Please enable Javascript
Preskoči na glavni sadržaj

Kretanje gradom Louisville, KY

Tvoje je planirano odredište Louisville? Bilo da je Louisville grad koji planiraš posjetiti ili grad u kojem živiš, ovaj ti vodič može biti vrlo koristan. Odaberi Uber za vožnju na relaciji Louisville International Airport – Louisville Marriott Downtown i otkrij popularne rute i odredišta. Ovisno o tome u kojem se gradu nalaziš, aplikacija ti možda može poslužiti čak i za vožnju javnim prijevozom, biciklima, romobilima i dr.

Osim toga, pogledaj cijene za korisnike i vozače na Uberu i saznaj kako ostvariti zaradu kao vozač ili dostavljač na Uberu na toj lokaciji (Louisville).

search
Odakle?
Navigate right up
search
Kamo?

Rezerviraj vožnju Uberom (Louisville)

Na Uberu možeš unaprijed ugovoriti usluge vožnje na lokaciji Louisville. Vožnju možeš naručiti i do 90 dana unaprijed, bilo da je tvoje odredište Louisville International Airport, da planiraš posjetiti svoj omiljeni restoran ili otići na bilo koje drugo mjesto.

search
Unesi lokaciju preuzimanja
Navigate right up
search
Unesi odredište

Usluge vožnje – Louisville

Louisville bez automobila nije prevelik zalogaj jer imaš Uber. Pronađi mjesta koja želiš posjetiti, a zatim naruči vožnju bilo koji dan u tjednu u bilo koje vrijeme. Putem aplikacije možeš naručiti vožnju na relaciji Louisville International Airport – Russell ili na bilo koje drugo odredište. Ako je tvoje odredište Louisville i putuješ s većom grupom ljudi, naruči Black i računaj na udobnu vožnju.

Otvori aplikaciju Uber, unesi odredište i Louisville će ti biti na dlanu.

Louisville – vožnje do zračne luke

Kad ti na tvom odredištu (Louisville) zatreba vožnja do zračne luke iz bilo kojeg dijela grada (Russell, Smoketown itd.), u svako doba dana možeš je naručiti putem aplikacije. U nastavku odaberi naziv zračne luke i saznaj kako na Uberu naručiti uslugu vožnje do terminala za dolaske i odlaske. Na stranici zračne luke koja se otvara putem poveznice saznat ćeš informacije o mjestu ukrcaja, cijeni vožnje i dr.

Odaberi najbolji način kretanja gradom (Louisville)

  • Taksi – Louisville

    Razmisli o Uberu kao zamjeni za taksi za gradske vožnje (Louisville). Bez obzira na to koje je doba dana, ne moraš zaustavljati taksi, već možeš naručiti vožnju Uberom. Možeš naručiti vožnju iz zračne luke (Louisville International Airport), posjetiti drugi grad (Poplar Hills) ili bilo koje drugo mjesto. Otvori aplikaciju i unesi bilo koje mjesto na svom odredištu (Louisville) koje želiš posjetiti.

  • Javni prijevoz: Louisville

    Javni prijevoz povoljna je opcija za putnike. Ovisno o tome na kojem se području nalaziš, Uber Transit ponudit će ti najbliže rute autobusa i podzemne željeznice i pomoći ti u planiranju. Otvori aplikaciju i provjeri je li Uber Transit dostupan u gradskim četvrtima kao što su Russell i Smoketown ili naruči uslugu vožnje Uberom i kreni u obilazak najpopularnijih lokacija koje nudi Louisville.

  • Bicikli za najam: Louisville

    Kad se voziš po gradu biciklom, čuvaš okoliš. U nekim gradovima na Uberu možeš pronaći električne bicikle za vožnju gradom. U aplikaciji provjeri ima li Louisville opciju najma bicikla, pa nakon istraživanja gradskih znamenitosti naruči hranu iz nekog od najpopularnijih restorana. Ako Louisville ima opciju najma bicikla, ne zaboravi staviti kacigu i obavezno se pridržavaj prometnih pravila.

1/3

Uber ne tolerira konzumaciju alkohola ili droga kod vozača koji upotrebljavaju aplikaciju Uber. Ako misliš da bi vozač mogao biti pod utjecajem droge ili alkohola, zamoli ga da odmah prekine vožnju.

Na gospodarska vozila mogu se primjenjivati dodatni državni porezi koji bi mogli premašiti iznos cestarine.

Puno je specifičnih uvjeta i propisa koji moraju biti ispunjeni za upotrebu Ubera na pojedinim lokacijama, a korisnici toga moraju biti svjesni kad upotrebljavaju Uber u svojoj zemlji. Više o tome može se pročitati na ovoj stranici.