Please enable Javascript
Перейти до основного вмісту

Home > Ride > Airports > ONT

Заплануйте поїздку в аеропорт Ontario International Airport

(Міжнародний аеропорт Онтаріо)

Give us a few details, and we’ll find you a ride to the airport.

search
Звідки?
Navigate right up
search
Куди?

Getting to ONT Airport

Вилітаєте з аеропорту Міжнародний аеропорт Онтаріо? Uber забезпечує зручні умови висадки в аеропорту. Незалежно від того, чи ви летите внутрішнім чи міжнародним рейсом, Uber пропонує різні варіанти: приватні поїздки, автомобілі преміумкласу та бюджетні варіанти. Виконавши всього кілька кроків, ви можете замовити поїздку просто зараз або забронювати її на потім.

Середня тривалість поїздки від Ontario

10 хв

Середня ціна від Ontario

$16

Середня відстань від Ontario

3 мил.

ONT airline terminals

Перегляньте інформацію про авіакомпанію нижче, щоб переконатися, що ви прибули до правильного входу в зону відправлень.

Зверніть увагу: деякі авіакомпанії виконують рейси з декількох терміналів. Щоб дізнатися про зміни в обслуговуванні, відвідайте офіційний сайт аеропорту.

Terminal 2

Aeroméxico, Air Canada, Alaska Airlines, British Airways, China Airlines, Copa Airlines, Delta, Etihad Airways, Frontier, Japan Airlines, JetBlue, KLM, Qatar Airways, United, Virgin Atlantic, Volaris, WestJet

Термінал 4

American Airlines, British Airways, Hawaiian Airlines, Iberia, Qatar Airways, Ravn Alaska, Southwest Airlines

Your car options to ONT

Top questions about ONT Airport

  • Радимо прибути в аеропорт за 3 години заздалегідь для міжнародних подорожей. Обов’язково перевіряйте орієнтовний час у дорозі, щоб вчасно прибути в аеропорт.

  • Водій Uber доставить вас до входу в зону відправлення у вибраному терміналі.

  • Вартість поїздки з Uber з аеропорту ONT залежить від певних факторів, зокрема від типу поїздки, її орієнтовної відстані та тривалості, дорожніх зборів і поточного попиту.

    Перш ніж замовити поїздку, ви можете переглянути її приблизну вартість, перейшовши сюди і вказавши пункти посадки й висадки. Після замовлення поїздки ви побачите фактичну вартість, визначену на основі поточних факторів.

  • Ні, але ви можете переглянути інші варіанти висадки після того, як надасте інформацію про поїздку.

  • Водій бачить у додатку маршрут до місця призначення (зокрема найкоротший), але ви завжди можете попросити його їхати іншою дорогою. Діють дорожні збори.

See other airports near ONT

Ви вилітаєте з іншого аеропорту, аніж ONT? Перегляньте інформацію про інші аеропорти в цьому регіоні.

На цій сторінці наведено інформацію зі сторонніх сайтів, які не контролюються Uber. Відомості можуть періодично змінюватися чи оновлюватися. Будь-яку інформацію на цій сторінці, яка не стосується безпосередньо компанії Uber або її діяльності, наведено лише для довідки. Цю інформацію в жодному разі не можна використовувати, трактувати або розглядати для надання будь-яких гарантій, прямих або непрямих. Деякі функції додатка та вимоги залежать від країни, регіону та міста.