Gå til hovedindhold

Frankfurt am Main Lufthavn (fra)

Leder du efter et alternativ til den traditionelle shuttlebus eller taxa til eller fra Frankfurt Lufthavn? Uanset om du skal fra Frankfurt lufthavn til centrum eller fra Kleinmarkthalle til Frankfurt lufthavn, kan du komme frem til dit bestemmelsessted med Uber-appen, som du allerede kender. Anmod om en tur til og fra FRA med bare et tryk på en knap.

Frankfurt 60547 Germany
+49 180-6-3724636

Reservér en tur med Uber på forhånd til Frankfurt am Main Lufthavn

Før dine planer ud i livet i dag ved at reservere en tur med Uber til Frankfurt am Main Lufthavn. Anmod om en tur op til 30 dage før din flyrejse, når som helst og på en hvilken som helst dag i året.
Destination
Vælg dato og tidspunkt

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the escape button to close the calendar.

Selected date is 2022/07/06.

Uber Reserve er muligvis ikke tilgængeligt på dit afhentningssted

En smartere måde at rejse på

Anmod om en tur i hele verden

Tryk på en enkelt knap, og få transport til og fra mere end 500 større lufthavne.

Kom omkring som de lokale

Lad appen og chaufføren tage sig af de nærmere detaljer, så du slipper for at finde vej i en fremmed by på egen hånd.

Føl dig hjemme med Uber

Find dine foretrukne funktioner, inklusive prissætning i realtid og kontantfri betaling, også selvom du er et nyt sted.

Forskellige måder at køre på i området

 • Komfort

  1-4

  Extra legroom and top rated drivers

 • UberXL

  1-6

  Fits 5 riders or 3 riders with luggage

 • Uber for Ukraine

  1-4

  The Uber for Ukraine fare is 1€ higher compared to an UberX trip ordered at the same time for the same route. 1€ from each trip on Uber for Ukraine is not part of the fare, but is the amount that Uber B.V. sends to the International Rescue Committee.

 • UberX

  1-4

  Prisvenlige hverdagsture

 • Premium

  1-4

  Eksklusive ture med professionelle chauffører

 • Grøn

  1-4

  Elektriske biler og hybridbiler

 • Taxi

  1-4

  Taxier, der ikke skal prajes

1/7

Afhentning ved Frankfurt Lufthavn (FRA)

Åbn din app for at anmode om en tur

Åbn Uber-appen for at anmode om en tur til din destination, når du er klar. Vælg den tur i FRA lufthavn, der passer til størrelsen på din gruppe og jeres bagagebehov.

Følg rutebeskrivelsen i appen

Du får en rutevejledning om afhentningssteder i Frankfurt Lufthavn direkte i appen. Afhentningsstederne kan variere alt efter terminal. Der findes muligvis også afhentningsskilte i forbindelse med samkørsler ved Frankfurt am Main Lufthavn.

Mød din chauffør

Gå til det afhentningssted i FRA, du har fået tildelt i appen. Bemærk: Dette sted ligger ikke nødvendigvis ved den nærmeste udgang. Din chaufførs navn, nummerplade og bilens farve vises i appen. Bekræft din tur, før du stiger ind. Hvis du ikke kan finde din chauffør, kan du kontakte vedkommende igennem appen.

Tips til nemmere rejser til og fra Frankfurt Lufthavn

Wi-Fi i Frankfurt Lufthavn

Passagerer kan benytte gratis Wi-Fi døgnet rundt i Frankfurt Lufthavn. For at logge på Wi-Fi skal du se efter netværket Frankfurt-Airport, indtaste din e-mailadresse og acceptere vilkår og betingelser. Klik derefter på Next og Start surfing.

Bagageopbevaring i Frankfurt Lufthavn

Der er tre bagageopbevaringssteder fordelt på begge terminaler i Frankfurt Lufthavn, hvor passagerer kan opbevare bagage i op til tre måneder. Disse steder tilbyder også indpakning af bagagen i plastfilm til uhåndterlige eller besværlige genstande.

Parkering i Frankfurt Lufthavn

Der er flere parkeringsmuligheder i Frankfurt Lufthavn, herunder korttids-, langtids- og erhvervsparkering samt et afleveringsområde.

De oftest stillede spørgsmål fra passagerer

 • Uber-appen er tilgængelig i Frankfurt Lufthavn, så du kan komme nemt og bekvemt videre til din destination.

 • Ubers afhentningssteder i lufthavne kan blive ændret. Find dit afhentningssted ved at tjekke Uber-appen, når du har anmodet om en tur.

 • Priser til og fra Frankfurt Lufthavn kan blive påvirket af tidspunkt, trafik og andre faktorer. Se Uber-appen for at få turpriser.

 • Når du går til Anmod om en tur, giver appen et estimat af, hvor lang tid det vil tage, før din chauffør ankommer til afhentningsstedet.

Flere oplysninger

Skal du til en anden lufthavn?

Bliv sat af eller hentet i mere end 600 lufthavne verden over.

