Please enable Javascript
Preskoči na glavni sadržaj

Na Uberu možeš unaprijed rezervirati vožnju za zračnu luku Zračna luka London Stansted

Na Uberu rezerviraj vožnju za zračnu luku Zračna luka London Stansted i čim prije završi s planiranjem putovanja. Vožnju možeš naručiti najviše 30 dana prije leta, u bilo koje vrijeme i bilo koji dan u godini.

Odredište
Odaberi datum i vrijeme

Date format is yyyy/MM/dd. Press the down arrow or enter key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2023/09/21.

2:55 AM
open

Usluga Reserve možda nije dostupna na tvojoj lokaciji preuzimanja

Naručuj vožnje širom svijeta

Dodirni gumb i naruči vožnju do/iz više od 600 velikih zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš posvuda osjećati kao kod kuće

Čak i ako si na drugoj lokaciji, dostupne su ti značajke koje inače upotrebljavaš, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje.

Načini vožnje u području

 • Uber Pet

  1-3

  Ride with your pet

 • Uber Exec

  1-4

  Vrhunski automobili s vrhunskim vozačima

 • Lux

  1-4

  Luksuzni automobili s vozačima s najboljim ocjenama

 • Green

  1-4

  Održive vožnje u električnim vozilima

 • Comfort

  1-4

  Noviji automobili s više prostora za noge

 • UberXL

  1-6

  Povoljne vožnje za grupe do 6 osoba

 • UberX

  1-4

  Povoljne, svakodnevne vožnje

1/7

Preuzimanje u zračnoj luci Zračna luka London Stansted (STN)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka STN i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka Stansted dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u zračnoj luci Zračna luka London Stansted.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci STN navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Najčešća pitanja korisnika

 • Uber je dostupan u zračnoj luci STN, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

 • Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od zračne luke Stansted mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Troškovi parkiranja i naknade zračne luke također se mogu dodati konačnoj cijeni tvoje vožnje.

 • Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i drugim čimbenicima. Nakon što zatražiš vožnju, provjeri aplikaciju za procijenjeno vrijeme čekanja.

Više informacija

 • Voziš na Uberu?

  Saznaj kako si možeš olakšati vožnje do/iz zračne luke, od toga kojih se pravila i propisa moraš pridržavati do toga gdje se korisnik može ukrcati.

 • Ideš u neku drugu zračnu luku?

  Možeš naručiti vozilo da te preuzme ili iskrca u više od 600 zračnih luka u cijelom svijetu.

1/2

Što možeš raditi na terminalima zračne luke London Stansted

Uber je idealan izbor za ljude koji dolaze ili odlaze iz zračne luke STN. Zračna luka London Stansted opslužuje više od 27 milijuna putnika svake godine i glavno je londonsko žarište za putovanja u i iz europskih zemalja. To je 3. najprometnija zračna luka u Londonu i 4. u Ujedinjenoj Kraljevini. London Stansted nalazi se u Stanstead Mountfitchetu, u Essexu, otprilike 55 km (34 milje) sjeveroistočno od Londona – oko 1,5 h automobilom, ovisno o uvjetima u prometu. Sveučilište Cambridge također je blizu, nešto više od 45 km (28 milja) sjeverno od Stansteda.

Terminal zračne luke Stansted

Zračna luka Stansted ima samo jedan terminal s 88 izlaza za odlaske. U zračnoj luci Stansted djeluje više od 30 zračnih prijevoznika, između ostalih:

 • Air Corsica
 • Air Moldova
 • Aurigny
 • British Airways
 • easyJet
 • Emirates
 • Eurowings
 • Flybe
 • Jet2.com
 • Pegasus
 • Ryanair
 • Thomas Cook
 • TUI

Restorani zračne luke Stansted

Izbor je hrane i pića u zračnoj luci London Stansted širok. I u štićenoj zoni i u javnom području naći ćeš velik izbor da zadovoljiš svoje želje, od brze hrane s nogu do lokalnih klasika.

Kretanje po zračnoj luci London Stansted

Zračna luka STN malena i lako se njome kretati pješice i ne moraš brinuti hoćeš li pronaći autobuse ili vlakove zračne luke da te odvedu do tvog izlaza.

Što možeš raditi u zračnoj luci Stansted

U mnogobrojnim trgovinama zračne luke Stansted naći ćeš sve svjetski poznate robne marke iz područja mode, kozmetike, modnih dodataka, tehnologije, alkoholnih pića i više. Sve trgovine nalaze se na strani za odlaske iza šaltera za prijavu putnika, dok strana za dolaske ima bescarinsku trgovinu iza zone za podizanje prtljage i minimarkete na glavnom terminalu. Zračna luka Stansted ima i opciju klikni i pokupi pomoću koje možeš naručiti proizvode prije nego stigneš u zračnu luku i oni će biti spremni da ih preuzmeš kad stigneš.

Prostor za molitvu / kapelica zračne luke Stansted

Jedna prostorija za molitvu nalazi se nasuprot zone za prijavu, a druga je blizu salona Escape u glavnom prostoru za odlaske, kad prođeš sigurnosnu provjeru. Prostorije za molitvu otvorene su 24 sata dnevno za sve, bez obzira na vjersku pripadnosti i opredjeljenje.

Hoteli u blizini zračne luke Stansted

Mnogi hoteli u okolici zračne luke Stansted nalaze se par minuta od terminala, tako da se možeš opustiti i odmoriti prije velikog leta. Bilo da imaš let rano ujutro i želiš biti blizu da možeš duže spavati ili si ovdje između letova i ne želiš otići predaleko od zračne luke. Stansted nudi različite mogućnosti za zadovoljavanje tvojih potreba, a ako rezerviraš izravno putem zračne luke možeš uštedjeti i do 40 %. Mnogi hoteli u okolici, a i United Business Centre od kojega te s terminala dijeli samo kratka vožnja automobilom, raspolažu prostorijama za sastanke. Dakako, budući da je Stansted toliko blizu samom Londonu, mnoge vrste smještaja nalaze se unutar par sati od zračne luke.

Točke interesa u blizini Stansteda

 • Hatfield Forest
 • muzej igračaka House on the Hill
 • dvorac Mountfitchet

Više informacija o zračnoj luci STN pronađiovdje.

Facebook
Instagram
Twitter

Ova stranica sadrži informacije s nekih drugih stranica koje Uber ne kontrolira i koje se mogu povremeno mijenjati ili ažurirati. Sve informacije na ovoj stranici koje nisu izravno povezane s Uberom ili njegovim poslovnim aktivnostima služe samo u informativne svrhe i ni u kojem se slučaju na njih ne može pozivati niti ih se tumačiti s ciljem utvrđivanja bilo kakvih jamstava, izričitih ili implicitnih, u odnosu na ovdje navedene informacije. Određeni zahtjevi i značajke razlikuju se ovisno o državi, regiji ili gradu. Promotivni popust važeći je samo za nove korisnike. Ova se promotivna ponuda ne može kombinirati s drugim ponudama i ne primjenjuje se na napojnice. Ovo je ponuda s ograničenim vremenskim trajanjem. Ponuda i njeni uvjeti mogu se mijenjati.