Please enable Javascript
Ohita ja siirry pääsisältöön

Chhatrapati Shivajin kansainvälinen lentoasema (BOM)

Etsitkö vaihtoehtoa perinteiselle Mumbain lentoasema-lentokenttäkuljetukselle tai taksille? Olit sitten matkalla Mumbain lentoasemalta Intian portille tai Navi Mumbaista Mumbain lentoasemalle, pääset määränpäähäsi tutun Uber-sovelluksen avulla. Pyydä kyyti kohteeseen/kohteesta BOM yhdellä napautuksella.

Mumbai, Maharashtra

search
Where from?
Navigate right up
search
Where to?

Request a ride around the world

Käytä Uberia yli 700 merkittävällä lentoasemalla parilla napautuksella.

Liiku paikallisten tavoin

Anna sovelluksen ja kuljettajan huolehtia yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse suunnistaa vieraassa kaupungissa.

Vaivattomasti Uberilla

Sovelluksen suosikkiominaisuudet, kuten reaaliaikaiset hinnat ja sähköinen maksaminen, ovat aina käytössäsi siellä, missä Uber on.

Ways to ride in the area

Pickup at Chhatrapati Shivajin kansainvälinen lentoasema (BOM)

Tee pyyntö, kun olet valmis menemään ulos terminaalista

Valitse ryhmäsi kokoa ja matkatavaroiden määrää parhaiten vastaava kyytivaihtoehto.

Katso tarkemmat tiedot sovelluksesta

Kun olet tehnyt kyytipyynnön, seuraa sovelluksen suunnistusohjeita.

Tapaa kuljettajasi

Jos saavuit terminaalin 2, kuljettaja noutaa sinut läntiseltä P7-pysäköintialueelta. Jos saavuit terminaaliin 1, kuljettaja voi noutaa sinut kaikista noutopaikoista.

Mumbain lentoasema Map

Chhatrapati Shivajin kansainvälisellä lentoasemalla on kaksi pääterminaalia matkustajille. Terminaali 1 on vain kotimaan lennoille, ja terminaali 2 on sekä kansainvälisille että kotimaan lennoille.

Mumbain lentoaseman kartta

Top questions from riders

 • Kyllä. Siirry tähän luetteloon lentoasemista, joilla voit pyytää Uber-kyydin eri puolilla maailmaa.

 • The cost of an Uber trip to (or from) BOM depends on factors that include the type of ride you request, the estimated length and duration of the trip, tolls, and current demand for rides.

  You can see an estimate of the price before you request by going here and entering your pickup spot and destination. Then when you request a ride you’ll see your actual price in the app based on real-time factors.

 • Noutopaikat voivat riippua valitsemastasi kyytityypistä ja lentoaseman koosta. Katso sovelluksen ohjeista, missä tapaat kuljettajasi. Voit myös seurata kylttejä lentoaseman määritetyille kimppakyytialueille.

  Jos et löydä kuljettajaa, ota häneen yhteyttä sovelluksessa.

More information

 • Tarjoatko Uber-kyytejä?

  Katso tietoa mm. matkustajien noutopaikoista sekä paikallisista määräyksistä, niin lentoasemakyydit sujuvat mukavammin.

 • Oletko menossa toiselle lentoasemalle?

  Saat kyydin yli 700 lentoasemalle ja niiltä pois ympäri maailmaa.

1/2

Mumbain lentoasema: tietoa matkustajille

Chhatrapati Shivajin kansainvälinen lentoasema (BOM) on Intian toiseksi vilkkain lentoasema matkustajamäärillä mitattuna, ja se palvelee 47:ää miljoonaa matkustajaa joka vuosi. BOM-lentoasema sijaitsee 24 kilometriä (15 mailia) luoteeseen Mumbain keskustasta, jonne matka kestää ihanteellisissa tie- ja liikenneolosuhteissa noin 30 minuuttia.