Information til rejsende i Frankfurt Lufthavn

Frankfurt am Main Lufthavn åbnede i 1936 og er siden vokset til at være en af de største lufthavne i Tyskland. Den byder næsten 70 millioner passagerer velkommen gennem dørene hvert år. Det er et vigtigt transportknudepunkt i Europa og er Tysklands største enkelte jobkompleks. Der arbejder omkring 81.000 mennesker gennem 450 firmaer og organisationer. Lufthavnen ligger 12 kilometer (7 mil) sydøst for Frankfurt, og det tager omkring 15 minutter at komme fra centrum til lufthavnens afleveringssted.

Terminaler i Frankfurt Lufthavn

Frankfurt Lufthavn har to terminaler, Terminal 1 og Terminal 2, og der kører en shuttlebus eller et SkyLine-tog mellem dem. Internationale fly og indenrigsfly bruger begge terminaler, så se godt efter, hvilken terminal du flyver fra. I Frankfurt Lufthavn finder du også Lufthansa First Class Terminal, der kun bruges til passagerer, der flyver på første klasse med Lufthansa.

Restauranter i Frankfurt Lufthavn

Uanset om du har lyst til gourmetmad fra morgenstunden, en let frokost eller bare vil sidde ned og spise, har Frankfurt Lufthavn noget for din smag. Et stort udvalg af madsteder har alt fra hurtige snacks til lækre måltider til dem, der har god tid. Udover standardvarer som sandwiches, supper, salater, varme og kolde drikke, smoothier, juice og bagværk kan passagererne også nyde et udvalg af internationale køkkentyper, herunder italienske, asiatiske og naturligvis traditionelle tyske retter. Der er også vegetarretter samt glutenfri måltider.

Butikker i Frankfurt Lufthavn

FRA Lufthavn har masser at tilbyde rejsende, der kan lide at slappe af med at shoppe. Lufthavnen har en toldfri afdeling, der sælger brands i verdensklasse til lave priser, herunder parfume, aftershave, slik, solbriller, kosmetik, modetilbehør samt øl, vin og spiritus. Der er også butikker, der sælger luksusmode, sko, elektronik, smykker, aviser, blade, bøger, medicin og de sidste ting, du har brug for til rejsen. Desuden kan passagerne købe souvenirs som for eksempel kaviar og traditionelle tyske madvarer.

Loungeområder i Frankfurt Lufthavn

Frankfurt har et stort udvalg af loungeområder. Nogle af dem er kun til deltagere i loyalitetsprogrammer eller business class-passagerer. Nogle loungeområder kan dog bruges af alle passagerer mod et gebyr. Her kan du slappe af inden flyveturen og nyde behagelige siddepladser, varme og kolde drikke, Wi-Fi, fjernsyn og aviser.

Tjenester i FRA

Der tilbydes et stort udvalg af tjenester i Frankfurt Lufthavn for at sikre, at alle passagerer har en behagelig rejse. Der er arbejdspladser til forretningsrejsende eller folk, der ønsker at gå på nettet, mens de er i lufthavnen. I begge terminaler er der legeområder til familier med små børn samt babyrum til bleskift og amning. For passagerer, der skal vente i lang tid, er der i Terminal 1 flere Movie World-biografer, der viser de mest populære film, dokumentarer og tv-serier.

Hoteller i Frankfurt Lufthavn

I selve Frankfurt Lufthavn ligger der flere hoteller, som tilbyder indkvartering i mange forskellige prisklasser. Fra nogle af dem kan man gå direkte til terminalerne. I områderne umiddelbart uden for lufthavnen, særligt Rüsselheim og Langen, findes der mange flere indkvarteringsmuligheder. Centrum af Frankfurt ligger bare en kort tur derfra, så rejsende med god tid inden flyveturen kan også benytte det store udvalg af hoteller og værelser i disse områder.

Seværdigheder i nærheden af Frankfurt Lufthavn

Frankfurt er et vigtigt finansielt knudepunkt, hvilket gør byen til en populær destination for forretningsrejsende, men den har også masser at byde på for turister i form af kunst, arkitektur og museer. Her er nogle af seværdighederne i Frankfurt:

 • Kaiserdom (kejserlig katedral)
 • Markedet i Kleinmarkthalle
 • Naturhistorisk Museum
 • Den centrale plads Römerberg
 • Städel Kunstmuseum

Få mere at vide om FRA her.

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

Denne side indeholder oplysninger fra tredjepartwebsteder, der ikke kontrolleres af Uber, og som muligvis ændres eller opdateres lejlighedsvis. Alle oplysninger på denne side, der ikke er direkte tilknyttet Uber eller dennes operationer, er kun til oplysningsbrug og kan ikke gøres gældende eller fortolkes eller udlægges til at udgøre nogen form for garantier, hverken eksplicitte eller implicitte. Visse krav og funktioner varierer afhængigt af land, område og by. Kampagnetilbuddet kan kun benyttes af nye brugere. Denne kampagne kan ikke kombineres med andre tilbud og gælder ikke drikkepenge. Begrænset tilgængelighed. Tilbuddet og vilkårene kan ændres.

Links til eksterne websteder oplyses udelukkende som en hjælp til rejsende. Det er på eget ansvar, hvis du følger disse links, og Uber påtager sig ikke noget ansvar for websteder, der linkes til, eller deres indhold.