Please enable Javascript
Ugrás a fő tartalomra

LaGuardia repülőtér (LGA)

Alternatívát keresel a hagyományos LaGuardia repülőtér reptéri transzferre vagy taxira? Mindegy, hogy a LaGuardia repülőtérről az Empire State Buildinghez vagy a Central Parktól a LaGuardia repülőtérre szeretnél utazni, a már ismert Uber alkalmazással eljuthatsz az úti célodhoz. Egy koppintással igényelhetsz fuvart, ha a(z) LGA reptérre tartasz vagy onnan indulsz.

Queens, NY 11371
+1 718-533-3400

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Világszerte igényelhetsz fuvart

Világszerte több mint 700 nagyobb repülőtéren vehetsz igénybe reptéri fuvart egyetlen koppintással.

Úgy közlekedhetsz, mint a helyiek

Hagyd a részleteket az alkalmazásra és a sofőrödre, hogy ne neked kelljen egy ismeretlen városban navigálnod.

Az Uberrel otthon érezheted magadat

A kedvenc funkcióid, mint például a valós idejű díjszabás vagy a készpénz nélküli fizetés olyankor is rendelkezésedre állnak, amikor új helyen vagy.

Utazási módok a környéken

Felvétel helye: LaGuardia repülőtér (LGA)

Nyisd meg az alkalmazást, és igényelj fuvart

Ha készen állsz, nyisd meg az Uber alkalmazást, és igényelj fuvart az úti célodhoz. Válaszd ki a csoport létszámának és a poggyász mennyiségének megfelelő LGA repülőtéri fuvarlehetőséget.

Kövesd az alkalmazás utasításait

For Terminal A, head outside from arrivals or baggage claim and follow signs for “Ride App Pick Up” on the innermost lane. This is where Uber drivers at LGA meet travelers for pickup.

For Terminal B, follow the green “Car Services” signs and proceed through the pedestrian walkway to Level 2 of the Terminal B parking garage. Please wait for your driver in the designated lane.

For Terminals C, from baggage claim, exit out doors 11 or 12 to Zones 11 and 12. Please wait for your rideshare driver in the designated zone.

Tartózkodási helyed visszaigazolása

Menj az alkalmazásban szereplő LGA reptéri felvételi helyre. Vedd figyelembe, hogy az utasfelvételi hely nem minden esetben a legközelebbi kijáratnál található. A sofőr neve, a rendszám és az autó színe megjelenik az alkalmazásban. Ellenőrizd a fuvarodat, mielőtt beszállsz. Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

LaGuardia repülőtér térképe

LGA is one of the 3 airports that serve New York City. It has 3 terminals (A, B, and C).

A LaGuardia repülőtér térképe

Az utasok leggyakoribb kérdései

 • The cost of an Uber trip to (or from) LGA depends on factors that include the type of ride you request, the estimated length and duration of the trip, tolls, and current demand for rides.

  You can see an estimate of the price before you request by going here and entering your pickup spot and destination. Then when you request a ride you’ll see your actual price in the app based on real-time factors.

 • A felvételi helyek függhetnek az igényelt fuvar típusától és a reptér méretétől is. Kövesd az alkalmazás utasításait, hogy megtudd, hol fogsz a sofőrrel találkozni. Emellett érdemes a reptéri jelzéseket is figyelni, amelyek a kijelölt utasfelvételi zónákhoz irányítanak.

  Ha nem találod a sofőrödet, vedd fel vele a kapcsolatot az alkalmazáson keresztül.

További információ

 • Uber-sofőr vagy?

  Eláruljuk, hogy teheted még gördülékenyebbé a reptéri utakat – például hol szállhatnak be az utasok, és milyen helyi szabályokat és előírásokat kell betartani.

 • Másik repülőtérre tartasz?

  Világszerte már több mint 700 repülőtérről és repülőtérre igényelhetsz fuvart.

1/2

LaGuardia repülőtér – látogatói információk

LaGuardia Airport is the 12th-busiest airport in the US, serving more than 29 million passengers annually. It is located in Queens, New York, about 9 miles (15 kilometers) from Midtown Manhattan, an 18-minute drive in normal road conditions.

LaGuardia Airport terminals

LGA Airport has 3 terminals: A, B, and C. LaGuardia does not serve international flights, as there is no border control facility at the airport. LaGuardia Airport lounges are located throughout the airport. You can plan your trip using the information below.

LGA Terminal A

 • Frontier
 • Spirit

LGA Terminal B

 • Air Canada
 • American Airlines
 • American Shuttle
 • JetBlue
 • Southwest
 • United
 • Air Canada Maple Leaf Lounge
 • American Airlines Admirals Club
 • The Centurion Lounge
 • United Club

LGA Terminal C

 • Delta Air Lines
 • Delta Shuttle
 • WestJet
 • Delta Sky Club

Dining at LaGuardia Airport

LaGuardia Airport has an extensive selection of dining options across all terminals. Its 70-plus dining destinations range from major fast-food outlets to table-service restaurants. Two LaGuardia Airport food courts are located in Terminal B, and food halls are located in Terminals C.

Getting around LaGuardia Airport

LaGuardia has a complimentary shuttle bus service to transport passengers between terminals and to parking lots and car service pickup. LaGuardia Airport shuttle stops are located throughout the airport, and buses run every 8 to 10 minutes at peak times.

Things to do at LaGuardia Airport

LaGuardia Airport shops and boutiques are located throughout the airport, with a range of options including fashion and electronics. Spas can be found in Terminals B and C. .

Currency exchange at LaGuardia Airport

There are no currency exchange facilities at LGA. ATMs, however, are located throughout the airport.

Hotels near LaGuardia Airport

Whether you have a layover or an overnight flight delay, or you need a place to stay for a visit near LGA, there are many hotels and accommodations nearby.

Points of interest near LaGuardia Airport

 • Broadway and the Theater District
 • Central Park
 • Empire State Building
 • Statue of Liberty and Ellis Island

Find more information about LaGuardia Airport here.

Facebook
Instagram
Twitter

Ezen az oldalon olyan külső webhelyekről láthatók információk, amelyek nem az Uber ellenőrzése alá tartoznak, és amelyek bizonyos időnként módosulhatnak vagy frissülhetnek. Az oldalon látható adatok nem kapcsolódnak közvetlenül az Uberhez vagy annak működéséhez, csak tájékoztató jellegűek, semmiképpen sem tekinthetők megbízható információforrásnak, illetve nem értelmezhetők vagy magyarázhatók oly módon, hogy az bármilyen, kifejezett vagy hallgatólagos garanciát jelentsen. Bizonyos előírások és funkciók országonként, régiónként és városonként eltérőek lehetnek.