Please enable Javascript
Hopp til hovedinnholdet

Home > Ride > Airports > IST

Planlegg turen til Istanbul Airport

(Istanbul internasjonale lufthavn)

Give us a few details, and we’ll find you a ride to the airport.

search
Hvor fra?
Navigate right up
search
Hvor hen?

Getting to IST Airport

Flyr du fra Istanbul internasjonale lufthavn? Kom frem uten stress med Uber. Enten du reiser innenlands eller internasjonalt, har Uber det du trenger. Velg en privat tur, en premiumbil eller et rimeligere alternativ. Det er raskt og enkelt å be om en tur akkurat nå eller reservere en til senere.

IST airline terminals

Vær oppmerksom på at noen flyselskaper flyr fra flere terminaler. Gå til det offisielle nettstedet for IST for å sjekke etter endringer eller forsinkelser.

Your car options to IST

Top questions about IST Airport

  • Vi anbefaler å komme til flyplassen tre timer før avgang ved internasjonale reiser. Sørg for å sjekke anslåtte reisetider når du planlegger henting, så du kommer til flyplassen i tide.

  • Uber-sjåføren slipper deg av utenfor inngangen til avgangshallen ved terminalen du velger.

  • Prisen for en Uber-tur fra IST lufthavn avhenger av faktorer som turtype, anslått strekning og varighet, bompenger og etterspørsel.

    Du kan se anslått pris for turen før du bestiller, ved å gå hit og angi hentested og destinasjon. Når du bestiller turen, ser du den faktiske prisen i appen, basert på de aktuelle forholdene.

  • Ja. Gå til siden for henting på IST lufthavn for å få mer informasjon.

  • Ja. På taxisiden finner du mer informasjon om hvordan du kan be om en taxi med Uber.

  • Sjåføren vet hvor du skal (og den raskeste måten å komme dit på), men du kan alltids be om en bestemt rute. Det kan påløpe bompenger.

See other airports near Istanbul

Reiser du ikke fra IST? Se informasjon om andre flyplasser i området.

Denne siden inneholder informasjon fra tredjepartsnettsteder som ikke er under Ubers kontroll, og de kan endres og oppdateres. All informasjon på denne siden som ikke er direkte relatert til Uber eller Ubers virksomhet, er kun oppgitt i informasjonsøyemed og skal på ingen måte følges ukritisk eller tolkes som garantier av noe slag, enten uttrykkelig eller underforstått, angående informasjonen innbefattet heri. Enkelte krav og funksjoner varierer etter land, region og by.