Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αμβούργο: Κάντε μια διαδρομή. Ταξιδέψτε. Εξερευνήστε.

Προγραμματίστε εύκολα τη διαδρομή σας με Uber. Συγκρίνετε τρόπους μετακίνησης και ανακαλύψτε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας.

Πηγαίνετε κάπου αλλού; Δείτε όλες τις πόλεις όπου είναι διαθέσιμη η εφαρμογή Uber.

Κάντε κράτηση για μια διαδρομή με Uber εκ των προτέρων στην πόλη Hamburg

Ολοκληρώστε τα σχέδιά σας σήμερα, κάνοντας κράτηση για μια διαδρομή με Uber στην πόλη Hamburg. Στείλτε αίτημα για διαδρομή έως και 30 ημέρες νωρίτερα, οποιαδήποτε ώρα και οποιαδήποτε ημέρα του χρόνου.
Προορισμός
Επιλέξτε ημερομηνία και ώρα

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/10/06.

8:29 AM
open

Η κράτηση μπορεί να μην είναι διαθέσιμη για την τοποθεσία παραλαβής σας

Αμβούργο: επιλέξτε μια διαδρομή

 • TaxiWheelchair Green

  1-4

  Διαδρομές με δυνατότητα πρόσβασης για αναπηρικά αμαξίδια

 • Uber για την Ουκρανία

  1-4

  Η χρέωση Uber for Ουκρανία είναι 1 € υψηλότερη σε σύγκριση με μια διαδρομή με UberX που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα για την ίδια πορεία. 1 € από κάθε διαδρομή με Uber προς την Ουκρανία δεν αποτελεί μέρος της χρέωσης, αλλά είναι το ποσό που στέλνει η Uber BV στην Επιτροπή Διάσωσης.

 • UberX

  1-4

  Προσιτές, καθημερινές διαδρομές

 • ΤΑΞΙ

  1-4

  Metered taxis at your doorstep

 • Πράσινο

  1-4

  Ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα

1/5

Η ίδια εφαρμογή, όπου κι αν πηγαίνετε

Οι ίδιες δυνατότητες που απολαμβάνετε στην πόλη σας είναι διαθέσιμες και όταν ταξιδεύετε. Σε αυτές περιλαμβάνονται και οι δυνατότητες ασφάλειας, όπως η υποστήριξη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, η παρακολούθηση μέσω GPS και η βοήθεια έκτακτης ανάγκης.

Πώς συνεργαζόμαστε με τις πόλεις

Η σχέση μας μαζί σας ξεκινάει συχνά με ένα άγγιγμα της οθόνης, αλλά με τις πόλεις οι δεσμοί είναι βαθύτεροι. Ο στόχος μας είναι να αποτελέσουμε υπόδειγμα για τους άλλους, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην ανάπτυξη πιο έξυπνων και αποδοτικών πόλεων στο μέλλον.

Οδική ασφάλεια

Κάθε προσπάθεια να αποτρέψουμε την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών, παροτρύνοντας τους ανθρώπους να κάνουν ασφαλέστερες επιλογές, μπορεί να κάνει τους δρόμους πιο ασφαλείς για όλους.

Στηρίζουμε τις πόλεις

Από τη βοήθεια που προσφέρουμε για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα έως την ενίσχυση της δημόσιας συγκοινωνίας, οι συνεργασίες μας με τους τοπικούς φορείς δημιουργούν καλύτερες πόλεις.

Η Uber δεν ανέχεται τη χρήση αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών από τους οδηγούς που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Uber. Αν πιστεύετε ότι ο οδηγός σας βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ, ζητήστε του να τερματίσει αμέσως τη διαδρομή.

Τα επαγγελματικά οχήματα ενδέχεται να υπόκεινται σε πρόσθετους κρατικούς φόρους, οι οποίοι εφαρμόζονται ανεξάρτητα από τα διόδια και επιπλέον αυτών.

Η Uber διαβιβάζει το αίτημά σας για διαδρομή αποκλειστικά σε έναν αδειοδοτημένο πάροχο ιδιωτικής μίσθωσης οχημάτων. Όλα τα οχήματα που χρησιμοποιούνται πληρούν τις προϋποθέσεις του γερμανικού νόμου περί μεταφοράς προσώπων (PBefG) και του κανονισμού σχετικά με τη λειτουργία επιχειρήσεων μηχανοκίνησης στις επιβατικές μεταφορές (BOKraft). Όλοι οι οδηγοί διαθέτουν άδεια οδήγησης για ιδιωτική μίσθωση. Κάθε διαδρομή είναι ασφαλισμένη μέσω της ασφάλισης οχημάτων του παρόχου.