Please enable Javascript
Preskoči na glavni sadržaj

Zračna luka Paris-Charles de Gaulle (CDG)

U potrazi si za nekim drugim prijevozom koji nije uobičajeni shuttle ili taksi koji nudi zračna luka Zračna luka Charles de Gaulle? Neovisno o tome ideš li od zračne luke CDG do Pariza ili od Pariza do zračne luke CDG, na odredište stigni koristeći se aplikacijom Uber koju već poznaješ. Jednim klikom zatraži vožnju od i do zračne luke CDG.

Roissy-en-France, 95700
+33 1-70-36-39-50

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Dodirni gumb i naruči vožnju do ili iz neke od preko 700 velikih zračnih luka.

Kreći se gradom kao da u njemu živiš

Prepusti detalje aplikaciji i vozaču tako da se ne moraš brinuti o tome kako ćeš se snaći u nepoznatom gradu.

S Uberom se možeš posvuda osjećati kao kod kuće

Čak i ako si na drugoj lokaciji, dostupne su ti značajke koje inače upotrebljavaš, uključujući određivanje cijena u stvarnom vremenu i bezgotovinsko plaćanje.

Ways to ride in the area

Pickup at Zračna luka Paris-Charles de Gaulle (CDG)

Pokreni aplikaciju i zatraži vožnju

Kad sve bude spremno, pokreni aplikaciju Uber i zatraži vožnju do svojeg odredišta. Odaberi neku od opcija prijevoza koje nudi zračna luka CDG i koja odgovara veličini tvoje grupe i količini prtljage.

Slijedi upute u aplikaciji

Upute o točkama preuzimanja u zračnoj luci Zračna luka Charles de Gaulle dobit ćeš izravno putem aplikacije. Lokacije preuzimanja mogu se razlikovati ovisno o terminalu. Oznake lokacija preuzimanja za dijeljenje vožnje također mogu biti dostupne u zračnoj luci Zračna luka Paris-Charles de Gaulle.

Sastani se s vozačem

Idi na lokaciju preuzimanja u zračnoj luci CDG navedenu u aplikaciji. Napominjemo da ta lokacija možda nije uvijek na tebi najbližem izlazu. U aplikaciji će se prikazati ime vozača, broj registracijske pločice i boja automobila. Provjeri sve te podatke prije nego što sjedneš u automobil. Ako ne možeš naći svojeg vozača, javi mu se putem aplikacije.

Top questions from riders

 • Uber je dostupan u zračnoj luci Charles de Gaulle, stoga možeš uživati u udobnoj i praktičnoj vožnji kamo god trebaš ići.

 • Za pronalazak lokacije preuzimanja provjeri aplikaciju Uber nakon što zatražiš vožnju.

 • Čak i ako vožnja nije vrlo duga, na cijene vožnje Uberom do i od zračne luke Charles de Gaulle mogu utjecati vrijeme, promet i drugi čimbenici. Provjeri Uberov alat za procjenu cijene za okvirne cijene vožnje.

 • Vrijeme preuzimanja može varirati ovisno o dobu dana, broju vozača na cesti i još mnogo toga.

More information

 • Voziš na Uberu?

  Saznaj kako si možeš olakšati vožnje do/iz zračne luke, od toga kojih se pravila i propisa moraš pridržavati do toga gdje se korisnik može ukrcati.

 • Ideš u neku drugu zračnu luku?

  Vozilo te može dočekati ili iskrcati u nekoj od preko 700 zračnih luka u cijelom svijetu.

1/2

Što možeš raditi na terminalima zračne luke Charles de Gaulle

Uber je idealan izbor za putnike koji dolaze ili odlaze iz zračne luke CDG. Zračna luka Charles de Gaulle – poznata i kao zračna luka Roissy – najveća je međunarodna zračna luka u Francuskoj. Bez obzira ideš li u Disneyland ili sami Pariz, ovo je praktičan odabir za međunarodne i tuzemne putnike. Zračna luka Charles de Gaulle nalazi se oko 25 kilometara (15 milja) sjeverno od Pariza, što znači da je jednako dobar odabir za posjetitelje francuskog povijesnog glavnog grada, kao i za one što posjećuju šire gradsko područje Pariza.

Terminali zračne luke Charles de Gaulle

Zračna luka Charles de Gaulle ima 3 putnička terminala: T1, T2 i T3.

Terminal 1 zračne luke CDG

Između ostalih, sljedeći zračni prijevoznici smješteni su na terminalu 1:

 • Aegean
 • Malaysia
 • Qatar

Terminal 2 zračne luke CDG

Terminal 2 sastoji se od 7 podterminala, od 2A do 2G i na njemu se nalazi i željeznička stanica TGV-RER Aéroport Charles de Gaulle 2. Sljedeći zračni prijevoznici smješteni su na terminalu 2:

 • Air France
 • British Airways
 • Cathay Pacific

Terminal 3 zračne luke CDG

Ovaj zračni prijevoznik smješten je na terminalu 3, među mnogim drugima:

 • Jordan Aviation

Blagovanje u zračnoj luci Charles de Gaulle

Od gurmanske brze hrane do kave, restorani zračne luke CDG puni su omiljenih francuskih jela i svjetskih specijaliteta. Kakvo god kulinarsko iskustvo tražiš, u restoranima u zračnoj luci Charles de Gaulle sigurno ćeš ga naći.

Kretanje po zračnoj luci Charles de Gaulle

CDGVAL može te prevesti između terminala zračne luke Charles de Gaulle i 2 parkinga zračne luke, kao i do autobusne stanice i shuttlea. Pomoću linija RER B možeš putovati direktno u Pariz kroz terminale 2 i 3.

Što možeš raditi u zračnoj luci Charles de Gaulle

Bilo da tražiš vino i žestoka pića, proizvode za uljepšavanje ili suvenire iz Pariza, u trgovinama zračne luke CDG sigurno imaju ono što ti treba. Posjeti Chanel ili Swarowski i kupi nakit i satove ili komade zadnjeg krika mode u Pradi, Dioru, Gucciju i mnogim drugim vodećim modnim trgovinama. Zračna luka Charles de Gaulle ima i nekoliko interaktivnih prostora za igranje za djecu, ili igraonica Gulli, kao i prostorije za molitvu i salone za odmor.

Hoteli zračne luke Charles de Gaulle

Postoje 2 hotela smještena unutar terminala 2 i idealan su odabir za ljude koji stižu kasno navečer ili vrlo rano ujutro. Malo dalje u području Roissy, gdje se zračna luka Charles de Gaulle nalazi, postoji velik izbor povoljnih ili otmjenijih hotela. Sam Pariz ima ogroman izbor smještaja osmišljenih da zadovolje svakog putnika, bez obzira na budžet.

Točke interesa u blizini zračne luke Charles de Gaulle

Ako samo presjedaš u zračnoj luci Charles de Gaulle i imaš dovoljno vremena otići do centra Pariza – trebat će ti najmanje 6 sati – grad je pun povijesnih znamenitosti koje vrijedi vidjeti. Redovna shuttle usluga povezuje zračnu luku CDG sa središtem Pariza.

 • Slavoluk pobjede
 • Elizejske poljane
 • Eiffelov toranj
 • muzej Louvre
 • katedrala Notre Dame
 • Dvorac Versailles

Više informacija o zračnoj luci Paris-Charles de Gaulle pronađi ovdje.

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.