Mumbain lentoaseman terminaalit

Chhatrapati Shivajin lentoasemalla on kaksi matkustajaterminaalia: terminaalit 1 ja 2. Terminaali 1 on Mumbain lentoaseman kotimaanlennoille, ja terminaali 2 palvelee sekä Mumbain lentoaseman ulkomaan- että kotimaanlentoja. Lounge-tiloja on eri puolilla Mumbain lentoasemaa. Voit suunnitella matkaasi alla olevien tietojen avulla.

BOM:n terminaali 1

 • GoAir
 • IndiGo
 • SpiceJet
 • CIP Lounge
 • Loyalty Lounge
 • Pranaam GVK Lounge

BOM:n terminaali 2

BOM:n terminaalissa 2 on neljä tasoa, ja se toimii tukikohtana monelle kansainväliselle lentoyhtiölle, kuten esimerkiksi British Airwaysille, Emiratesille ja Unitedille. Matkustajat pääsevät BOM-lentoasemalta suoraan yli 43 kansainväliseen määränpäähän.

Ruokailu Mumbain lentoasemalla

BOM-lentoasema tarjoaa matkustajille sekä perinteistä intialaista ruokaa että tunnettujen kansainvälisten pikaruokaravintoloiden ruokia. Kansainvälisen terminaalin (terminaali 2) lähtevien lentojen alueella turvatarkastuksen jälkeen on ruokailualue.

Liikkuminen Mumbain lentoasemalla

Terminaalit 1 ja 2 ovat eri puolilla kiitoratoja noin kolmen mailin päässä toisistaan. Mumbain lentoaseman shuttle-bussi kuljettaa terminaalien välillä matkustajia, joilla on voimassa oleva lentolippu. Sinun on käytävä uudelleen turvatarkastuksessa, joten varmistathan terminaalia vaihtaessasi, että sinulla on tarpeeksi aikaa vaihtoon. Terminaalissa 2 on neljä tasoa, 48 liukuportaikkoa ja 75 hissiä. Terminaalissa on myös 42 liikkuvaa kävelytietä.

Ajanvietettä Mumbain lentoasemalla

Chhatrapati Shivajin lentoasema tarjoaa monenlaista tekemistä, kuten esimerkiksi esityksiä ja näyttelyitä eri aikoina ympäri vuoden. Lapset voivat leikkiä terminaalin 2 tasoilla 3 ja 4 olevilla leikkialueilla. Mumbain lentoaseman ostosmahdollisuudet ulottuvat perinteisistä intialaisista muotiliikkeistä kansainvälisesti arvostettuihin myymälöihin.

Valuutanvaihto BOM-lentoasemalla

Valuutanvaihtopisteitä on eri puolilla BOM-lentoasemaa: terminaalissa 1 lähtevien ja saapuvien lentojen alueella ja terminaalissa kaksi lähtevien lentojen tasolla 4 lähtöselvityksessä, saapuvien lentojen tasolla 1 ja 2, tasolla 2 (kotimaan koneenvaihdot), tasolla 4 SHA, ja saapuvien lentojen tasolla 2.

Hotelleja BOM-lentoaseman lähistöllä

Lentoaseman lähellä on useita hotelleja ja muita majoituspaikkoja, tarvitsitpa sitten majoitusta välilaskun ajaksi, myöhästyvän lennon takia yön yli tai muuten vain yöpyäksesi lähellä BOM-lentoasemaa. Majoitusta on tarjolla muun muassa Mumbain keskustassa tai Hiranandani Gardensissa alle kolmen mailin päässä lentoasemalta.

Kiinnostavia kohteita lähellä BOM-lentoasemaa

 • Gateway of India ‑monumentti
 • Kansainvälisen Krishna-liikkeen Mumbain temppeli
 • Juhu Beach
 • Mani Bhavan (Mahatma Gandhin koti)

Löydät lisätietoja BOM-lentoasemasta täältä.

Facebook
Instagram
Twitter

This page contains information from third-party websites that are not under the control of Uber and that may be periodically changed or updated. Any information included on this page that is not directly related to Uber or its operations is for informational purposes only and in no way shall be relied upon, or interpreted or construed to create any warranties of any kind, either express or implied, regarding the information contained herein. Certain requirements and features vary by country, region, and city.