Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

Liikkuminen kaupungissa Saskatoon

Suunnitteletko matkaa kaupungissa Saskatoon? Olitpa vierailija tai asukas, tämän oppaan avulla saat kaiken irti kaupungista Saskatoon. Matkusta lentoasemalta hotelliin Uber-kyydillä ja tutustu suosittuihin reitteihin ja kohteisiin.

search
Mistä?
Navigate right up
search
Minne?

Varaa autopalvelu kaupungissa Saskatoon Uberin avulla

Järjestä kyytipalvelusi etukäteen Uberin avulla kaupungissa Saskatoon. Tarvitsetko kyydin lentoasemalle tai oletko menossa suosikkiravintolaasi tai jonnekin muualle? Mihin ikinä oletkaan menossa, voit pyytää kyydin milloin tahansa jopa 30 päivää etukäteen.

search
Anna noutopaikka
Navigate right up
search
Anna määränpää

Jaetut kyydit kaupungissa Saskatoon

Uberin avulla kaupungissa Saskatoon on helppoa liikkua ilman autoa. Etsi vierailukohteita alueelta ja pyydä kyyti minä päivänä tahansa, mihin aikaan viikosta tahansa. Voit pyytää kyydin reaaliajassa tai etukäteen, joten kyytisi on valmiina heti, kun sinäkin. Matkustatpa ryhmässä tai yksin, löydät sovelluksesta tarpeitasi vastaavan kyytivaihtoehdon.

Avaa Uber-sovellus ja lisää määränpääsi – Saskatoon odottaa.

Valitse parhaat tavat liikkua kaupungissa Saskatoon

  • Taksit – Saskatoon

    Uber voi olla vaihtoehto taksille, kun liikut kaupungissa Saskatoon. Uberin avulla voit vaihtaa takseille huiskuttelun tilauskyyteihin mihin aikaan päivästä tahansa. Voit pyytää kyydin lentoasemalta hotellille, suunnata ravintolaan tai vierailla jossain muussa kohteessa. Valinta on sinun. Avaa sovellus ja kirjoita määränpää, jotta pääset alkuun.

  • Saskatoon – joukkoliikenne

    Julkisilla liikennevälineillä liikkuminen on edullinen tapa matkustaa. Alueesta riippuen voit suunnitella matkaasi tutustumalla lähellä oleviin bussi- tai metroreitteihin Uber Transitin avulla. Avaa sovellus ja katso, onko Uber Transit käytettävissä naapurustossasi, tai matkusta kaupungin Saskatoon suosittuihin kohteisiin kimppakyydillä Uberin kautta.

  • Vuokraa polkupyöriä kaupungissa Saskatoon

    Pyöräily on ympäristöystävällinen tapa liikkua kaupungin keskustassa. Tietyissä kaupungeissa voit etsiä itsellesi sähköpyöräkyydin Uberin avulla. Avaa sovellus ja katso, onko polkupyöriä saatavilla kaupungissa Saskatoon. Jos polkupyöriä on saatavilla kaupungissa Saskatoon, muista käyttää kypärää ja noudattaa liikennesääntöjä ajon aikana.

1/3

Uber ei hyväksy Uber-sovellusta käyttävien kuljettajien alkoholin tai huumeiden käyttöä. Jos uskot, että kuljettajasi on huumeiden tai alkoholin vaikutuksen alaisena, käske kuljettajaa päättämään matka välittömästi.

Kaupallisille ajoneuvoille on saatettu määrätä osavaltiokohtaisia lisäveroja, jotka veloitetaan tietullien lisäksi.

Prices are shown in Canadian dollars.