhankelijk van het type rit dat je aanvraagt en van de omvang van de luchthaven. Volg de instructies in de app om erachter te komen waar je Uber-chauffeur klaarstaat. Je kunt ook zoeken naar borden die je naar de zones voor gedeeld vervoer op de luchthaven brengen.

Als je de Uber-chauffeur niet kunt vinden, neem dan contact op via de app.

De luchthavencode SFO staat voor 'San Francisco'. De 'O' staat waarschijnlijk voor de laatste letter van de naam van de stad.

Meer informatie

Rijden met Uber?

Wil je bijvoorbeeld weten waar je passagiers moet ophalen en wat de lokale regels zijn? Ontdek hoe je ritten naar en vanaf de luchthaven nog beter kunt laten verlopen.

Ga je naar een andere luchthaven?

Laat je afzetten en ophalen op meer dan 500 luchthavens wereldwijd.

Bezoekersinformatie SFO

 • Delta
 • Southwest
 • Delta Sky Club
 • Alaska

SFO Airport International Terminal

 • Alcatraz Island
 • Golden Gate Bridge

Facebook
Instagram
Twitter